• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakar mısınız??

insaatci

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
1.124
967
323
arkadaşlar merhaba bn daha önce mutsuz bir dönemimde yazmıştım fakat geçti o günler nssıl oldu anlamadım ama.. bir erkek arkadaşım var hatta ilk erkek arkadaşım 3 yıldır devam eden bi ilişkimiz var ben ona aşık olmuştum ve adeta kiiişiliğim değişmişti ben onu ne kadar seversem o sevmiyodu sanki ama ayrılınca bırakmıyodu .. neyse ben bu duyguları rafa kaldrdım kendimi derslerime verdim zaten mühendislik okuyorum. ne biliyim eskisi gibi saçıma başıma bakmaya başladım mesela bu hafta estetik olacağım . fakat çocuk 360 derece döndü üstüme titriyo. Yani bana karşı nssıl böyle oldu sizce. bir insan değişebilir mi? aklıma o kötü günler gelince kafam karışıyor güvenemiyorum ama bu durumdan memnunum.

Canım sen demek ki farkında olmadan erkek arkadaşının üstüne çok düşüyormuşsun. Onun da seni kaybetme korkusu kalmamış, seni çantada keklik olarak görüyormuş. Şimdi kendini çekmişsin, kendine yönelmişsin ve bakmaya başlamışsın. Şu an paçaları tutuşmuş anlaşılan, bir şeyler dank etmiş. Bence böyle devam et. Üstüne düşme, kendini önemse. Değer verdiği kadar değer ver. Öyle daha çok mutlu olursun.

çok ama çok sağolun herşey kendiliğinden oldu. ne zamanki hrşeyi oluruna bıraktım o zaman herşey benim yönüme çevrildi. Acaba gerçekten değişmişmidir peki?? yani ben bu yaz babasıyla tanıştım ve babasıyla tanıştktan snra babası beni çok sevdi ve ondan sonra daha da bi değişti. bu sevgiden mi neden onu anlayamadım zaten

Babasının olumlu tepkilerinden de fazlaca etkilenmiş olabilir.
Erkekler böyle şeylere dikkat ediyor genelde anladığım kadarıyla.
Bence bu şekilde devam et. Zaman ne gösterir belli olmaz. İçini de ferah tut.
Hakkında hayırlısı canım.

ewet babası bu hayatta onun için en önemli insan diyebilirim ve beni inanılmaz sevdi.. artık gözündeki perdemi indi bilmiyorum ama eşelememek gerek sanırım çok sağol arkadaşım. ben onda tattım aşkı bitmesini istemem ama bi gün btmesi grrekirse birşey de yapamam ..

ilk aşkın yerini kimse tutmaz bence sıkı sıkı sarılın benimde ilk aşkım eşim ve gerçekten mutluyum tabii bitmesi gerekiyorsada zorlamanın anlamı yok ama size tavsiyem çok üstüne düşmeyin..

Back
X