bi bakar misiniz...

gul-yvz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
41
9
merhaba hanimlar,

17 haftalik hamileyim bazen bebisimin oldugu yerde cok hizli kalp atiyomus gibi oluyo... daha cok hizli yuruyunce ve sinirlenince oluyo bu ... sakinlesince geciyo ...

böyle birsey ile karsilasan var mi ?

canım banada olmuştu doktora söylediğimde bana gülmüştü :) o bebeğin değil senin kalp atışın demişti :)

canım banada olmuştu doktora söylediğimde bana gülmüştü :) o bebeğin değil senin kalp atışın demişti :)

ya niye kalp atisimizi kasigimizin oldugu tarafta hissedelim ki daha öncede hissetmiyorduk ki orada ... ay blmyorm 2-3 haftdir byle oluyo heycanlaninca falan :/

aynen arkadaşın dediği gibi o bölgeye giden damarlar genişlediği için daha iyi hissediyor olabilirsin ve haliyle senin kalp atışların hızlandıkça orada hissettiğin kalp atışı da hızlanıyor.. biz de bebeğin kalp atışlarını dinlemek için bir cihaz almıştık ve aylarca benim kalp atışımı dinlemiştik bebeğin diye. sonra babam gelip doğrusunu göstermişti bize :oops:

aynen arkadaşın dediği gibi o bölgeye giden damarlar genişlediği için daha iyi hissediyor olabilirsin ve haliyle senin kalp atışların hızlandıkça orada hissettiğin kalp atışı da hızlanıyor.. biz de bebeğin kalp atışlarını dinlemek için bir cihaz almıştık ve aylarca benim kalp atışımı dinlemiştik bebeğin diye. sonra babam gelip doğrusunu göstermişti bize :oops:

ay cok sekersin :) mantikli geldi evet olabilir tsk ederimm

X