- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik cizgi görüyorum bem böcüğümArkadaslar cok yakin bi arkadasim var kac senedir bebek istiyor 3. Asılamasıni oldu bugun 10.günü erken gebelik testi yapmis cok silik cıkti heycandan yerinde duramiyo bu siteye resim atalim yorumlasinlar dedi. Cvplarinizi bekliyorum kizlar..Eki Görüntüle 2543790
Aşılamada gebelik Yoksa bile çift çizgi çıkmasına neden oluyor ilaçlar. 10 gün kala bu s ebeple yanıltıcı olabilir.Arkadaslar cok yakin bi arkadasim var kac senedir bebek istiyor 3. Asılamasıni oldu bugun 10.günü erken gebelik testi yapmis cok silik cıkti heycandan yerinde duramiyo bu siteye resim atalim yorumlasinlar dedi. Cvplarinizi bekliyorum kizlar..Eki Görüntüle 2543790
Kan testinde peki yanilma payi olurmu yani ilacin etkisi olurmu kandaCanım idrarda gebelik testi için çok erken ,çatlatma ignesinin etkisiyle pozitif yada ikinci silik silik cikabiliyo . En garantisi kan tahlili idrar tahlili için adettin geçmesi gerekiyo 1 hafta falan
10 gün olmuş ,doktorlar 14. Gün test için cagiriyo etkisi geçsin ilacın diye . Bende 3 kez aşılama yaptırdım idrarda pozitifi gördüm ama sonuç hayal kirikligiydi . En garentisi 14. Gün . Bildiğim kadariyla 12 gün sonra ilacın etkisi azaliyoKan testinde peki yanilma payi olurmu yani ilacin etkisi olurmu kanda
ben de hiç çizgi göremedim maalesefArkadaslar cok yakin bi arkadasim var kac senedir bebek istiyor 3. Asılamasıni oldu bugun 10.günü erken gebelik testi yapmis cok silik cıkti heycandan yerinde duramiyo bu siteye resim atalim yorumlasinlar dedi. Cvplarinizi bekliyorum kizlar..Eki Görüntüle 2543790
Evet cnm hamile kan testi yaptrdi :))arkadaşın hamilemiymiş canım