Bİ BAKIN NOLUR :(

Aldatıldığım için boşandım. 37 yaşındayım.Allah düşmanıma vermesin çok zormuş aldatılmak. 3 ay geçti gitti , ilk ay çok zordu ama sonraki 2 ay su gibi geçti. Zaman tüm hesapları kapatır buna inanıyorum ama üzülmemek elde değil işte. Gün gelir iyi ki kurtulmuşum der şükrederim inşallah

Gencsiniz. Cocuklar kac yaşlarındaydi. Ya Allah iyi insanlar cikarsin karsiniza. Aileniz yanınızda mi bari. Belli bi yere gelip her şeyin tepetaklak olması cok aci gercekten. Ama hayatin tadini cikarmaya engel deil... Şu son donemde sadece yaşıyor olabilmek bile o kadar onemli ki. Insallah cocuklariniz hic uzmez sizi

Gencsiniz. Cocuklar kac yaşlarındaydi. Ya Allah iyi insanlar cikarsin karsiniza. Aileniz yanınızda mi bari. Belli bi yere gelip her şeyin tepetaklak olması cok aci gercekten. Ama hayatin tadini cikarmaya engel deil... Şu son donemde sadece yaşıyor olabilmek bile o kadar onemli ki. Insallah cocuklariniz hic uzmez sizi
Amiin inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Biri 1,5 diğeri 4,5 yaşında iki kızım var. Rabbim onları bana bağışlasın inşallah. Onlar en büyük dayanağım şu an.

Benide ailem onaltı yaşımda görücü usülü evlendirdi eziyet değersiz görülme aldatılma hepsini yaşadım bana sürekli sen kimsin derdi başka kadınlarla kıyaslardı bi kızım var küçüktü azmettim kaderim böyle gitmesin dedim liseyi terketmiştim bilgisayar kullanmasını öğrendim kursa gittim iyi bi maaşla muhasebecilik yaptım eğitimime devam ettim dışardan ehliyet aldım sürekli kitap okudum kendimi geliştirmeye çalıştım kurslara yazıldım eşimide boşadım kızımın velayetinide aldım ümidini kaybetme hiçbirzaman biyerden başla başardığını gördükçe sana bi cesaret gelecek daha iyilerini yapacaksın

Yaz tatilindeyim, staj yapiyorum. Hafta sonlari bombosum hicbir sey yapamiyorum.
Hafta ici nasil neseliyim, nasil ozguvenliyim.
Hafta sonu çöküyorum. İnsan yalniz kaldigi zaman dusunmekten kafayi yiyor, dusunup kendine dert buluyor.
Hemen ama hemen bir ise gir. Bak duzelmeyi goreceksin.

Siz
Ilk askim tarafindan 16 yaşında o ergenlik coskusunda aldatildim. Hatta o kadarki sonraki sevgilileri bana "ya su konuda anlasamadik sen onu iyi taniyorsun gibi lakayt sorularla bilgi almaya calistilar göz yumdum.
18 yaşında kendimden 9 yaş büyük bi adama asik oldum. 2bucuk yil süren bi birlikteligimiz oldu. Universitede derece yapmama ragmen o istedigi icin kendi sehrimize yakın uyduruk bi uni sectim. Pesimden benim kdr puan alip ayni uni ye geldi. Birlikte yasamaya basladik kalabalik bi evde. Nisanlandik. 400 kisilik dev bi nişan yaptik. Nisana bile 2 saat gec kaldi. Ardindan uni de ben onun kolundan koridorda kizlar kopardim. Kızların evine ders çalışmaya gitmeler falan. Ve ayrildim.

Bipolar hastasi oldum. O surecte de semptomlar vardi anlamasina ragmen ilac kullanmama izin vermedi ona olan askim bitermis diye.
Adam esrar kullaniyormus. Tam bir gerzekmisim gec anladim.

Ugrastgim bi dans alani vardi onun yuzunden bıraktım.
Ardindan agir depresyon ve tedaviler.

Sonra bi adami sevdim. Suriyeye savaşa gitti.

Sonra ogrendimki benim evimde kalan birlikte yiyip ictigimiz arkadasim eski nisanlimla evleniyor.

Tekrar bunalimlar.

Sonra ne oldu dersen simdi 8 aylik evliyim mutluyum ve 3 aylik hamileyim.

Pes etmedim. Kendi hatam olduğunu kabullendim. Yeni dersler cikartip devam ettim.
Bu arada olan daha nice şeyi de anlatmiyorum.

Ben mutsuz bi hayat gecirmeyi asla düşünmedim. Einstein da der ki her sey enerjidir. Sen de kendini hangi enerji duzeyinde gormek istiyosan oraya yerlestir.
Siz daha 100sayfada anlatsaniz dinlerdim çok guzel yazmissiniz, umut oldunuz teşekkür ederim:)

Yaz tatilindeyim, staj yapiyorum. Hafta sonlari bombosum hicbir sey yapamiyorum.
Hafta ici nasil neseliyim, nasil ozguvenliyim.
Hafta sonu çöküyorum. İnsan yalniz kaldigi zaman dusunmekten kafayi yiyor, dusunup kendine dert buluyor.
Hemen ama hemen bir ise gir. Bak duzelmeyi goreceksin.
O kadar boş hissediyorumki bi işe yaramaz. Üni mezunuyum aslinda herkes ise girdi sevgilisi var ne biliyim kötü hissediyorum

Her şeyin bir nedeni olduğuna inanırım. İnsanlar değişir ve siz de umursamamayı öğrenirsiniz, bir şeyler ters gider ve böylelikle her şey yolundayken bunun kıymetini anlayabilirsiniz, yalanlara inanırsınız ve sonunda kendinizden başka kimseye güvenmemeniz gerektiğini anlarsınız; ve bazen iyi şeyler biter ki daha iyileri başlayabilsin.
Marilyn Monroe
Biliyordum bu yazıyı çok guzel:KK52: ama 2 yıldır hayatım durdu hatta geri sarıyor ...umarım iyi şeyler yakın zamanda baslar:mad::mad:

sizde bi akrabaniza gidebilirsiniz. onalara misafir gelecektir hem boylece biraz insan gormus olursunuz. Bir de kendinize guvenmeyi deneyin.

sizde bi akrabaniza gidebilirsiniz. onalara misafir gelecektir hem boylece biraz insan gormus olursunuz. Bir de kendinize guvenmeyi deneyin.
Zaman geçmiyor resmen bira önce yalanı ölsem diye bekliyorum
Sağlığım sevdiklerim yanımda çok şükür ama onun disinda 2yildir tek mutlu anim yok ya yok
Unutulmus gibiyim
Aile sorunları, işsiz sürekli evde, yasitlarim sevgilileriyle gezerken kimsenin sevmedigi
Niye yaşıyorum bende bilmiyorum

Benide ailem onaltı yaşımda görücü usülü evlendirdi eziyet değersiz görülme aldatılma hepsini yaşadım bana sürekli sen kimsin derdi başka kadınlarla kıyaslardı bi kızım var küçüktü azmettim kaderim böyle gitmesin dedim liseyi terketmiştim bilgisayar kullanmasını öğrendim kursa gittim iyi bi maaşla muhasebecilik yaptım eğitimime devam ettim dışardan ehliyet aldım sürekli kitap okudum kendimi geliştirmeye çalıştım kurslara yazıldım eşimide boşadım kızımın velayetinide aldım ümidini kaybetme hiçbirzaman biyerden başla başardığını gördükçe sana bi cesaret gelecek daha iyilerini yapacaksın
Neye tutundunuz peki?Yani o kadar boş hissediyorum ki ne biliyim sevgilim olsa ona sarilirdim yada isim olsa ona sarilirdim
mutlu olcagima inancım kalmadi kalkamiyorum ayağa

2yildir hayatımda hersey tepetaklak gidiyor.Sanki biri 'pause' tuşuna bastı ve ben geri sarmaya başladım.

Sevgilim aldattı, aramdan su sizmayan ailem resmen beni sevmediğini kanıtlamak için çalışır gibiydi, saglik sikintilari ve sosyal hayattan uzaklaşmam pes pese geldi.
Ozguvenim, o bakımlı halim gitti.Evde oturan, bi işe yaramayan biri oldum.

Ne bilim işim yada sevgilim olsa birine tutuncam. Bomboş hissediyorum
Unutulmuş gibiyim.yasitlarim sevgilileriyle gezerken ben sürekli evdeyim

Biran önce yaslanıp ölmeyi bekliyorum ama zaman geçmiyor resmen:KK43:
Boşa nefes almaktan o kadar sikildimki
Evden çıkmak istemiyorum, ise giremiyorum

Bana bi akıl verin nolur, dibe vurup kalkanlar yokmu aranızda? Neye tutundunuz?
Yorumları okumadan soruyorum yaş kac? ?

Ben de şu an dipteyim. İki küçük çocukla aldatılıp boşanmış ve bunalım moddayım. 4 ay oldu daha. Hala hınçlıyım hala sinirliyim. Sahilde karı koca gezenlere bakıp iç geçiriyorum, çocuklarını parka getirmiş oynayan babalara bakıp kahroluyorum . Hayat devam ediyor , şartlar dahilinde Mutlu olacağımız şeyleri yapmalıyız bu süreçte. Kendini salmanın kahrolmanın zararı yine kendimize oluyor. Hobiler edinmek, çıkıp gezmek ... Bana arkadaşlarım hiç evde durma hep gez diye önerdiler bu süreçte ama çocuklarım nedeniyle bunu yapmam zor. Sizin fırsatınız varsa gezin, dolaşın farklı yerlere seyahatlere gidin. Süslenin kendinize bakın
Allah yardımcınız olsun boşanmak çok daha zordur heralde.Ben 2 yıldır hala aynı gitgelleri yaşıyorum aldatılmanin sonucunda...
Sokakta çift gördüğümde kiskandigimi farkediyorum.Ama kimsenin mutluluğuna gözüm olduğundan değilde çok insani bir şekilde 'ulan ben kime kötülük yaptimki yasayamiyorum bu mutluluğu diyorum' tabiri caizse

2yildir hayatımda hersey tepetaklak gidiyor.Sanki biri 'pause' tuşuna bastı ve ben geri sarmaya başladım.

Sevgilim aldattı, aramdan su sizmayan ailem resmen beni sevmediğini kanıtlamak için çalışır gibiydi, saglik sikintilari ve sosyal hayattan uzaklaşmam pes pese geldi.
Ozguvenim, o bakımlı halim gitti.Evde oturan, bi işe yaramayan biri oldum.

Ne bilim işim yada sevgilim olsa birine tutuncam. Bomboş hissediyorum
Unutulmuş gibiyim.yasitlarim sevgilileriyle gezerken ben sürekli evdeyim

Biran önce yaslanıp ölmeyi bekliyorum ama zaman geçmiyor resmen:KK43:
Boşa nefes almaktan o kadar sikildimki
Evden çıkmak istemiyorum, ise giremiyorum

Bana bi akıl verin nolur, dibe vurup kalkanlar yokmu aranızda? Neye tutundunuz?

kendime tutundum.

yaşım daha 23. hayattan bi çok kazık yemişimdir ama olsun seviyorum hayatı. ölümü hiç düşünmedim. düşündüm ama istemedim diyelim.

tabiki bende çok sıkılıyorum bazen. bu istediğim hayat değil diyorum ama kendimi iyi hissedecek şeyler yapıyorum.

en başta yalnızlığı sevin. bu kötü bişey değil. hayatınız sadece sizinle güzel olsun. eğer hayatınıza biri girerse de o daha da güzelleştirsin.

Ergenlerin sevgi yada hayatları konusunda gercek manada boşluğa düştüğünü sanmıyorum özellikle işsizlik konusunda

Bende sizin yorumunuzu ve cevap veremeyeceginiz konuda sırf laf sokmak için yaş sormanizi gereksiz buldum
Laf sokmak olsaydı amacım yapardım bunu merak etme kimseden cekinmem çoğu zaman ban yememe rağmen yaparım yinede icimde kalacağına dışa vururum kimseden cekinmem. Ergence buldum sadece ve yorum yapmadım farkindaysaniz

Back
X