Bi bakarsaniz sevinirim bayanlar

sweetgirlcandy

Özlerden sweet 😂
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Ağustos 2013
38.193
127.776
798
İyi geceler bayanlar. Benim 2011 den bu yana bi iliskim var. İkimiz de birbirimizi cok seviyoruz. Cok seyler atlattik yime ayrilmadik. Neyse sorunuma geliyorum. Erkek arkadasim benle tanismadan once alkol kullaniyordu. Benle tanistiginda kesinlikle istemedigimi belirttim. O da kabul etti. Cok sık icen birisi degildi zaten. Onceki yillarda benden gizli küs oldugumuzda falan icmis. Ogrendigimde cok tartistik ayrildik tekrar soz verdi falan. Neyse gecenlerde tartistik bi konuda o da bana dedi ki sende alkole karismiycaksin o zaman dedi. Benim bu konuda taviz vermiycegimi bilio. Bende boyle biseyin asla olmycagni soyledim. Ben ayrilcam sen icersen dedim. Sonra bana dedi ki ben seni simdi uzmesem ilerde uzcem pisman olcaksin evlendigine en iyisi ayrilmak dedi. Neyse en fazla bikac gun dayandi geri yazdi bana. Ben istemiyorum alkol kullanmani dedim gecistiriyor surekli tamam icmem demiyor. Bende aciklama yapip yoruldugumu bunu kabul etmycegmi belirtip ayrildim. Biliyorum o da istemio bende istemiyorum ayrilmayi ama alkol asla. Ne yapmam gerek nasil birakabilir. Uzun suredir icmio zaten ayda yilda bi kullanio

İyi geceler bayanlar. Benim 2011 den bu yana bi iliskim var. İkimiz de birbirimizi cok seviyoruz. Cok seyler atlattik yime ayrilmadik. Neyse sorunuma geliyorum. Erkek arkadasim benle tanismadan once alkol kullaniyordu. Benle tanistiginda kesinlikle istemedigimi belirttim. O da kabul etti. Cok sık icen birisi degildi zaten. Onceki yillarda benden gizli küs oldugumuzda falan icmis. Ogrendigimde cok tartistik ayrildik tekrar soz verdi falan. Neyse gecenlerde tartistik bi konuda o da bana dedi ki sende alkole karismiycaksin o zaman dedi. Benim bu konuda taviz vermiycegimi bilio. Bende boyle biseyin asla olmycagni soyledim. Ben ayrilcam sen icersen dedim. Sonra bana dedi ki ben seni simdi uzmesem ilerde uzcem pisman olcaksin evlendigine en iyisi ayrilmak dedi. Neyse en fazla bikac gun dayandi geri yazdi bana. Ben istemiyorum alkol kullanmani dedim gecistiriyor surekli tamam icmem demiyor. Bende aciklama yapip yoruldugumu bunu kabul etmycegmi belirtip ayrildim. Biliyorum o da istemio bende istemiyorum ayrilmayi ama alkol asla. Ne yapmam gerek nasil birakabilir. Uzun suredir icmio zaten ayda yilda bi kullanio. Nasil davranmam gerek konusmamali miyim uzun sure yardimci olun lutfen :)
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin de ,erkek arkadasına kararlı olduğunu göster. Hiç içmesin artık seni seviyorsa bunu yapacaktır.

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin de ,erkek arkadasına kararlı olduğunu göster. Hiç içmesin artık seni seviyorsa bunu yapacaktır.
Bana dedi ki bunca sene hep senin kurallarina uyduk sira bende dedi :) ben 5 yildir tek bisey istiyorum senden ve asla kabul etmiycem dedim. İlerde uzcem diosun seven insan dusunur uzmez dedim haklisin dio :) bu sefer kararliyim vazgeccek insallah :)

Bana dedi ki bunca sene hep senin kurallarina uyduk sira bende dedi :) ben 5 yildir tek bisey istiyorum senden ve asla kabul etmiycem dedim. İlerde uzcem diosun seven insan dusunur uzmez dedim haklisin dio :) bu sefer kararliyim vazgeccek insallah :)
Severse vazgeçer zaten, sevmiyorsa da bu yolla öğrenmiş olursun, biraz kaybetme korkusu yaşat aklı başına gelsin.

Kusura bakmayin ama dusuncenizi cok sacma buluyorum.sen onu ayda yilda bir ictigi iki bardak sey icin birakiyosun ve seviyo oluyosun o ickiyi birakmazsa seni sevmiyo mu oluyo.

Alkolik herhalde kendisi...
İçmicem diyemediğine göre...:KK14:

Kusura bakmayin ama dusuncenizi cok sacma buluyorum.sen onu ayda yilda bir ictigi iki bardak sey icin birakiyosun ve seviyo oluyosun o ickiyi birakmazsa seni sevmiyo mu oluyo.
Sonucta herkesin kendi tercihi. Bunu bastan beri biliyor. Evet o yuzden birakmazsa sevmiyor oluo. Ayda yilda olan sey bagimlilik yaratip daha sıklasabilir de

Siz kesinlikle istemiyorsunuz alkol kullanmasini.

Fakat o evlenseniz bile içmeye devam edecek yine evliyken ufak bir sorunda yine içecek. Belki yalan konuşacak içmiyorum diye bilemeyiz... ama içeceği kesin.

Ya icsin diyeceksin evleneceksin bırakmayacaksın.

Ya da ayrılacaksın ve gerçekten bırakacaksın...

Siz kesinlikle istemiyorsunuz alkol kullanmasini.

Fakat o evlenseniz bile içmeye devam edecek yine evliyken ufak bir sorunda yine içecek. Belki yalan konuşacak içmiyorum diye bilemeyiz... ama içeceği kesin.

Ya icsin diyeceksin evleneceksin bırakmayacaksın.

Ya da ayrılacaksın ve gerçekten bırakacaksın...
Hayir bana soz verdigi icin icmiyor. Eger gizli icecek olsa zaten izin istemez benden. Ayrica surekli icen biri degil ki. Evlenince nasil gizli icecek ki farkederim yani

Hayir bana soz verdigi icin icmiyor. Eger gizli icecek olsa zaten izin istemez benden. Ayrica surekli icen biri degil ki. Evlenince nasil gizli icecek ki farkederim yani

Size soz verdi diye icmiyor ama sonra yine iciyor diyorsunuz yani bunun sonu var mi sizce ? Yine de bu sorunu cozmeden evlenmemeniz daha iyi olur.

Back
X