- Konu Sahibi askrhpozitif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kırada oldugum ıcınmis gibi avizeler işte. nesi içinize sinmedi?
2.5 senedir çıplak ampül altında oturan biri olarak çok beğendim
mutfak dolapları daha klasik model olduğu için oradaki avize modern kalmış ama halıyla vs. kombinlenir.....
saol canm benım ınsallah aynen haklısına dedıgın gıbı olumlu dunya ıste yınede ınsanın moralı bozuluyor , normalde zevklerımız ayrı dusmez ama bu avıze konusunda orta yolu bulamadık:26:Güle güle kullanın.
Bence hepsi çok güzel.
Mutlu olun inşallah eşyaların hiç bir önemi yok şu fani dünyada.
amin inş ,haklısın canm ampullerı beyazla degıstırırım zaten sanırım bı mutfaktakıler sarı olması lazım eve bakmaya gıttım ama suan hıc bı detayını hatırlamıyorumallah agız tadıyla oturmayı nasip etsın. alt kaltlarda ahıze ve ampulun rengı onemlı. beyaz tercıh edersen daha aydınlık olur evın
tekrar hayırlı olsun. huzurla oturamin inş ,haklısın canm ampullerı beyazla degıstırırım zaten sanırım bı mutfaktakıler sarı olması lazım eve bakmaya gıttım ama suan hıc bı detayını hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 1129647 Eki Görüntüle 1129646 Eki Görüntüle 1129645 Eki Görüntüle 1129648
kızlar sızcede avızeler kotu mu olmus :26: nısanlımın hosuna gıtmemıs takılınca eve oturmadı dıyo moralım bozulducok mu basıt kalmıslar
salonda 2farklı avıze yok canm :S ıkı avızede aynı farklı olan yatak odasısalonda 2farklı avize hoş olmuyor bence..
aynısını bende dedım nısanlıma daha dedım esya yok bısey yok hemen olmadı deyıp benımde moralımı bozuyorsun dedımDımdızlak evde istediğin görüntü olmaması normal.Eşya girince daha güzel olur :)
tskler canım:26:Eve uymuş bence
Eki Görüntüle 1129647 Eki Görüntüle 1129646 Eki Görüntüle 1129645 Eki Görüntüle 1129648
kızlar sızcede avızeler kotu mu olmus :26: nısanlımın hosuna gıtmemıs takılınca eve oturmadı dıyo moralım bozulducok mu basıt kalmıslar
tskler canım:26: