bi bakarmısınız ? üzülüyorum gerçekten

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
merhaba hanınmlar ben 19 yaşındayım ilk adet olduğum yıldan itibaren tabi bir iki yıl duzenli idi sonra düzensiz oldu doktora g,itim tarlusal verdi onu kullandığım zaman oluyorum ultrasonda ilk başta küçük kistlerim vardı şimdi yok prpgestreronum yükskti suan normal yani hersey suan normal sadece ilaç kullanmam lazım onu kullanınca oluyorum gecen hafta kan tahlili yaptırdım tsh 7.12 çıktı doktorum guatr olabilir dediiii endokrrine git dedi gitmedim bekarım ultrasonda doktor kist gorunce poliksitik over demisti ama simdi kistte yokk ben bekarım ama bebekleri çok seviyorum korkuyoru m bebeğim olmaaz sa diye ben sürekli bunu düşünüyorummm yanlışmı yapıyorum bilemdim ama çok istoyorum bebek

Bebeği mebeği bırak şimdi, çok gençsin daha. Sağlık daha önemli, hemen git endokrine.

Ben de tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum ömür boyu da kullanacağım ve değeriniz yüksek doktora gitmemiz gerek önce dahiliye doktoruna gidin o gerekirse sizi endokrine gönderir.Bazı yerlerde dahiliye yönlendirmeden gidilmiyor.

Ben 29 yaşındayım canım, yıllarca neden düzensiz oluyorum diye gezmedik doktor bırakmadık, hormonlarıma bakıldı, en az 10 defa kadın doğuma gittik, kaç kere ultrasonum çekildi, ne testlere sokuldu, en sonunda annemin kendi doktoru uğraşma artık dedi, muhtemelen genetik bu düzensizlik, ilaç kullansan da bırakınca yine bozulacak dedi. Annemin 45 yaşına kadar düzene girmemiş, 4 tane çocuğu var, hemencik olmuşuz hepimiz de, kendini hiç strese sokma. Daha çok küçüksün yine de bir endokrine git, için rahat eder. Ama şimdiden çocuğum olmayacak filan diye düşünme.

doktora düzenli gidiyorum bu düzensizlikler için tsh hiç yüksek çıkmamıştı en son bu ayki tahlilde yüksek çıktı şimdi yine ilaç kullanıyorum 3.günü yine ultrasyon çekilip kan vereceğim ona göre artık doktor ne derse ben ilaç kullanmak istemiyorum aertıkk....

Bbeği filan bi kenara bırak.Şu an ki sıkıntılarına yönel.

yaa bırıkalımıyor işte ben ilaç kullanmayı hiç sevmem bilemiyorum çarsaçb a günü kadın doğuma gideceğim o artık duruma göre mecbur yönlendirdiği doktora tedavi olacağım ama dediğim gibi bebiş olurmu benimde yani pkolu olupta hamie olanlar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…