Bi bakın kızlar

Annelikkutsaldir

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
317
197
18
35
Oglum 1ay sonra yasına gırecek 2.cocugu düşünüyorum ama kararsızım çünkü oglum ayaklanıp yürüyecek yürütmeye çalışıyorum acaba bişey olur mu diye de korkuyorum aralarında cok az yas farkı olanlar hamılelıgınız nasıl gectı

Cnm bnm kizim 10 aylikken hamile kalmsm kizim suan 15 aylik 've Ben 20 hafta lik hamileyim in an cok zor oluyo ama birde ikisinin ayni and a arkadas gibi buyuduklerini dusundukce icim ferahliyor tum sikintilarimi unutuyorum :) bence hemen yap ikinciyi super olacak eminim:)

Cesaretlendırdın:))

KIzım 22 aylık ben 24+3 günlük hamileyim. Gebelik zor geçiyor yalan Yok. Kucağına alıyorsun mecbur gece kalkıyorsun peşine koşuyorsun illa ki yoruluyorsun dinlenmek bazen mümkün olmuyor ama iki kızım ikiz gibi büyüyecek inşlh . Onlar için güzel sevimli bi kardeşlik olacak . Bende kendimi böyle sevindiriyorum

Aılen yanındalar mı tek mi bakıyorsun kızına canm

Aılen yanındalar mı tek mi bakıyorsun kızına canm
Tekim Can'ım hatta bebiş doğduğunda tayin den dolayı şehir değiştircez ama idare ediyorum kızım çoooook hareketli maşallahı var çenesi durmaz kendi durmaz ama oturup oyun oynuyorum oyalıyorum bi şekilde .

Cıddımısın bnde cok korkuyorum hamıs olsam dusuk falan olur mu çocuğa bakmaktan kucağıma almaktan dıye

Inanın çok şanslısınız ben cok ara verdim 3 cocugum arasinda 6 ve 4 yıl var keşke diyorum okadar ara vermeseydim imkaniniz varsa az yaş arası olması cok daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…