Bi bakarmisiniz

kurinasdf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
190
39
İğne fobisine nasıl cözüm bulabilirim arkadaşlar.Hemşire arkadaşları ugraştırıyorum.

Son düzenleme:
Aslında anlayış göstermek lazım bizim gibilere. Bendede hayvan fobisi var. Eşim tavuğu bile eline alamıyorsun kuştan korkuyorsun diye kızıp duruyor. Aklınıza gelebilecek hertürlü hayvan tehdit benim için. Ben çare bulamadım umarım siz bulursunuz. Sizi ancak ciddi fobisi olanlar anlayabilir. Diğerlerinin gözünde sadece abartıyorsunuz.

Bende de vardı.nasıl yendim bilmiyorum doğum da yaptım sıkıntı yok şükür

kafanda bitiyor.düşün ne oluyor iğne olunca bunları sor kendine ölecek degilsin millet neler yarıyor de falan kendine moral ver.
Bana doktor oyuncak iğne al kendine yaparmış gibi günde birkaç kez yap dedi şaka gibi.hiç yapmadim ama yendim

hatta nikah için kan aldirma olayinda bayildim.

Nasıl oldu bilmiyorum ama silkelendim bi şekilde

iğne olacağın zaman kendi kendine içinden de ki.bu da bişey mi.daha ben hamile kalacağım.doğum yapacağım.onun yanında bu ne ki.hadi güçlü ol gibi şeyler de düşünebilirsin.işe yarar mı sende

Aslında anlayış göstermek lazım bizim gibilere. Bendede hayvan fobisi var. Eşim tavuğu bile eline alamıyorsun kuştan korkuyorsun diye kızıp duruyor. Aklınıza gelebilecek hertürlü hayvan tehdit benim için. Ben çare bulamadım umarım siz bulursunuz. Sizi ancak ciddi fobisi olanlar anlayabilir. Diğerlerinin gözünde sadece abartıyorsunuz.
Aynı sorun bende de var ben hayvanlara dokunamiyorum bunu söyleyince havalı sosyete gibi yakıştırmalar yapiyolar.

Bir ceresi yöntemi oldugunu sanmam. Biraz sikin disinizi. O kadar cok igne yaptırdım ki totom elege dondu benim. Gikimi çıkarmam. Baskasinin isini yapmasını engellemeye hakkiniz olmadigini dusunun.

Merhaba.
Kulaklığı kulağınıza takın. Sevdiğiniz bir müziği son ses açın. Gözünüzü kapatın.
Aklıma bu geldi.
Geçmiş olsun.

benden daha fazla korkan ve kaçan yokktuu..
mide krampından acile gittigimde iğneyi görür görmez perdelei yırtarak kaçmıştım hemşireyide ezecektim kaçarken..mide krampım bile kalmamıştı o korkudan.. bu tek bir örnek..bunun gibi onlarca var.
ama hamilelik için kan testi verdiğimde yine sıgamıyodum koltuga.. ama mecburdum. iğneyi yapan hemşir demişti sen nasıl anne olcan daha bu yolun başında bunu yaparsan nasıl dogurucan sen demişti. inanılmazzz korkmuştum hamilelik sürecinden.
kızım dogana kadar aştım bu duygyu ama şimdi aynı sil başa döndüm :KK66:

Korkularının üstüne gıt..onları yendikçe ayrı bir zevk duyacaksın..

Bende bi dede için kan vermeye karar vermiştim..damarımdan o kanın cekıldığı her saniye ayılıp bayıldım..

Ama sonuçta basardım..

Bi sure sonra başkası ıcın yıne kan verdim ısteyerek baktım bu sefer daha sakinim ve daha kısa surede bitti..

Çok hoşuma gıttı artık zevke donustu benım için..yapabılıyor olusum..

Kendimi bi an halk kahramanı falan sandım..

X