Bi bakarmısınız ?

ecemm1ilter

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
141
73
18
29
merhaba hanımlar öncelikle ben bekarım kendim icin sormuyorum yakın arkadasım icin soruyorum bunu.

Arkadasım yeni evli bana ağlıyarak arayıp cok zor durumdayım bu korku beni yiyip bitiriyor dedi . Olayı açıkca size anlatacagım.

Tek bir günde korunmalı ilişki yaşamışlar. İki defa. Yani sonradan aslında korunmalımı değilmi diye şüpheye düşmüş .

Sorum prezervatifle korunanlara ilk ilişkide prezervatifi cıkarıp yeniden takmak zorunda kalmıslar aynı prezervatifi ama kullanılmadan takarkende ters takmış prostat sıvısı gelmemiştir münkün değil takıp saniyesinde cıkardık diyor ama ben bu konular hakkında hic bir bilgiye sahip değilim. Brnim konumda bana cok yardımcı olundugu icin bu konuyu buraya sormak zorunda kaldım. Sizce ihtimal varmıdır test yapsın mı yoksa gerek yok mu ?

Teşekkür ederim.

Not: evli ve böbrek hastası abisinin böbreğiyle hayatta duruyor tedavisi var hamile kalmamalı 5 yıl kadar. Böbrek hastası olanlar bilir hergün avuçlarla ilaç içiyor bu yüzden olmaması gerek.

Karisik bir durum acikcasi. Ben bu sekilde pek ihtimal vermiyorum ama mucize diye birsey yoktur rabbim ol der olur yani... ella felan alsaydi keske...

Back
X