Bi bakarmısın acaba hamilelik var mı

Ben yumurtlamayı 17 ocakta görmüştüm değerlendirdik 20 22 si gibi ağrılarım basladi 31 ocak adet tarihimdi ben 27 sinde test yaptım yumurtlamadan sonra 10 gün geçmişti çünkü olduysa çıkar dediler ama tertemiz bir negatifti sonra tabi adet beklemeye başladım ilk gun stresten gelmedi sandım ikinci gun test yaptım 1 şubatta hamile olduğumu öğrendim canım ben de ümidimi kesmiştim ağrılarım da olunca olması sanmistim sürpriz oldu kiminin çok erken çıkıyor kiminin çok geç bir arkadaşım batindan 1 hafta önce öğrendi mesela bizi hep okuduklarimiz duyduklarımız yanıltıyor yani kirmiziyi görene kadar umut var Allah gönlüne gore versin inşallah

Adetini bekle canım sen nolur nolmz adetin düzenliyse eger gecikirse tekrar test yaparsın. Erken gebelik testi yaptım birde normal gebelik yapmıştım ama normalde daha belirgin çıkmıştı benim
Yumurtlamanin kacinci günüydü kuzum

Benim yumurtlamanin 15. Günüydü bugün dün sanki hafif cizgi vardi bugün hoc yok

Evet canimmm bugün sabah erken test yaptim böyle cikti
Canım ben hiç yumurlama takibi yapmadım. Adetim de düzenli degil zaten ne zaman yumurtlama günümdü hiç bir fikrim yok . Benm erken gebelik testi de çok geç çıkmıştı ikinci çizgi hatta fotografta ince olan erken gebelik testi.

Eklentiler

• Screenshot_20210203-175146.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar adet olduktan sonra diyet çayına ve evde egzersiz yapmaya başladım bende pko olduğu için hiç olmadı günü gününe olurum dedim.bugun yine egzersiz yaparken 3 4 damla kanamam oldu ben adet oldum sandım ağrımda olmadı.ben çoğalan diye beklerken kesildi.adet değilmiş yani.adete daha 12gun var ve bu ay eşimle geri çekilme yoluyla korunduk acaba buna rağmen hamilelik olabilir mi yada yumurta mi catladi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…