bi bakin kizlar.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Yilbasinda her yil oldugu gibi bu yilda annemlerde yemek yiyilecek. Kalabalik bir aileyiz . 5 kardes ve hepimizde cocuk var. Yani buyuk curcuna olucak. Kucuk gelinde oglunun dogumgununu kutlamadi 20 gun onceydi. Annemlerde kutlamaya karar vermis. Yilbasinda gecmis dogum gunumu kutlanir. Bende sasirdim ne alaka dedim. Ben mi yanlis dusundum acaba.

Kendi evi varken . Annemin evini secmesi ilgilinc geldi. Yasli kadin . Butun yuk anneme dusuyor. O ayri bir gun kutlasa zaten hepimiz gidiyoruz.

Ne güzel işte kocaman aile bir araya geliceksiniz siz hala memnuniyetsizsiniz . Gelininiz de çok hoş düşünmüş .

İlla elimizden alınması mı lazım değerini bilmemiz için?

gerçi siz şimdi de ne alaka dersiniz .

Kendi evi varken . Annemin evini secmesi ilgilinc geldi. Yasli kadin . Butun yuk anneme dusuyor. O ayri bir gun kutlasa zaten hepimiz gidiyoruz.
Zaten bir kutlama yapacakmışsınız ee toplanıyormuşsunuz da, aradan çıkarmak istemiş demek ki. Hem sizde varsınız annenize kalmaz yük, kalabalıkta herkes el atar

Zaten bir kutlama yapacakmışsınız ee toplanıyormuşsunuz da, aradan çıkarmak istemiş demek ki. Hem sizde varsınız annenize kalmaz yük, kalabalıkta herkes el atar
Iste sorun o aradan cikarmak istemedi. Kendi evine cagirmaz kalabaligi toplamak. Hopp kalabalik toplanmisken yapayim gitsin dusuncesi . Bu sinir bozucu

Anneme bıncek butun yuk demıssınızde yemek yenılııyormus her yıl basınsa dogum gunu ıcın annenızın ozel bısey yapması gerkmıyo kı bı pasta onuda hala olark sız alın hatta valla tıpuk bı gelınını cekemeyen gorumce ornegı gıbı hıssettım sızı gelınınzı elestrmek yerıne bence anmenıze gıdıp yardım edersınız oldu bıttı.

Iste sorun o aradan cikarmak istemedi. Kendi evine cagirmaz kalabaligi toplamak. Hopp kalabalik toplanmisken yapayim gitsin dusuncesi . Bu sinir bozucu

Böyle düşünmeyin.
Size zaten bir ziyafet vermek zorunda da değil.Kendisi de biliyor.Hep birlikte kutlayın diye yapmış.Çok da güzel olur bence.Yiğeninizin yanında olursunuz fena mı ?
Benim de doğum günüm önce kutlanıyor bazen,bazen de sonra.Akrabalarla birlikte oluyoruz.Böylesi çok daha hoşuma gidiyor şahsen.Eminim o çocuk da sevinir.

Zaten annen kendi hazırlığını yapacak..gelinde bi pasta kestırır arada oldu bıttı..

Nolmuş yani..nedir..ınsanlık öldü mu..
Hem o senin yegenin..gerekıyorsa tüm hazırlığı sen yap yegenin için..halalık kolay degıl öyle!

Görümcenin ne demek olduğunu anlamış oldum böylece:KK14:

Yılbaşı yemekleriniz âdet olmasa, kadın "Anne bu sene yılbaşında hep beraber sizde toplanalım, hem bizim ufaklığın doğum günü de aradan çıkar" dese bir nebze anlayacağım. Her yılbaşını kocasının ailesiyle geçirmeyi kabul ettiğine şükredin bence:KK76:

Evet kizlar ya. Kendimi bi cekemez gordum. Cokta guzel olur .

Özeleştiri ne güzel, ne gerekli şey.

Takdir ettim sizi açıkçası. Savunma geliştirmediniz, yan yollara sapmadınız, açık açık yazdınız.

Bu baştan haklı olmaktan daha önemli bence.

Yeni yılınız kutlu olsun, yeğeninize de mutlu yıllar dilerim.

Back
X