Gebeliğe Hazırlık Bı bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Delyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2021
338
63
28
Hangi günü degerlendirmeliyim dün degerlendirdim bu gün ara versem yarın tamamen pik olur mu sizce

Eklentiler

• 16246362738057952955273894496009.webp
    16246362738057952955273894496009.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 73
Hangi günü degerlendirmeliyim dün degerlendirdim bu gün ara versem yarın tamamen pik olur mu sizce
yarın tam pik olursa degerlendırırsın sılıklestıgı gunu de
eger yarın sılıklesırse bu pık sayılcak cunku oglen boyle cıkıp aksam yemek sonrası pık aldıgım cok oldu dolayısıyla bugun mola da versen yıne yumurtlama gununu degerlendırmıs olcaksın yetısıyosun her halukarda.

yarın tam pik olursa degerlendırırsın sılıklestıgı gunu de
eger yarın sılıklesırse bu pık sayılcak cunku oglen boyle cıkıp aksam yemek sonrası pık aldıgım cok oldu dolayısıyla bugun mola da versen yıne yumurtlama gununu degerlendırmıs olcaksın yetısıyosun her halukarda.
Teşekkürler canım inşallah bakayım bu gün ne olacak

Bugun tam pik olur riske atma pik olduğu günleri değerlendir siliklesen3 kadar yapmayı ihmal etme testi bazen yumurtlama 2 3 gün sürebilir ve testte 2 3 gün kırmızı çıkabiliyor

Bugun tam pik olur riske atma pik olduğu günleri değerlendir siliklesen3 kadar yapmayı ihmal etme testi bazen yumurtlama 2 3 gün sürebilir ve testte 2 3 gün kırmızı çıkabiliyor
Cumartesi yaptım yok gibi bir hayalet çizgi belirdi demekki dün çatladı yada tekrardan koyulaşır mi

Pik değerlendir zaten sperm yaşıyor 24 saat falan sonra tekrardan test yap siliklesince de değerlendir canım
Piki değerlendiremiyrum işte sıkıntı orada. Herif bu gece nöbetçi. Yarın akşama kadar ancak görebileceğim ben de çalışıyorum çünkü :/ Yarına çatlamış olur akşama ancak değerlendirilir.

Back
X