Yarin sabah ilk idrarla bir daha yapin gene cikarsa hamilesinizKizlar prodoctor erken gebelik testi yaptım ve fotoğraf pek belli olmadığı için karartma yaptım. 10 dk içinde çıktı çok çok silik bir çizgi kuruma cizgisi mi acaba. Testin üstünde 30 dk sonrasını dikkate almayınız diyor zaten.
Öyle yapayım olmadı canım. İlk kez kullanıyorum bu markayı. İnşallah vardırVar gibi sanki 1 2 gün bekle tekrar yap
Her gün yaparsam çok strese giricem daha önce bi kayıp yaşadım çok korkuyorum ya negatifse diyeYarin sabah ilk idrarla bir daha yapin gene cikarsa hamilesiniz
Canım adetim düzenli değil 12 gün geçtiAdetine ne kadar var peki
Düzensiz adette döllenmenin ne zaman olduğu bilinmediği için ilişkiden 21 gün sonrası için test kesin sonuç veriyormuş. Çok silik bile olsa çizgin olumlu olma ihtimalin var canım sabret biraz daha bekle sonra tekrar deneÖyle yapayım olmadı canım. İlk kez kullanıyorum bu markayı. İnşallah vardır
Sen bence normal kaset test yap daha belirgin çıkar hadi bakalim anne adayı yarın müthiş haberini bekliyoruzCanım adetim düzenli değil 12 gün geçti
Onuda yaptım canım 2 gün önceSen bence normal kaset test yap daha belirgin çıkar hadi bakalim anne adayı yarın müthiş haberini bekliyoruz
İyi bakalim kk kulübünün bir üyesi daha hamişOnuda yaptım canım 2 gün öncebebe time oda böyle çıktı
Ben ovulasyon testi kullanıyorum canım ikici çizgi çok koyu olunca yumurtlama diyorlar ama bnm t cizgisi kadar koyu olmadan yumurtlamam olduğu zamanlar oldu. Kestiremiyorum bu yüzden neye göre hesaplamam gerektiğiniDüzensiz adette döllenmenin ne zaman olduğu bilinmediği için ilişkiden 21 gün sonrası için test kesin sonuç veriyormuş. Çok silik bile olsa çizgin olumlu olma ihtimalin var canım sabret biraz daha bekle sonra tekrar dene
İnşallah canım ya kayıp oldu klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı 3 ay ara verdim bu süreçte ovulasyon testi deniyorumİyi bakalim kk kulübünün bir üyesi daha hamiş
Rabb'im kalbinden geçeni versin canim ne deyim kiİnşallah canım ya kayıp oldu klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı 3 ay ara verdim bu süreçte ovulasyon testi deniyorum
İnşallah canım ya. Days comfort kullandım oda 20 dk sonra ikinci çizgi çıktı ona güvenmedim çünkü geçen ay pozitif oldu adet oldumİyi bakalim kk kulübünün bir üyesi daha hamiş
İnşallah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsinRabb'im kalbinden geçeni versin canim ne deyim ki
Ben ovulasyon testi kullanıyorum canım ikici çizgi çok koyu olunca yumurtlama diyorlar ama bnm t cizgisi kadar koyu olmadan yumurtlamam olduğu zamanlar oldu. Kestiremiyorum bu yüzden neye
Silik çizgi bir umut işte gebelik testine göre bana ihtimalin var gibi geldi. Döllenmesi biraz geç olmuş olabilir daha yenidir yani bekle biraz daha canım. Baska belirtilerin var mı peki?Ben ovulasyon testi kullanıyorum canım ikici çizgi çok koyu olunca yumurtlama diyorlar ama bnm t cizgisi kadar koyu olmadan yumurtlamam olduğu zamanlar oldu. Kestiremiyorum bu yüzden neye göre hesaplamam gerektiğini
İdrara iyice geçince idrari kite damlatir damlatmaz çıkar ikinci çizgi 1 hafta daha bekle belki geç döllenme olmuşturİnşallah canım ya. Days comfort kullandım oda 20 dk sonra ikinci çizgi çıktı ona güvenmedim çünkü geçen ay pozitif oldu adet oldum
Karın ağrım ara ara adet olacak gibi birde akıntı var. İlk gebelikte göğüs hassasiyeti vardıSilik çizgi bir umut işte gebelik testine göre bana ihtimalin var gibi geldi. Döllenmesi biraz geç olmuş olabilir daha yenidir yani bekle biraz daha canım. Baska belirtilerin var mı peki?
Bekliyorum canım ovulasyon testinede devam ediyorumİdrara iyice geçince idrari kite damlatir damlatmaz çıkar ikinci çizgi 1 hafta daha bekle belki geç döllenme olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?