bi bakarmısınız lütfen

Canim benim esimin dogustan bir testisi inmemis yukardaymis askerdeyken yani yirmi yaslarinda
cok fazla agrisi olmus ve doktorlar sol testisi almis.azosperm sanirim buna bagli olusmus canim anlayacagin bizim sansimiz yariya indi tese ameliyatinda tek testiste sperm arandi.allahim bir caresi olmali sperm uretmenin.simdi tek umudum once allah sonra kaan hoca ben kadin olarak yaratildim anne olmak bizimde hakkimiz allahim bize merhamet etsin bizimle ayni sikayette olanlar acaba cocuk sahibi olabildi mi ben daha yeni uye oldum bazi yazismalar cok eski tarihli onlar simdi ne durumdalar cok merak ediyorum canim benim allah benim duami sizlere kabul etsin insallah

korkma %10 falan demelerine aldanma eğer öncü sperm hücreleri varsa burdaki biçok kişiden daha şanslısın.bizde hiç öncü möncüde yoktu,ama doğru tedaviyle 6 ay da çıkış oldu.eşimin hormonları hep normaldi her şey normal ama neden yok bunlar diyorduk ki y delesyon testinde genetik bir nedeni olduğunu öğrendik.ne eşimin ailesinde nede bizim sülalede çocuğu olmayan böyle Bi sorunu olan kimse yoktu o yüzden genetik olacağı aklımızın köşesinden bile geçmemişti.öncü varsa işiniz sadece onları olgunlaştırmak beslenmeye dikkat etmekte gerekiyor.

3 yıldır evliyiz eşim 27 ben 24 yasındayım eşimde doguştan kilinefelter sendurumu var azosperm ve sperm bulma şansmz %30 eşim îlk duydunda boşanmak istedi cok zor gunler gecirdim ben eşimi cok severek ve zorluklarla evlendk 6 sene ugrastk sonunda mutlu olcaz dedik ama eksik kaldı ben ayrılmak istemyorum rabbm sınıyor elbet olcak hayırlısı ise agustosta tüp bebek deniycez gttmı btn doktorlar olmaz dedi kaan aydostan randövü aldık kucuk bi ihtimalde olsa denemeye deger ama benim korkum eger olmassa sperm bulunmasa eşim yine bendn ayrılmak istiycek kendini suclu hissediyor ne yapmalıyım :(

Benim eşim de azosperm, eşimin erkek kardeşi de. Genetik testte kistik fibrozist çıktılar. Doğuştan sperm kanalları yokmuş. Allaha çok şükür tese ameliyatı ile sperm bulundu. Kardeşinin eşinin şimdi 4 aylık bebekleri var, ben de 2. tüp denememde pozitifi gördüm, 7 aylık hamileyim şimdi. Kaan Aydos çok iyi bir doktormuş. İnşallah bebeğinizi kucağınıza alacağınız yolda önce Allah sonra doktorların sayesinde mutlu olursunuz.
Erkeklerin hisleriyle ilgili bişey anlatmak için yazmak istedim aslında. Tüp bebek denemesi yaparken eşime dedimki, bi araştırma sonucuymuş, kadınlar tuttumu tutmadımı diye 12 gün sonuç beklerken yaşadıkları stres kanser olmuşsunuz demekle aynı stres miktarına eşitmiş. Eşim bana dedi ki "Bi erkeğe azospermsin demek, yarın öleceksin demekle de aynı şeydir"
Çok üzülmüştüm. Eşime öncesinde olduğu gibi şimdide hep destek oluyorum. Onu yalnız bırakmıyorum ve sevdiğimi hep hissettirmeye çalışıyorum. O nedenle eşlerinizin hep yanında olun. Onlar bizden daha kötü durumda.
Allah hepinizin kucaklarını tez zamanda çifter çifter doldursun inşallah.

korkma %10 falan demelerine aldanma eğer öncü sperm hücreleri varsa burdaki biçok kişiden daha şanslısın.bizde hiç öncü möncüde yoktu,ama doğru tedaviyle 6 ay da çıkış oldu.eşimin hormonları hep normaldi her şey normal ama neden yok bunlar diyorduk ki y delesyon testinde genetik bir nedeni olduğunu öğrendik.ne eşimin ailesinde nede bizim sülalede çocuğu olmayan böyle Bi sorunu olan kimse yoktu o yüzden genetik olacağı aklımızın köşesinden bile geçmemişti.öncü varsa işiniz sadece onları olgunlaştırmak beslenmeye dikkat etmekte gerekiyor.

Canim cok tesekkur ederim benim esimin iki abisininde 20 yildir cocugu olmuyor.bu yuzden bizde hemen genetik testi yaptirdik esimi azosperm teshisi kondugunda bizim aklimiza da ilk genetik oldugu geldi ama test sonucu normal cikti.hikayelerimiz ne tuhaf degilmi trajikomik.canim tedaviyle alti ayda cikis oldu demissin olgun spermler mi cikmaya basladi ay allahim ne guzel olurdu dondurup tup bebek yapardiniz.allah yardimciniz olsun allah emeklerinizi bosa cikarmasin

aycan canım nasılsın ben bu gece kalkıyıyorum sahura oruş için inşallahh
sende yarın demiştinn inşallah tutarızz

Canim cok tesekkur ederim benim esimin iki abisininde 20 yildir cocugu olmuyor.bu yuzden bizde hemen genetik testi yaptirdik esimi azosperm teshisi kondugunda bizim aklimiza da ilk genetik oldugu geldi ama test sonucu normal cikti.hikayelerimiz ne tuhaf degilmi trajikomik.canim tedaviyle alti ayda cikis oldu demissin olgun spermler mi cikmaya basladi ay allahim ne guzel olurdu dondurup tup bebek yapardiniz.allah yardimciniz olsun allah emeklerinizi bosa cikarmasin

evet olgun normal çıkış olmaya başladı ama iğneyi bırakınca eskiye dönüyor gibi.deniyoruz ama 4 defadırda tutmuyor bu minikler,dondurulmuşları hiç kullanmadık taze taze deniyoruz.iğneyi kullandıkça bir sorun yok.karyotip yaptırdınız mı?Kaan hoca ne dedi?

aycan canım nasılsın ben bu gece kalkıyıyorum sahura oruş için inşallahh
sende yarın demiştinn inşallah tutarızz

Allah kabul etsin inşallah.evet bende yarın sahura kalkıyorum,gönlüm el vermedi ağustosa kadar beklemeyi bizim burda mayısta Bi kere daha denemeye karar verdik olmazsa ağustosta istanbula gideceğim.

Canim benim esimin dogustan bir testisi inmemis yukardaymis askerdeyken yani yirmi yaslarinda
cok fazla agrisi olmus ve doktorlar sol testisi almis.azosperm sanirim buna bagli olusmus canim anlayacagin bizim sansimiz yariya indi tese ameliyatinda tek testiste sperm arandi.allahim bir caresi olmali sperm uretmenin.simdi tek umudum once allah sonra kaan hoca ben kadin olarak yaratildim anne olmak bizimde hakkimiz allahim bize merhamet etsin bizimle ayni sikayette olanlar acaba cocuk sahibi olabildi mi ben daha yeni uye oldum bazi yazismalar cok eski tarihli onlar simdi ne durumdalar cok merak ediyorum canim benim allah benim duami sizlere kabul etsin insallah

rabbim ol derse olmazmı mutlaka olur sabır lazım allah gercekleştırmıyce hayalin peşine düşürmez yeterkî istemesini bilelim sabretmesinî bızm gbı bekleyen evlat hasretyle yanan 40ysnda anne baba olmayı başaran zor beklemek ama isyan etmemek lazım pes etmeyin

Allah kabul etsin inşallah.evet bende yarın sahura kalkıyorum,gönlüm el vermedi ağustosa kadar beklemeyi bizim burda mayısta Bi kere daha denemeye karar verdik olmazsa ağustosta istanbula gideceğim.

tamam canım yarın gece konuşuruz eşinde tutacak mı oruçç
,hayırlısı olsun canımmm mayıs geldi zaten peki hangi merkeze karar verdin

tamam canım yarın gece konuşuruz eşinde tutacak mı oruçç
,hayırlısı olsun canımmm mayıs geldi zaten peki hangi merkeze karar verdin

tabi oda tutacak bizim burdaki sıradan Bi merkeze gideceğiz.ağustosta bahçeciye

evet olgun normal çıkış olmaya başladı ama iğneyi bırakınca eskiye dönüyor gibi.deniyoruz ama 4 defadırda tutmuyor bu minikler,dondurulmuşları hiç kullanmadık taze taze deniyoruz.iğneyi kullandıkça bir sorun yok.karyotip yaptırdınız mı?Kaan hoca ne dedi?

Canim insallah hamile kalirsin bu mubarek gunlerde.biz kaan hocaya daha gidemedik randevumuza daha var.karyotip nedir? Esim sadece tese ameliyati oldu onun disinda hicbir ilac kullanmadik ultrasonlar genetik ve hormon tahlilleri haric tabi.dedigim gibi insallah kaan hoca bize de igne falan verir belki etkisini goruruz esimde sperm cikisi oldugu gun en mutlu gunum olacak insallah her testte sifir cikmasi beni o kadar yiktiki.

Canim insallah hamile kalirsin bu mubarek gunlerde.biz kaan hocaya daha gidemedik randevumuza daha var.karyotip nedir? Esim sadece tese ameliyati oldu onun disinda hicbir ilac kullanmadik ultrasonlar genetik ve hormon tahlilleri haric tabi.dedigim gibi insallah kaan hoca bize de igne falan verir belki etkisini goruruz esimde sperm cikisi oldugu gun en mutlu gunum olacak insallah her testte sifir cikmasi beni o kadar yiktiki.

çok sağol canım Allah razı olsun inşallah sende biran önce bebeğine kavuşursun.bence tedaviye biran önce başlayın çünkü bizim yaşımızda bu tüp bebeğin tutmasında önemli.yaşını bilmiyorum ama 35 sınır diyorlar 40a kadar bizimde yumurta kalitesi düşüyormuş.karyotip geniş kapsamlı Bi genetik testi.çakşır köküde kullandık biz onunda etkisi olmuş olabilir.

Back
X