Bi bakar mısınız?

Yabenimsin

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
215
118
23
31
Merhaba arkadaşlar bi sorunum var.
Regl 18 inde oluyorum.
3 -4 gündür çok şiddetli kasık ve bel ağrım var aynı zamanda sarı kötü kokulu ( çok afedersiniz) akıntı var . Bir uygulamaya göre ovulasyon günüm 3 mayıstı 4 Mayıs ta ilişki oldu ve bu ay adet biter bitmez 4 - 5 kez ilişki oldu bu hamilelik belirtisi midir ? Korunmadık bu ay hiç ikimizde eşimle . Yada doktora mı gitmeliyim? Sizce hamilelik belirtisi bu kadar erken olurmu ? Bel ağrım kalçalarima doğru ve cok şiddetli bikgisi olan yardımcı olabilir mi?

Regl 18 inde oluyorum.
3 -4 gündür çok şiddetli kasık ve bel ağrım var aynı zamanda sarı kötü kokulu ( çok afedersiniz) akıntı var . Bir uygulamaya göre ovulasyon günüm 3 mayıstı 4 Mayıs ta ilişki oldu ve bu ay adet biter bitmez 4 - 5 kez ilişki oldu bu hamilelik belirtisi midir ? Korunmadık bu ay hiç ikimizde eşimle . Yada doktora mı gitmeliyim? Sizce hamilelik belirtisi bu kadar erken olurmu ? Bel ağrım kalçalarima doğru ve cok şiddetli bikgisi olan yardımcı olabilir mi?
kokulu ve renkli akıntı enfeksiyon belirtisidir kaşıntı da varsa. yarın hemen doktora görünmeni öneririm

Regl 18 inde oluyorum.
Canım daha 2.3 gün olmuş 8.9 gün olsa neysede okadar çabuk belli olurmu bilemem

Haklısınız. Randevu alıp doktora gideyim.
Peki mesela ovulasyon Mayıs 3 görünüyordu baktım internetten belirtileri akıntı kasık ağrısı gibi şeyler. Bende bu belirtiler hiç olmadi daha 3 gündür var akıntı bu yumurta çatlaması olabilirmi?
tatlım doktora görün :) inşallah en kısa sürede hamile kalırsın

Canım daha 2.3 gün olmuş 8.9 gün olsa neysede okadar çabuk belli olurmu bilemem

daha da bir sey yazmaya gerek yok. Enfeksiyon var belli ki . Bir an önce doktor ve tedavi. Hamilelik falan değil.

Back
X