- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 35
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Durum paylaşımlarını göremiyorsun ve profil bilgileri durumları görünmüyor.silmen iyi olmuş da rehberden insanın seni sildiğini nasıl anlıyorsun. ben milleti sildim de :) anlaşılır mı
o zaman silmemis olabilirler. çünkü ayarlardan durum profili kimse görmesin diye tiklamis olabilirlerDurum paylaşımlarını göremiyorsun ve profil bilgileri durumları görünmüyor.
Okuldan mecburi görevlendirme ayrilmisti.Tekrar gelmesi için açık kapı vardi.kendisine üst merciler iletmemi iatedi.kendisi kabul etmedi.sonucta iki yıl beraber kaldığımız okula geri gelmek istememesi beni düşündürdü.sonra o okuldan başka bir okula vereceklerdi.Beni aradı .Benden yardım istedi ve okula geri gelmek istedi.aileaiyle birlikte..Bu arada yine can ciğere oldular benimle..sonra yine aynı seylerr..Anlatmaya bile sıkılďım...dost kazığı yemişsin. merak etme acıdır ama insanların gercek yüzlerini gösterir.
Sanmam onu dusunemezler.o zaman silmemis olabilirler. çünkü ayarlardan durum profili kimse görmesin diye tiklamis olabilirler
Iyi niyetimi kullanan,suistimal eden sonra da bana sırtını dönen bir tanıdığım vardi.En zor zamanlarımda beni yalnız bırakan, basit şeyleri kafaya takip ailesiyle paylaşan ve tayinim çıktıktan sonra bir defa bile aramayan bi arkadaş bu... Ailesi benim numaramı filan silmiş bu arada ..oyle bir aule ki aynı sofradan haftalarca yemek yedikk..Kizlarini her memlekete gidişlerinde bana emanet ederlerdi.ne zaman ki benimle isleri bitti. Benden kötüsü olmadi hayatlarinda..Bir baktım rehberlerinden bile silinmisimmm.Anliyosunuz yeni uygulamalarla..yine takmadimm..anlayacak o kadar çok şey var kii sayfalar dolarr..Anlicaniz sağlam kazik yedim..Ama takmadım.Ben bana düşeni yaptim.Bir insan olarak yapmam gerekenlerii..
Şimdi ben de aylar sonra bi kişiyi bütün sosyal medya hesaplarından kaldirdim..nosunu da sildim..Normal zamanlarda basitlik olarak görürüm ama bir anda sınır oldumm..
Siz de aynı şeyi yapar miydiniz?
benımde vardı o tarz bir tanıdığım annesi en derse o kişiliksiz biri işte. analı kızlı kımbılır ne dedıkodumu yaptılarOkuldan mecburi görevlendirme ayrilmisti.Tekrar gelmesi için açık kapı vardi.kendisine üst merciler iletmemi iatedi.kendisi kabul etmedi.sonucta iki yıl beraber kaldığımız okula geri gelmek istememesi beni düşündürdü.sonra o okuldan başka bir okula vereceklerdi.Beni aradı .Benden yardım istedi ve okula geri gelmek istedi.aileaiyle birlikte..Bu arada yine can ciğere oldular benimle..sonra yine aynı seylerr..Anlatmaya bile sıkılďım...
Anlicanız 27 yaşındaki insan anne onaysız hareket edemiyordu Annesi ne derse o..Ya namaz niyaz bunlar her müslümanın vazifesi ama bunların senin kalbine vicdanına etkisi olmadiktan sonra.....bu konular hassas konular ama apartmandaki her genç kızın dedikodusu yapiloyordu...muhtemelen benim de nisan bozmuş bir insan olarak..o kadar sınır oluyordum ki....
Sevmemiş olabilirsiniz ama dedikodusunu yapmayon.benımde vardı o tarz bir tanıdığım annesi en derse o kişiliksiz biri işte. analı kızlı kımbılır ne dedıkodumu yaptılar
Genelde whatsapdan anlaşılıyor , profil resmi ve durum güncellemelerindensilmen iyi olmuş da rehberden insanın seni sildiğini nasıl anlıyorsun. ben milleti sildim de :) anlaşılır mı
onlar benım dedikodumu yaptılar ben onların değil.Sevmemiş olabilirsiniz ama dedikodusunu yapmayon.
Insanların iyi niyetlerini suistimal etmeyin.
hadi ya. o zaman millet anlamıştır listemden sildigimiGenelde whatsapdan anlaşılıyor , profil resmi ve durum güncellemelerinden
Size demiyorum zaten onlara soyluyorummonlar benım dedikodumu yaptılar ben onların değil.
evet o zaman haklısınız :)Size demiyorum zaten onlara soyluyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?