Bi bakar mısınız ?

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Merhaba herkese,

19 haftalık hamileyim ve doktorum bebeğin başaşağı durduğunu söyledi. şimdilik sorun yok dedi ama ilerde düşük tehlikesi olabileceğini söyledi.
Doktorun yanında aklıma gelmedi ama şimdi düşündümde, sırtüstü yatıp ayaklarımı yukarı kaldırıp uzansam acaba bebek normal yerine gelir mi?

Şimdiden teşekkürler...

düşük yapmazsın merak etme benim bebeğim 20 haftadan beri baş aşağıdaydı vede erken doğumriskim vardı çok şükür aralık 1 de doğum yapıcam bişi olmaz canım merk etme benim gibi hamile yoktur ben evimin temizliğini bile kendimyaptım perdelerimi bile kendim taktım bir kere bile yatmadım bişi olsa benimolurdu allah yardımcım oldu seninde herkesin aynında olsun

mesajınızı okyunca şaşırıdm.
ben şuan 26.haftadayım ama yaklaşık siizn tarihlerinizden beridir benimde başı aşağıda.doktorum hiç öyle birşey söylemedi.
hatta ben de derya evren arkadaş gibi her işimi yapan birisiyim.
korkmayın birşye olmaz inşallah.ama bol bol dediğiniz duruşta dinlenin.
kendinizi yormayın.

Bebekler bu dönemde her pozisyonda durabilirler küçük oldukları için, şimdi bakarsın baş aşağı 5 dakika sonra düz. Düşük tehlikesi niye olsun ki?

Ben de detaylı ultrasona girdiğimde başı yukarıdaydı.Doktor önemli değil bu haftalarda yeri bol olduğu için her pozisyonda durabilir demişti.5.aydan sonra zaten normal olan başının aşağıda durması niye düşük falan demiş doktor ilginç geldi açıkçası.Ben de niye baş aşağı durmuyo diye takılmıştım :52:

Benim rahim kanalımla bebeğin kesesi arasında 3,2 cm mesafe varmış.3 ün altına inerse risk olacağını söyledi dr.
Benimki tam sınırda olduğu için düşük tehlikesi olabileceğini söyledi. Sizlerde bu tarz bişey oldumu acaba?
Ama yazdıklarınız içimi rahatlattı, teşekkürler...

bana ters duruyor ama kafaya takılacak bişey değil zamanla düzelir diyor her seferinde.yani normal olan seninki bu durumda.

Benim rahim kanalımla bebeğin kesesi arasında 3,2 cm mesafe varmış.3 ün altına inerse risk olacağını söyledi dr.
Benimki tam sınırda olduğu için düşük tehlikesi olabileceğini söyledi. Sizlerde bu tarz bişey oldumu acaba?
Ama yazdıklarınız içimi rahatlattı, teşekkürler...

Acaba söylemek istediği rahim ağzı yetmezliği gibi bişey mi?Bana rahim boyuyla ilgili bişey demedi sadece ters duruyo dedi.Eğer öyle bi durum varsa belki ondan düşük tehlikesi var demiştir.Bence yine de bi doktorunu arayıp sor.Kafanda soru işareti kalmasın.

Acaba söylemek istediği rahim ağzı yetmezliği gibi bişey mi?Bana rahim boyuyla ilgili bişey demedi sadece ters duruyo dedi.Eğer öyle bi durum varsa belki ondan düşük tehlikesi var demiştir.Bence yine de bi doktorunu arayıp sor.Kafanda soru işareti kalmasın.

Yok rahim ağzı yetmezliği değil.Hani bebek doğum kanalına girdiği andan itibaren normal zamanıysa doğum değilse düşük başlıyor ya ondan öyle dedi.
İşte benim rahim kanalıyla bebek kesesi arasındaki mesafe azmış doktorun demesine göre.

Back
X