Bi bakarmısınız

Hawwa32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
280
78
48
32
Kizlar prodoctor erken gebelik testi yaptım ve fotoğraf pek belli olmadığı için karartma yaptım. 10 dk içinde çıktı çok çok silik bir çizgi kuruma cizgisi mi acaba. Testin üstünde 30 dk sonrasını dikkate almayınız diyor zaten.

Eklentiler

• 20220116_030313.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 165
  • 20220116_030219.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 124
  • 20220116_023458.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 106
Yarin sabah ilk idrarla bir daha yapin gene cikarsa hamilesiniz

Adetine ne kadar var peki

Öyle yapayım olmadı canım. İlk kez kullanıyorum bu markayı. İnşallah vardır
Düzensiz adette döllenmenin ne zaman olduğu bilinmediği için ilişkiden 21 gün sonrası için test kesin sonuç veriyormuş. Çok silik bile olsa çizgin olumlu olma ihtimalin var canım sabret biraz daha bekle sonra tekrar dene

Ben ovulasyon testi kullanıyorum canım ikici çizgi çok koyu olunca yumurtlama diyorlar ama bnm t cizgisi kadar koyu olmadan yumurtlamam olduğu zamanlar oldu. Kestiremiyorum bu yüzden neye göre hesaplamam gerektiğini

Eklentiler

• 20220112_154621.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 87
İnşallah canım ya kayıp oldu klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı 3 ay ara verdim bu süreçte ovulasyon testi deniyorum
Rabb'im kalbinden geçeni versin canim ne deyim ki

Ben ovulasyon testi kullanıyorum canım ikici çizgi çok koyu olunca yumurtlama diyorlar ama bnm t cizgisi kadar koyu olmadan yumurtlamam olduğu zamanlar oldu. Kestiremiyorum bu yüzden neye

Ben ovulasyon testi kullanıyorum canım ikici çizgi çok koyu olunca yumurtlama diyorlar ama bnm t cizgisi kadar koyu olmadan yumurtlamam olduğu zamanlar oldu. Kestiremiyorum bu yüzden neye göre hesaplamam gerektiğini
Silik çizgi bir umut işte gebelik testine göre bana ihtimalin var gibi geldi. Döllenmesi biraz geç olmuş olabilir daha yenidir yani bekle biraz daha canım. Baska belirtilerin var mı peki?

İnşallah canım ya. Days comfort kullandım oda 20 dk sonra ikinci çizgi çıktı ona güvenmedim çünkü geçen ay pozitif oldu adet oldum
İdrara iyice geçince idrari kite damlatir damlatmaz çıkar ikinci çizgi 1 hafta daha bekle belki geç döllenme olmuştur

Silik çizgi bir umut işte gebelik testine göre bana ihtimalin var gibi geldi. Döllenmesi biraz geç olmuş olabilir daha yenidir yani bekle biraz daha canım. Baska belirtilerin var mı peki?
Karın ağrım ara ara adet olacak gibi birde akıntı var. İlk gebelikte göğüs hassasiyeti vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…