• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakar mısınız?

Biraz Sakin ol. Galiba heycanlisin Yanina gelecek diye. Once bir gorus konus yuz yuze gel. Ama okudum kadari galiba icine sinmeyen kuskulandin bi sey var? Aradin erkek nasil biri olmali Onu once netlestir kafanda... galiba zayif erkeklerden hoslanmiyorsun...

Biraz Sakin ol. Galiba heycanlisin Yanina gelecek diye. Once bir gorus konus yuz yuze gel. Ama okudum kadari galiba icine sinmeyen kuskulandin bi sey var? Aradin erkek nasil biri olmali Onu once netlestir kafanda... galiba zayif erkeklerden hoslanmiyorsun...
Çok çabuk yurumesi.yani çok artışı var ama bir ekşisi bu.evet hoşlanabilir,beğenebilir ama yavaş gelmeli .Bu durum beni korkutuyor

Çok çabuk yurumesi.yani çok artisi var ama bir ekşisi bu.evet hoşlanabilir,beğenebilir ama yavaş gelmeli .Bu durum beni korkutuyor

Çok çabuk yurumesi.yani çok artisi var ama bir ekşisi bu.evet hoşlanabilir,beğenebilir ama yavaş gelmeli .Bu durum beni korkutuyor

Korkularini soyle Ona cabuk ilerlemiyormuyuz diye soyluyebilirsin. kirilirsa buna bosver ilerde pisman olmaktan iyi. Zamana Birak O Sana ayak uydursun. Sana saygi duyacaktir eger senden hoslandiysa ve seninle Devam etmek istiyorsa sabretmesi gerek

Onunla sohbet etmekten keyif alıyorsan konuşun bol bol. Günde 2saat 3 saat birşey olmaz. Anca bu şekilde tanıyabilirsiniz ama ciddi adımlar atmak için biraz daha bekleyin. Biraz daha zaman tanıyın birbirinize.

Bence de daha sevgili olmadigin, hatta tanimadigin biriyle 6 sene onceki aşkını konusmak gereksiz. Bana biraz olgun degil gibi geldi. Hey 15li 15li tarzinda.
Ama 2 saat konuşabiliyorsanız guzel. Demek ki fiziksel ozellikleri saymazsak birbirinizden keyif aliyorsunuz. Icinize sinmiyorsa görüşene kadar yavastan alin. Yuz yuze begenirseniz yardirirsiniz. :KK8:

Ok du
Bence de daha sevgili olmadigin, hatta tanimadigin biriyle 6 sene onceki aşkını konusmak gereksiz. Bana biraz olgun degil gibi geldi. Hey 15li 15li tarzinda.
Ama 2 saat konuşabiliyorsanız guzel. Demek ki fiziksel ozellikleri saymazsak birbirinizden keyif aliyorsunuz. Icinize sinmiyorsa görüşene kadar yavastan alin. Yuz yuze begenirseniz yardirirsiniz. :KK8:çok dürüst olduğunu söylüyor her seferinde.ben de fazlasıyla olduğunu soyledim.Anlatmasinin beni rahatsız ettiğini de söyledim.

Esim askerdeyken gunlerce konusmazdik. Fırsatını buldugunuz da bile 2 saat konusmadik hic ya:) hic tanimadiginiz biriyle 2 saat konusmak cok fazla degil mi? Gercekten dolu dolu hergun o kadar konusabiliyorsaniz bence kacirmayin birbirinizi :)

Arkadaslar.gorusmeye gittim.genel anlamıyla olumlu geçti.
Çok iyi niyetli bir bey.ben biraz daha olgunum.ama bunu bir ekşi olarak gormedim.Sadece bu beni biraz düşündürmustu. Ailevi problemlerden ötürü ve çalışma şartlarından ötürü sosyalitesi ve popülaritesi çok az.bu beni biraz dusundurdu.Ama artıları daha fazla geldi.his meselesine gelirsek .Birazcikkk var fibi.ama yoğun degilim.Saniraam zaman diyirum.
Beni etkileyen özellikleri,
Insancil
Vicdanlı
Merhametli
Vatan aşkı
Sevdiği insana fazlasıyla deger vermesi
Benimle pek cok ozelliginin benzemesi
Eş tarafından yönetilmeye musait (daha öncekiler baskindi)

Back
X