- 19 Aralık 2019
- 406
- 529
- 18
- Konu Sahibi kartanesimiyimneyim
merhaba hanımlar buraya içimi dökmek için konu açtım.Şu aralar çok mutsuzum ama bunun ne bir olayla ne bir kişiyle alakası yok.Kendimden çok sıkıldım özellikle son 1 haftadır içimde hiç bir şey yapma isteği yok.Hani böyle monotonluk olur ya bu beni uzuyor.Hayatim her gün aynı gibi.Uyuyup uyanmak bir şeyi değiştirmiyor sanki.Robot gibiymisim baz-ı şeyler planlanmış ve her gün aynı şeyler...Şundan 6 7 ay öncesini düşünüyorum aslında hayatım yine aynıydı ama mutluydum. Geleceğimi dusunmek korkutuyor bişeyleri kontrol altına aldığım zaman sakin kalabiliyorum bu şekilde olunca insanları sıkıyorum çünkü en başta ben sıkılıyorum ayna da kendime bakınca hep aynı ben.Ayni sozler ayni kıyafetler.Depresyon değil bu anlam veremediğim başka bisey ve ben kendimden gerçekten çok sıkıldım. Kati kurallı ve sıkıcı bi tavirdayim bu huyum 4 aydır var benim kabullendigim.Huy bu değişmez demek en nefret ettiğim şeylerden biri.Degismek yenilenmek istiyorum mutlu olmak.Ben çok mutluydum etrafıma neşe saçardım uyanınca gunaydiiiinn diye kocamı uyandırır mutlu kalkardım ama şimdi ölmüş gibiyim.Vardir belki benim gibi olan bana tavsiye verin lütfen.Yasim daha çok genç 24 yaşındayım ama 60lik nene gibiyim.Maddiyat olarak kötü bi dönemdeyiz o yüzden maddiyat içermeyen şeyler önerirseniz çok mutlu olurum okuyan herkese teşekkür ederim