Bi bakarmısınız ??

Dipsi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
46
1
6
İstanbul
Selam kızlar bayadır yoktum buralarda.
Çok uzatmadan bişey sormak istiyorum. Benim uzun yıllardır bi ilişkim var bi ara bi ayrıık yaşamıştık ama olmadı terkar barıştık. Tabi o ayrıldıgmızda ikimizde yeni hayatımıza başlamıtık yeni arkadaslar falan. Neyse herşeye rağmen bi şans verdik. 6 ay geçti
herşey gayet normal güzelken bi anda erkek arkadaşımın ayrı oldumuz zamanlarda konustugu kişi faceden Bugun ''maşallah'' yazdı. durup dururken bi kız neden öyle yazarki ??
bir haftadır aramız bozuk olduğu için zaten çok kıskanş süpheci biriyim aklımda binbir tilki var..

Sizce neden bi insan durup duruken öyle yazarki. Huzurumu kaçırdı resmen..

Son düzenleme:
Çok uzatmadan bişey sormak istiyorum. Benim uzun yıllardır bi ilişkim var bi ara bi ayrıık yaşamıştık ama olmadı terkar barıştık. Tabi o ayrıldıgmızda ikimizde yeni hayatımıza başlamıtık yeni arkadaslar falan. Neyse herşeye rağmen bi şans verdik. 6 ay geçti
herşey gayet normal güzelken bi anda erkek arkadaşımın ayrı oldumuz zamanlarda konustugu kişi faceden o maşallah yazdı. duruğ dururken bi kız neden öyle yazarki ??
bir haftadır aramız bozuk olduğu için zaten çok kıskanş süpheci biriyim aklımda binbir tilki var..

sevgiline sordun mu niye böyle yazdı diye

herşey gayet normal güzelken bi anda erkek arkadaşımın ayrı oldumuz zamanlarda konustugu kişi faceden o maşallah yazdı. duruğ dururken bi kız neden öyle yazarki ??

yazar canım benımde cok yakın bı arkadasım var dedıkodusunu yapmak deılde bu ornek ıcın söluyorum. oda eskı sevgılsıne durup durup yazıo. unutamıyo sureklı yazıyo hatta . sınır oldgum bı hareket.
benım sözlümede durduk yere mesaj attı eskı sevgılısı
banada eskı sevgılım durduk yere mesaj atıyor salak saçma siirler atıyor
kısaca ınsanlar sen ben gıbı değilki nıye yazıyo nasıl yazar dıyosun ama yazıyorlar ıste

oo maşallah..sevgılıne gerı dönmussun,hayat sana güzel gıbı bıse..
gıcık olman ıcın elverıslı bı yazı..

sevgiline sordun mu niye böyle yazdı diye

Evet sordum. nebiliyim ben benim bi alakam yok dedi.

yazar canım benımde cok yakın bı arkadasım var dedıkodusunu yapmak deılde bu ornek ıcın söluyorum. oda eskı sevgılsıne durup durup yazıo. unutamıyo sureklı yazıyo hatta . sınır oldgum bı hareket.
benım sözlümede durduk yere mesaj attı eskı sevgılısı
banada eskı sevgılım durduk yere mesaj atıyor salak saçma siirler atıyor
kısaca ınsanlar sen ben gıbı değilki nıye yazıyo nasıl yazar dıyosun ama yazıyorlar ıste

Ne bicim insalar var ya. Benim aslında takıldığım yazması değil. ilk ayler yazsa anlardımda neden 6 ay sonra bi anda ve onu geötim erkek arkadasıma sordugumda baya bi tepki verdi çok şaşırdım sakin bi şekilde bilmiyorum demedi güvenmiyosan ayrıl triplerine girince kafam cok karıştı :/

maşallah maşallah hayat sana güzel hiçde boş kalmıyorsun
dönmüşsün eski kız arkadaşına

gibi bir anlam çıkardım ben
:9:

Evet sordum. nebiliyim ben benim bi alakam yok dedi.

Ne bicim insalar var ya. Benim aslında takıldığım yazması değil. ilk ayler yazsa anlardımda neden 6 ay sonra bi anda ve onu geötim erkek arkadasıma sordugumda baya bi tepki verdi çok şaşırdım sakin bi şekilde bilmiyorum demedi güvenmiyosan ayrıl triplerine girince kafam cok karıştı :/

ben sevgılınden suphelenmedım canım:( ya. kendı kendıne kuruntu yapma :(( :43:

Bu masallah i nereye yazdi, profile mi, resmin altina mi, yoksa mesaj olarak mi ? Birde su yazi tipini italic yapmasan cok sevinicem.

oo maşallah..sevgılıne gerı dönmussun,hayat sana güzel gıbı bıse..
gıcık olman ıcın elverıslı bı yazı..
Amacına ulaştı ozaman..

maşallah maşallah hayat sana güzel hiçde boş kalmıyorsun
dönmüşsün eski kız arkadaşına
gibi bir anlam çıkardım ben
:9:
ilk okuduğumda aglılayamadım :)) benımde ona anlam kargaşası yaşatıcak söylmek istediğim şeyler vaaar :)

ben sevgılınden suphelenmedım canım:( ya. kendı kendıne kuruntu yapma :(( :43:
Öylemi dersin nebilim. huzurumu bozanın huzuru kalmasın :(

Öylemi dersin nebilim. huzurumu bozanın huzuru kalmasın :(

:( ben cok huylu bı kızım ona buna herseye huylanırım
ama senın bu olayda sevgılıne dair hıc bı guvensızlık duymadım
agız tadınız bozulmasın. buna ızın verme..

Son düzenleme:
herşey gayet normal güzelken bi anda erkek arkadaşımın ayrı oldumuz zamanlarda konustugu kişi faceden Bugun ''maşallah'' yazdı. durup dururken bi kız neden öyle yazarki ??

dalga geçmek senı kıskandrtmak ıstemıs canm sen fazla aldırış etme ama sewgılıne sor yınede

:( ben cok huylu bı kızım ona buna herseye huylanırım
ama senın bu olayda sevgılıne dair hıc bı guvensızlık duymadım
agız tadınız bozulmasın. buna ızın verme..

O kızı sordugumda aşırı tepki vermesine cok takıldım insan bi sucu olmadgı halde neden o kadar tepki verirki :/

Mesaj olarak sadece masallah mi yazdi bunun eskisi yok muydu , birde mesajlarini okuyor musun? Sifresi bende deme lutfen. :27:

Kirmadigin icin sagol goz yoruyordu:))
Ayrıldıgımız zamanlarda konusmuslar sadece biz barıstıktan sonra bidaha hiç konusmadım diyo erkek arkadasım. Bu masallah olayı birden oldu. Eskilerden biri msj atsa bana söyler ama bunu tesadüfen gördüm. şifrelerimiz birbirimizde var zaten neden ki :)

Bu durumdan rahatsız olduysan ve ayrıyken konuştuğu bir arkadaşı ise , içinde sevgiline karşı şüphe var ise neden engeli bastırmıyorsun veya sil demiyorsun.. ?
Seninle barıştıktan sonra hiç konuşmadığı birini niye arkadaş listesinde tutuyor ?
Bence durumun büyütülecek bir tarafı veya tartışılacak bir şeyi yok..
Yapması gerekeni biliyor.
Ya siler ya engeller ..

Son düzenleme:
Bu durumdan rahatsız olduysan ve ayrıyken konuştuğu bir arkadaşı ise , içinde sevgiline karşı şüphe var ise neden engeli bastırmıyorsun veya sil demiyorsun.. ?
Seninle barıştıktan sonra hiç konuşmadığı birini niye arkadaş listesinde tutuyor ?
Bence durumun büyütülecek bir tarafı veya tartışılacak bir şeyi yok..
Yapması gerekeni biliyor.
Ya siler ya engeller ..

Arkadaş listesinde ekli değil. Ama sorduğumda bağırmaya başlayınca kafam cok karıştı halad bağırıyor ada gibi acıklaması yok

Nedense ben de hic takili kalmadim.alaturka bir durum.yazdiysa yazdi.ilgisi varsa sevgilinin yakinda kokusu cikar.sen de su asiri kiskanc olma huyunu az yumusatmazsan eger boyle her denilend takilirsan cook isin var

Back
X