Bi bakarmisiniz acillll

balbocuuu

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
7.974
26.219
548
Arkadaslar cok yakin bi arkadasim var kac senedir bebek istiyor 3. Asılamasıni oldu bugun 10.günü erken gebelik testi yapmis cok silik cıkti heycandan yerinde duramiyo bu siteye resim atalim yorumlasinlar dedi. Cvplarinizi bekliyorum kizlar..
20191009_134226.webp

Arkadaslar cok yakin bi arkadasim var kac senedir bebek istiyor 3. Asılamasıni oldu bugun 10.günü erken gebelik testi yapmis cok silik cıkti heycandan yerinde duramiyo bu siteye resim atalim yorumlasinlar dedi. Cvplarinizi bekliyorum kizlar..Eki Görüntüle 2543790
Silik cizgi görüyorum bem böcüğüm

Evet var bence 🥰 hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Arkadaslar cok yakin bi arkadasim var kac senedir bebek istiyor 3. Asılamasıni oldu bugun 10.günü erken gebelik testi yapmis cok silik cıkti heycandan yerinde duramiyo bu siteye resim atalim yorumlasinlar dedi. Cvplarinizi bekliyorum kizlar..Eki Görüntüle 2543790
Aşılamada gebelik Yoksa bile çift çizgi çıkmasına neden oluyor ilaçlar. 10 gün kala bu s ebeple yanıltıcı olabilir.

Canım idrarda gebelik testi için çok erken ,çatlatma ignesinin etkisiyle pozitif yada ikinci silik silik cikabiliyo . En garantisi kan tahlili idrar tahlili için adettin geçmesi gerekiyo 1 hafta falan

Canım idrarda gebelik testi için çok erken ,çatlatma ignesinin etkisiyle pozitif yada ikinci silik silik cikabiliyo . En garantisi kan tahlili idrar tahlili için adettin geçmesi gerekiyo 1 hafta falan
Kan testinde peki yanilma payi olurmu yani ilacin etkisi olurmu kanda

ben göremedim canım ya arkada çok ince bi çizgi var test çok mu bekledi acaba. hem 10.günündeyse kan verse ya

Kan testinde peki yanilma payi olurmu yani ilacin etkisi olurmu kanda
10 gün olmuş ,doktorlar 14. Gün test için cagiriyo etkisi geçsin ilacın diye . Bende 3 kez aşılama yaptırdım idrarda pozitifi gördüm ama sonuç hayal kirikligiydi . En garentisi 14. Gün . Bildiğim kadariyla 12 gün sonra ilacın etkisi azaliyo

Beklesin bu çizgi gebelik çizgisi olmayabilir 10 11 gün sonra falan yapmıştım ben normal gebelik testinde ufak bir çizgi vardı ancak gebelik olmadı kullanılan çatlatma iğnesi vs etkiliyor en erken 14.gün yapsın suan heveslenmesin benden söylemesi beklentiye girmesin ama inşallah gebelikle sonuçlanır🙏

ben de hiç çizgi göremedim maalesef :110: erken gebelik testleri adet tarihinden 6 gün öncesine kadar sonuç gösteriyor. bence ona göre tekrar denesin daha net çıkar gibi. inş güzel haberlar alır

Back
X