bi bakarmısınız

onunmeleyi

Canım Ailem‍‍
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
722
389
33
Öncelikle merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim beni bi soru meraklandırıyor iş yaparken ve ya haraket ederken bebeye bişey olsa Allah korusun kanamammı olur yoksa bu hareketler ilerleyen aylarda problemmi olur?

Kanaman olur canım çok ağrılı kanaman olursa düşük yapıyorsun demektir.

Teşekkür ederim canım yani bebeyin gelişimini etkilemez dimi?
Hayır canım hiç birşey olmaz ağır felan kaldırma kendinden yüksek yerlere felan uzanma.İşlerini yavaş yavaş yap uzan devamlı ilk zamanlar düşük çok oluyor

Öncelikle merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim beni bi soru meraklandırıyor iş yaparken ve ya haraket ederken bebeye bişey olsa Allah korusun kanamammı olur yoksa bu hareketler ilerleyen aylarda problemmi olur?
canim agir kaldirma kesinlikle ve röntgen vs. gibi seylerden uzak dur. Birsey olmaz allahin iziniyle normal ev islerini yapabilirsin ama asiri yorma kendini ve yüksekten bisey almak istersen uzatma kendini yani yüksege iyi degil

canim agir kaldirma kesinlikle ve röntgen vs. gibi seylerden uzak dur. Birsey olmaz allahin iziniyle normal ev islerini yapabilirsin ama asiri yorma kendini ve yüksekten bisey almak istersen uzatma kendini yani yüksege iyi degil
Çok teşekkür ederim canım becerdikce yapmam bilmiyordum onu

Kızlar bebiş için herhangi birşey kullandınız mı siz ?
Ocakda evlendik canım iki ay olmayınca ben 3cü ayda başladım sogan kürüne eşimde keçiboynuzu pekmezi içti iki 3gün arayla ilişki yaşadık bide sıcak sudan uzak durduk bu kadar))sizde peki?

Ocakda evlendik canım iki ay olmayınca ben 3cü ayda başladım sogan kürüne eşimde keçiboynuzu pekmezi içti iki 3gün arayla ilişki yaşadık bide sıcak sudan uzak durduk bu kadar))sizde peki?
4 aylık evlisin o zaman yenisin allah devamını getirir inşallah.

1yıl 8 ay oldu 11 ayden beri bebiş istiyoruz hsg çekimi yaptırdım herşeyim temiz çıktı wşiminde klomen kullandım şubatta iğneyle birlikte işe yaramadı.Bu ayda sadece iğne vuruldum 8inde beklemedeyim şuan.

Naısıl sıcak sudan uzak durdunuz ?

Olur İnşAllah canım sıkma canını..eşim çok sıcak suyla yıkanırdı buda sperm sayısını düşürüyor onun için duş yaparken ılık suyu tercih etdik bide ilişkiden önce duş yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…