- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
Iyi niyetimi kullanan,suistimal eden sonra da bana sırtını dönen bir tanıdığım vardi.En zor zamanlarımda beni yalnız bırakan, basit şeyleri kafaya takip ailesiyle paylaşan ve tayinim çıktıktan sonra bir defa bile aramayan bi arkadaş bu... Ailesi benim numaramı filan silmiş bu arada ..oyle bir aule ki aynı sofradan haftalarca yemek yedikk..Kizlarini her memlekete gidişlerinde bana emanet ederlerdi.ne zaman ki benimle isleri bitti. Benden kötüsü olmadi hayatlarinda..Bir baktım rehberlerinden bile silinmisimmm.Anliyosunuz yeni uygulamalarla..yine takmadimm..anlayacak o kadar çok şey var kii sayfalar dolarr..Anlicaniz sağlam kazik yedim..Ama takmadım.Ben bana düşeni yaptim.Bir insan olarak yapmam gerekenlerii..
Şimdi ben de aylar sonra bi kişiyi bütün sosyal medya hesaplarından kaldirdim..nosunu da sildim..Normal zamanlarda basitlik olarak görürüm ama bir anda sınır oldumm..
Siz de aynı şeyi yapar miydiniz?
Şimdi ben de aylar sonra bi kişiyi bütün sosyal medya hesaplarından kaldirdim..nosunu da sildim..Normal zamanlarda basitlik olarak görürüm ama bir anda sınır oldumm..
Siz de aynı şeyi yapar miydiniz?