Bi bakin hele

Müşterek falan değil kesinlikle değil .. Ben bu halimle ona yemek hazırladım pisliğini yıkadım o gitsin bekar arkadaşlarıyla s..rtsn yok öğle dünya..

Yapmasaydınız. Yapıp yapıp sonra da ben bunu yaptım demek doğru değil bence. Haliniz kötü madem yatıp dinlenseydiniz yetişkin adam kendi yemeğini kendi hazırlayabilmeli, pisliği dediğiniz çamaşırlarıysa kendi çamaşırlarınızla birlikte makineye attığınızı varsayıyorum. Eğer evliliği müşterek yaşamıyorsanız evliliğinizi sorgulayın ama kocayı eve almayarak ona ders veremezsiniz. Aksine çocukluk etmiş olursunuz

He böyle düşünüyorum
Pekiii sizin kızınız hastayken evde de iki tane torununuz varken damadınız dışarı çıksa bu saat olsa gelmese yine böyle mi düşünürdünüz. Ayrıca heee değil evet denir 😉😉

Öyle ölmez füze at
:KK53:
Yok. O cok ses yapar. Cocuk uyanir.
:KK53:

Yav adam kumara mı gitmiş başka kadınla eğlenmeye mi gitmiş altı üstü arkadaşlarıyla makaraya dalmış sorumsuzluk yapmış biraz. Eve almamak filan nedir niye böyle en sonda yapılacak şeyleri baştan yapıp ağırlığını kaybettiriyorsunuz. Eve gelme deyip kapıyı açmadığın adamı boşayacaksın boşamayacaksan da medenice oturup sabah konuşacaksın. Yoksa yüz göz olursunuz. Ayrıca yemek temizlik yapabildiğinizi göre iyi olduğunuzu sanmıştır madem hastasınız niye yemek filan yapıyorsunuz ki yapmayın.

Pekiii sizin kızınız hastayken evde de iki tane torununuz varken damadınız dışarı çıksa bu saat olsa gelmese yine böyle mi düşünürdünüz. Ayrıca heee değil evet denir 😉😉
He deyince anlamıyor musun?:KK53:
Ben iki kız anasıyım
Anneyim
Eşim ben hastayken dışarda da kaldı iki küçük çocuğu hasta halleriyle istanbul trafiğinde hastanelere taşıdım
O hasta olduğunda da yeri geldi ben dışarda kaldım
Sorun etmedi sorun etmedim
Hemen dışarı atmadım
Bir kadın kocası tarafından dışarı atıldığında sebep ne olursa olsun
Asla onaylamam
Eğer ortada bir hata varsa karşılıklı konuşulur ve halledilir

Ben iki kız anasıyım
Anneyim
Eşim ben hastayken dışarda da kaldı iki küçük çocuğu hasta halleriyle istanbul trafiğinde hastanelere taşıdım
Hemen dışarı atmadım
Asla onaylamam
Müthiş. 👏👏👏

Çaldı çaldı gitti .. bu zamana kadar hep fedakarlık yapan ben oldum hep alttan alan ben oldum eve almicam mesajımı bile ciddiye almadı eminim kostebekpasta kiyamaz acar dedi icinden mesaja geliyom diye cevap verdi 2 saat sonra geldi .. ayrıca benimde oğlum var eşini hasta haliyle 2 çocukla evde bırakıp eğlenmeye gitse karısından önce ben almam eve .. ya düşüp bayılsam bi şey olsa bu çocuklar nolacak başka kimse de yok . Bunları düşünsün artık yeter tak etti daha yeni doğum yaptım bebeğim 50 günlük lohusa ateşlenmesi yaşadım 2 hafta önce beyefendi çayını kendi aldı diye sürat yaptı bana . Kendisine de hep söylerim oğlum sana benzemesin ince düşünceli olsun ailesine değer versin eşine yardım etmekten gocunmasın derim .. benim oğlum erkek yapmaz öyle şeyler der çıkar şuraya.

He deyince anlamıyor musun?:KK53:
Ben iki kız anasıyım
Anneyim
Hemen dışarı atmadım
Asla onaylamam
5 senelik evliyim b3n cnm ben eşimle hergun konuşuyorum nato kafa nato mermer

5 senelik evliyim b3n cnm ben eşimle hergun konuşuyorum nato kafa nato mermer
20 yıllık evliyim yani sizi anlıyorum
Siz kaç yaşındasınız valla çok merak ettim 😂😂
20 yılı devirdim
Sizin o kapı önü tabiriniz çocukça saçma geliyor
İnanın hiçbir işe yaramaz
Evlilikte saygı en önemli kavramlardır
Boşandığınız eşinize bile saygı bitmemeli

20 yıllık evliyim yani sizi anlıyorum

20 yılı devirdim
Sizin o kapı önü tabiriniz çocukça saçma geliyor
İnanın hiçbir işe yaramaz
Evlilikte saygı en önemli kavramlardır
Boşandığınız eşinize bile saygı bitmemeli
Ee ablacım şimdi benim annemde babamı koymaz kapıya 😂😂 ama işte o zamanla bu zamanda bir değil ki. Eğer bende hastayken eşim çekip gitse ki bizim çocuğumuz yok olmadığı halde beni bırakıp gitse bende kapıyı açmam. Kapıya koymam ama kapıyı açmam ben 😂😂😂 belki 19 yıl sonra bende senin gibi düşünebilirim zaman 😍😍😍

Back
X