bi bakin kizlar.

Iste sorun o aradan cikarmak istemedi. Kendi evine cagirmaz kalabaligi toplamak. Hopp kalabalik toplanmisken yapayim gitsin dusuncesi . Bu sinir bozucu
Genel olarak,her iste boyle dusunuyorsa,benim evde kalabalik toplanmasin,is bana kalmasin,ev dagilmasn tarzinda sinir olmakta haklisinizda,dogum gununun yilbasi aksami annenizde olmasinin bir sakincasi yok.zaten hepiniz orda olacaksiniz,annenize is kalmaz bile merak etmeyin

Yilbasinda her yil oldugu gibi bu yilda annemlerde yemek yiyilecek. Kalabalik bir aileyiz . 5 kardes ve hepimizde cocuk var. Yani buyuk curcuna olucak. Kucuk gelinde oglunun dogumgununu kutlamadi 20 gun onceydi. Annemlerde kutlamaya karar vermis. Yilbasinda gecmis dogum gunumu kutlanir. Bende sasirdim ne alaka dedim. Ben mi yanlis dusundum acaba.
Allah aşkına ne var bunda.Küçük gelin OĞLUNUN dediğin oğlan senin yeğenin sanırım.Ne var ha 20 gün önce ha 20 gün sonra kutlansa.Hazır bir aradayken kutlansın diye bakmış.Amaç çocuğu sevindirmek.Gerçekten bazı konulara pes diyorum.

Back