Selam kızlar bayadır yoktum buralarda.
Çok uzatmadan bişey sormak istiyorum. Benim uzun yıllardır bi ilişkim var bi ara bi ayrıık yaşamıştık ama olmadı terkar barıştık. Tabi o ayrıldıgmızda ikimizde yeni hayatımıza başlamıtık yeni arkadaslar falan. Neyse herşeye rağmen bi şans verdik. 6 ay geçti
herşey gayet normal güzelken bi anda erkek arkadaşımın ayrı oldumuz zamanlarda konustugu kişi faceden o maşallah yazdı. duruğ dururken bi kız neden öyle yazarki ??
bir haftadır aramız bozuk olduğu için zaten çok kıskanş süpheci biriyim aklımda binbir tilki var..
Sizce neden bi insan durup duruken öyle yazarki. Huzurumu kaçırdı resmen..
Çok uzatmadan bişey sormak istiyorum. Benim uzun yıllardır bi ilişkim var bi ara bi ayrıık yaşamıştık ama olmadı terkar barıştık. Tabi o ayrıldıgmızda ikimizde yeni hayatımıza başlamıtık yeni arkadaslar falan. Neyse herşeye rağmen bi şans verdik. 6 ay geçti
herşey gayet normal güzelken bi anda erkek arkadaşımın ayrı oldumuz zamanlarda konustugu kişi faceden o maşallah yazdı. duruğ dururken bi kız neden öyle yazarki ??
bir haftadır aramız bozuk olduğu için zaten çok kıskanş süpheci biriyim aklımda binbir tilki var..
sevgiline sordun mu niye böyle yazdı diye
yazar canım benımde cok yakın bı arkadasım var dedıkodusunu yapmak deılde bu ornek ıcın söluyorum. oda eskı sevgılsıne durup durup yazıo. unutamıyo sureklı yazıyo hatta . sınır oldgum bı hareket.
benım sözlümede durduk yere mesaj attı eskı sevgılısı
banada eskı sevgılım durduk yere mesaj atıyor salak saçma siirler atıyor
kısaca ınsanlar sen ben gıbı değilki nıye yazıyo nasıl yazar dıyosun ama yazıyorlar ıste
Evet sordum. nebiliyim ben benim bi alakam yok dedi.
Ne bicim insalar var ya. Benim aslında takıldığım yazması değil. ilk ayler yazsa anlardımda neden 6 ay sonra bi anda ve onu geötim erkek arkadasıma sordugumda baya bi tepki verdi çok şaşırdım sakin bi şekilde bilmiyorum demedi güvenmiyosan ayrıl triplerine girince kafam cok karıştı :/
Amacına ulaştı ozaman..oo maşallah..sevgılıne gerı dönmussun,hayat sana güzel gıbı bıse..
gıcık olman ıcın elverıslı bı yazı..
ilk okuduğumda aglılayamadım :)) benımde ona anlam kargaşası yaşatıcak söylmek istediğim şeyler vaaar :)maşallah maşallah hayat sana güzel hiçde boş kalmıyorsun
dönmüşsün eski kız arkadaşına
gibi bir anlam çıkardım ben
Öylemi dersin nebilim. huzurumu bozanın huzuru kalmasınben sevgılınden suphelenmedım canımya. kendı kendıne kuruntu yapma (
Bu masallah i nereye yazdi, profile mi, resmin altina mi, yoksa mesaj olarak mi ? Birde su yazi tipini italic yapmasan cok sevinicem.
Öylemi dersin nebilim. huzurumu bozanın huzuru kalmasın
Senimi kırcam yapmam :) Mesaj olarak attı
herşey gayet normal güzelken bi anda erkek arkadaşımın ayrı oldumuz zamanlarda konustugu kişi faceden Bugun ''maşallah'' yazdı. durup dururken bi kız neden öyle yazarki ??
ben cok huylu bı kızım ona buna herseye huylanırım
ama senın bu olayda sevgılıne dair hıc bı guvensızlık duymadım
agız tadınız bozulmasın. buna ızın verme..
Ayrıldıgımız zamanlarda konusmuslar sadece biz barıstıktan sonra bidaha hiç konusmadım diyo erkek arkadasım. Bu masallah olayı birden oldu. Eskilerden biri msj atsa bana söyler ama bunu tesadüfen gördüm. şifrelerimiz birbirimizde var zaten neden ki :)Mesaj olarak sadece masallah mi yazdi bunun eskisi yok muydu , birde mesajlarini okuyor musun? Sifresi bende deme lutfen.
Kirmadigin icin sagol goz yoruyordu:))
herşey gayet normal güzelken bi anda erkek arkadaşımın ayrı oldumuz zamanlarda konustugu kişi faceden Bugun ''maşallah'' yazdı. durup dururken bi kız neden öyle yazarki ??
Bu durumdan rahatsız olduysan ve ayrıyken konuştuğu bir arkadaşı ise , içinde sevgiline karşı şüphe var ise neden engeli bastırmıyorsun veya sil demiyorsun.. ?
Seninle barıştıktan sonra hiç konuşmadığı birini niye arkadaş listesinde tutuyor ?
Bence durumun büyütülecek bir tarafı veya tartışılacak bir şeyi yok..
Yapması gerekeni biliyor.
Ya siler ya engeller ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?