- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Yok canım basit bi baskı tişört ve pantolon üstelik ucuz herkes okey dedi bu sonradan yok dedi sorun ücreti değil beni düşürdüğü durumözel dikim mi ki kıyafet ne olacak diyor mağaza.
ayrıca özel gün gösterileri için kiralanıyor biz daha hiç kıyafet almadık.
Yok canım basit bi baskı tişört ve pantolon üstelik ucuz herkes okey dedi bu sonradan yok dedi sorun ücreti değil beni düşürdüğü durum
Baskı tişört yaptırdık canımözel dikim değilse mağazaya geri verin. mağazacı saçmalamış.
Aynen canım aminBaştan söyleseydi. Ne denilir ki böylelerinebir de müdürün veliyi tutması var. Allah sabır versin
Benzeri varmış canım öyle dediVeli sacmalamis.
Ama yapacak bi sey yok adalet pek vizden yana olmuyor hocam.
Ustelik baski tişört yaptirmissiniz nasil varmis elinde anlamadim.
Belki de sağdan soldan bulmuştur para vermemek icin.Benzeri varmış canım öyle dedi
O bi yana canım müdüre sıkıldı ya anlaşılmış veli toplantısı tutanağı tutulmuş ne var hocamla anlaşmışsınız deseVar ya kesin eski bişeydir onun evde olanı da. Bayramda sırıtır o tişört çocuğun da üstünde. Yazık ya
Bilmiyorum canım artık inan hiç sevmiyorum bu tarz işleri araştırdım bide özellikle uğraştımBelki de sağdan soldan bulmuştur para vermemek icin.
Haklısın. İlla iyi görünecek ya veliye. Birçok müdürde var bu durum. Şaşırmıyorum artık.O bi yana canım müdüre sıkıldı ya anlaşılmış veli toplantısı tutanağı tutulmuş ne var hocamla anlaşmışsınız dese
Baskı tişört yaptırdık canım
Canım işte benzeri varmış nolcakmış olurmuşe baskı tişört nasıl denk gelmişte varmış hayret.
Aynen canım ücret değl de bu öğretmen nasıl olsa susar veli sağa sola bişey demesin ama haklı olsun mantığı var ahh ahHaklısın. İlla iyi görünecek ya veliye. Birçok müdürde var bu durum. Şaşırmıyorum artık.
Zaten velilerle yaptım canım veli toplantısı tutanağını da müdür okudu biliyor zaten ondan habersiz asla bişey yapamıyoruzYani müdürle konuşsanız sizin için sorun olur .veliyle konuşacak bişey kalmamış . En iyisi yapacağınız işlerde önceden velilerle anlaşma yapın ki dönen olmasın kararından . Müdür ve öğretmenler arasında, öğr görevlisi sekreter arasında vs .hep bir çekişme vardır zaten anlamıyorum ki bir kademe neden insana bukadar özgüven getirr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?