bi bakarmisiniz?

serrez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
197
15
38
Ankara
Benim reglim duzensizdir normalde.bu ay 28-29. Gun acik pembe sivimsi kivamda sildikcebgelen 4-5 gun suren kanama oldu.sizce bu nedir?cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Malesef konu açtığında kimse cevap vermiyor forumda. Bende aynı sorunumu ilettim ama boşşş.

Benim reglim duzensizdir normalde.bu ay 28-29. Gun acik pembe sivimsi kivamda sildikcebgelen 4-5 gun suren kanama oldu.sizce bu nedir?cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
yerleşme kanamasından şüpheleniyorsun sanırım, inşallah öyledir fakat aynısı bu ay bende de oldu. üstelik 15 gün de gecikmem oldu ama maalesef bebiş yok

merhaba canım,
ben de bildiğim kadarıyla herkese cevap yazmama rağmen benim bir konuma da kimse cevap yazmadı sağolsunlar! her neyse...
canım açık pembe miydi hep? kırmızımsı olduysa kanamadır bence, yoksa yerleşme kanaması dediklerinden olabilir. son 3 ayın adet döngülerinin ortalamasını al (kaç günde bir oluyorsan ortalamasını al yani). ona göre eğer ortalama günü geçtiysen kan testine git. yok değilse birkaç gün daha beklersin ona göre hareket edersin

Yerleşme kanaması genelde acık kahverengi olur diyolar bende de öyle oldu adetime 3 gün kala akşam çamaşırıma leke geldi ama çok çok acık renkteydi. Bebek istiyorsan inşallah seninki de Yerleşme kanamasıdır.

33-34 gunde bekliyordum.5-6 once geldi.acik pembe acik kahve su gibi 3-4 gun surdu.simdi ara ara akinti ar seffaf.yanlarum ve kasigim arada agriyir.dun idrar testi yaptum negatif.erkenmi yaptim acaba.

33-34 gunde bekliyordum.5-6 once geldi.acik pembe acik kahve su gibi 3-4 gun surdu.simdi ara ara akinti ar seffaf.yanlarum ve kasigim arada agriyir.dun idrar testi yaptum negatif.erkenmi yaptim acaba.

Adetlerin düzensiz ise erken yapmış olabilirsin canım. Benim lekenmem olduğu gün silik çizgi ile pozitifi görmüştüm sonra aynı gün Digital erken gebelik testi ile netleştirmiştim. Yani pozitifi regl günümden 3 gün önce gördüm. Herkeste aynı olacak diye birsey yok tabiki oyüzden bebiş olabilirde :)

Kan testi yaptır bence kesin sonucu alırsın ozaman. Gönlünden geçenin olması dileği ile :)

Benim yerleşme kanamam koyu kahve renkte lekelenme şeklinde gelmişti.Bunun dışında antallatığınıza benzer birşey de yaşamıştım hamilelikten önce.Lekelenme denmeyecek kadar çok ama adet kanaması olmayacak kadar da az 4-5 gün süren bir kanama geçirmiştim (normalde 7-8 gün sürer).Doktor tahlil yaptı ultrasonda baktı ve yumurtlama kanaması dedi.Benimde adetlerim düzensizdi pkodan dolayı ama ortalama tarih söylersem hakikaten yumurtlama günüm civarında bir tarihti sizinki de yumurtlama kanamasıdır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…