- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
- Konu Sahibi berraksucan
Bende dahil eşine sormanı tavsiye eden arkadaşlar var.
Neden sormuyorsun ki??
Tamam kızlar ben sormaya gidiyorum.yalniz klozetten alıp yaptım diye bir cevap gelirse ne olur gülmeyin bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dahil eşine sormanı tavsiye eden arkadaşlar var.
Neden sormuyorsun ki??
:) hadi sor gülmeyizTamam kızlar ben sormaya gidiyorum.yalniz klozetten alıp yaptım diye bir cevap gelirse ne olur gülmeyin bana![]()
Erkekler hamilelik testi yaparsa ve pozitif çıkarsa bir hastalık oluyordu aklıma gelmiyor ki adıNasıl bir hastalık ilk defa duydum canim
:) Siz yapın bir dahakine en azından kendi kendini yemesin. Allah hayırlı evlat versin.Kızlar ne diyeceğimi bilemiyorum şuanesime sordum elimde test kutularıyla yanına gittim.canim bunlar nedir anlayamadım dedim o da bana ne dedir?gibi soruma soruyla cevap vermeye başladı utandı sıkıldi.Dedim ki canim güzelce cevabini ver kapatacağım bu konuyu dedim.transferden sonra boşluk anlarıma getirip klozetten idararimi alıp test yapmış olumsuz olursa kendimi buna hazirlayim sana da yeniden destek olayım diye yaptım dedi
zaten o dönemler yemek bulaşık temizlik hep esimdeydi.Allah kimseyi zor da darda bırakmasın.Yokluk insana neler yaptırıyor.üzüldüm keske yapmasaydın dedim.sabirli olmazsak kendimizi cok üzeriz filan deyip nasihat ettim biraz.Utandi sikildi ben onları atacaktım unuttum dedi.bende sonrasını gülmeye verdim.Bir daha böyle şeyler yapma diye diye tembih ettim.
Demek ki sifoni çekmiyormuşsunuz![]()
Dertle alakasını çözemedim neyseTek derdimiz bu olsaydi keşke ne deyim
Kızlar ne diyeceğimi bilemiyorum şuanesime sordum elimde test kutularıyla yanına gittim.canim bunlar nedir anlayamadım dedim o da bana ne dedir?gibi soruma soruyla cevap vermeye başladı utandı sıkıldi.Dedim ki canim güzelce cevabini ver kapatacağım bu konuyu dedim.transferden sonra boşluk anlarıma getirip klozetten idararimi alıp test yapmış olumsuz olursa kendimi buna hazirlayim sana da yeniden destek olayım diye yaptım dedi
zaten o dönemler yemek bulaşık temizlik hep esimdeydi.Allah kimseyi zor da darda bırakmasın.Yokluk insana neler yaptırıyor.üzüldüm keske yapmasaydın dedim.sabirli olmazsak kendimizi cok üzeriz filan deyip nasihat ettim biraz.Utandi sikildi ben onları atacaktım unuttum dedi.bende sonrasını gülmeye verdim.Bir daha böyle şeyler yapma diye diye tembih ettim.
Normal değil. Kocana sor bakalım o ne diyecekHerkese iyi akşamlar hanımlar 7 yıldır çocuğum olmuyor uzun hikaye orası..4 kere aşılama ve bir Tup bebek tedavisi gördüm fakat hepsi negatif oldu.en son tüp bebek tedavisini gördüğümde bir adet gebelik testi denemiştim öncesinde de de nerden baksanız 1 yıldır hic gebelik testi yapmadım.cunku regl günümü beklerim ve regl olunca da hic test yapma gereği duymadım.asilama tedavilerim de de sabırla beklemisimdir.
Ancak eşim gebelik testi yapmam icin yer yer ısrar ettiyse de ben reddetmişimdir.Hatta eşime,gebe kalacak olan sen olsaydin kesin yandık galiba biz derdim çünkü her fırsatta gebelik testi yapmak ister.Benim bildiğim evde öyle kenarda köşe de gebelik testide bulundurmayız.Bunlari sunun icin anlatıyorum.
Bugün eşimin dolabını düzenlerken çamaşırlarının arasında tam 8 adet gebelik testi buldum ve bunlardan 7 tanesi kutusundan açılmış içindeki ambalajından çıkarılmış,hatta o küçük pompasında idrar bile olan denemiş testlerdi.Gorunce cok şaşırdım sadece bir tanesi acılmamisti.Digerlerinin hem kutusu hem o içindeki ambalajı yırtılmış vaziyette orada duruyordu.Fakat testin kendisi yoktu.sadece kutular ve ambalajlari vardı.En son tüp bebek denediğimde sadece bir kere test yaptım.o da pahalı kalem gibi olanlardandı.Esimin dolabında bulduklarım kaset test dediğimiz ucuz yollu olanlardandi.Cok şaşırdım ben 7 yılda bu kadar gebelik testi belki ancak denemisimdir peki bunlar nedir?Esime de soramadım.Acaba diyorum tüp bebek sürecinde klozetten benim idrarımı alıp gizli gizli denedi mi diyecem ama cok saçma geliyor suan.sizce nedir?