Hiç tanımıyorum numarada vermiyorlar bizim eşyalar resmen gitti arada.Oha ! Adamlar resmen ayak yapıyor işe bak ! Eminim sizin eşyalar da o kişilerde kalmıştır. Taşınan kişileri tanımıyor musunuz ? İletişime geçebileceğiniz başka yol yok mu ?
Söylemiyor musunuz " eşyalar bizim değil" diye ? Ne aptal bunlar ya ! Şikayet etmediniz mı siz bunları ? Yazık yahu ! Bu işleri hep böyle mi yapıyor bunlar !?!?Hiç tanımıyorum numarada vermiyorlar bizim eşyalar resmen gitti arada.
Ettik şikayet diyoruz tabiki onların eşyası kaybolmamış diyorlarSöylemiyor musunuz " eşyalar bizim değil" diye ? Ne aptal bunlar ya ! Şikayet etmediniz mı siz bunları ? Yazık yahu ! Bu işleri hep böyle mi yapıyor bunlar !?!?
Eminim onlara da aynı şeyi söylüyorlardır. Tam cinnetlik !Ettik şikayet diyoruz tabiki onların eşyası kaybolmamış diyorlar
Abla valla böyle bişey olamaz ya , adamın tapu senedi bile bize gelmiş artık adamı kendimiz bulacağız lanet ettik zatenKul hakkı resmen , kimbilir daha sizin gibi kaç kişinin eşyaları böyle kaybedildi .
Hakkımı arıyorum ama işte bi sonuç çıkmaz diyorlarHakkınızı arayın diyeceğim ama nereden diye sorarsanız bilmiyorum inanın
Abla valla böyle bişey olamaz ya , adamın tapu senedi bile bize gelmiş artık adamı kendimiz bulacağız lanet ettik zaten
Ankaradan gelmişlerdi çağdaş nakliyat ve öz çarşambalılar..Hemen polisr gidip sikayetci olun.hatta abartin esyalarimizi ali koyuyorlar vermiyorlar diyin.
Arayip söyleyin tekrar baska esyalar var diye bakalim ne diyecekler. Lutfen ismini verin bizde magdur olmayalim tasinirken.
Bir çok eşyayı da eski evde unutmuşlar nasıl unuttularsa ya aklım almıyor artık ablaİsmi soyismi var demekki kolay bulunur , yazık kimler nelerini kaybetti bu nakliyatçılar yüzünden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?