Bi bakin hele

Kostebekpasta

Guru
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
1.839
5.107
358
30
Iyi geceler hanımlar bi bakın bana .. eşim olacak şahıs akşam eve gelince yemeğini yedi bekar arkadaşının evinde toplanacakmis evli arkadaşlarıyla ki bende hastayım ateşim var .. 2 de küçük çocuk.. Tmm git geç kalma dedim bu saat oldu ortada yok .. artık gelme bu kapı sana açılmayacak diye mesaj attım kızdığını anladı cevap vermedi .. kapıyı kilitledim ama şu kapı zilini nasıl iptal edebilirim ısrarla çalarsa çocuklar uyanmasın istiyorum .. audio görüntülü diyafon var bizde

O marka kullanmıyorum ama duvara yapışık olan kısımlarında bit kadar düğme ya da tuş olur ses yükseltip azaltmak için.
Bir kurcalayın bakalım.

Bence
Iyi geceler hanımlar bi bakın bana .. eşim olacak şahıs akşam eve gelince yemeğini yedi bekar arkadaşının evinde toplanacakmis evli arkadaşlarıyla ki bende hastayım ateşim var .. 2 de küçük çocuk.. Tmm git geç kalma dedim bu saat oldu ortada yok .. artık gelme bu kapı sana açılmayacak diye mesaj attım kızdığını anladı cevap vermedi .. kapıyı kilitledim ama şu kapı zilini nasıl iptal edebilirim ısrarla çalarsa çocuklar uyanmasın istiyorum .. audio görüntülü diyafon var bizde

Bence kapı açmamak falan çocukça. Çok haklısınız ama çözüm bu değil. Korksun istiyorsanız o gelince ben hastaneye acile gidiyorum çocukların başında bekle diyip evden çıkın. Atlayın bi taksiye gerçekten gidin hastaneye . Ararsa açmayın. Serum verdiler vs deyin. Ertesi gün de yazıklar olsun sana ateşim var dedim demesem sabah gelecektin herhalde vs diyip içinizi boşaltın

Panelde ses ayari vardir. En kisiga getirin.
Olmadi kablosunu kea gitsin.
o derece diyosun 😂😂😂
Ya abartma istersen. Eve almama gibi hakkin yok senin evlilik denen müessese müşterek.

Ha ille tepkini ortaya koyacaksan konuş iletişim kur. Eve almamak nedir Allah aşkına, kimin evine kili almıyorsun?
Ee madem müşterek karısı ateşliyken niye yanında değil. Erkeğe müşterekte kadına ne??

Ya abartma istersen. Eve almama gibi hakkin yok senin evlilik denen müessese müşterek.

Ha ille tepkini ortaya koyacaksan konuş iletişim kur. Eve almamak nedir Allah aşkına, kimin evine kili almıyorsun?
Müşterek falan değil kesinlikle değil .. Ben bu halimle ona yemek hazırladım pisliğini yıkadım o gitsin bekar arkadaşlarıyla s..rtsn yok öğle dünya..

bir defa git demişsiniz artık.eve almamak falan çok abartı ve gereksiz bir hareket olur.baştan gitme hastayım çocuklar var diyecektiniz.
Dedim gitmek istedi bende tmm o zaman erken gel dedim tmm dedi ben Agirlastim git gide beyefendi hala gelecek ki kendisi hastayken dünya onun etrafında dönsün isteyen tiplerden . O hastayken beni bir dakika oturtmaz yok serum tak yok nane limon yok ben hastayım sen tv izliyorsun vs vs

Valla ben,benim evime eşimi almıyorum mesela. Çokta güzel oluyor. Ergen gibi sorumsuzluk edecekse herşey müstehak. Kapıdan dönüp gittiğini çok bilirim.

Dedim gitmek istedi bende tmm o zaman erken gel dedim tmm dedi ben Agirlastim git gide beyefendi hala gelecek ki kendisi hastayken dünya onun etrafında dönsün isteyen tiplerden . O hastayken beni bir dakika oturtmaz yok serum tak yok nane limon yok ben hastayım sen tv izliyorsun vs vs
sanırım bütün erkekler böyle.bir grip olunca sanırsın ölüm döşeğinde.

Müşterek falan değil kesinlikle değil .. Ben bu halimle ona yemek hazırladım pisliğini yıkadım o gitsin bekar arkadaşlarıyla s..rtsn yok öğle dünya..
Arkadaşım bir keresinde de kapıya yastık ve battaniye koymuslugum var. Aklında bulunsun

Back
X