bi bakın

onunmeleyi

Canım Ailem‍‍
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
722
389
33
Arkadaşlar merhaba ben 5+2 hamileyim ultrasona göre ama sata göre 7haftalık olmalıyım böyle durumla karşılaşan oldumu normalmi sizce?doktor geç döllenme olmuş dedim kafam çok karışık tedirginim((
not:ultrasona 14nisan gitdigimde oyrendim onda 4haftalıktı

Arkadaşlar merhaba ben 5+2 hamileyim ultrasona göre ama sata göre 7haftalık olmalıyım böyle durumla karşılaşan oldumu normalmi sizce?doktor geç döllenme olmuş dedim kafam çok karışık tedirginim((
Normal canim. Ilerde bebek gelisimiyle sat ı yakalayacaktır benim de öyleydi suan sat a gore gidiyor

Canm bende nrmalde sata gore 12 haftaligim ama ultrasonda 11 haftaligim. Yumurtlamam gec oldugu icin boyle. Seninde oyledir. Dr gelisimi guzel dedigi surece sorun yapma :)

Benimde öyle tatlım yazdım sana da özelden hatta bir hafta bende fark ediyo şu an 7 haftalık olmam gerekirken 6 haftalık görünüyo ultrason da

İnşallah sen ne zaman gideceksin doktora kaç hafta bekleyeceksin ben iki hafta bekleyeyim diyorum sekiz hafta bitsin öyle gideyim Allah bi aksilik vermezse inşalalh canım

Kızlar bide folik asit kullanan varmı günde kaç defa ve nasıl?ben 2defa yemekden sonra içiyorum iki tane

İnşallah sen ne zaman gideceksin doktora kaç hafta bekleyeceksin ben iki hafta bekleyeyim diyorum sekiz hafta bitsin öyle gideyim Allah bi aksilik vermezse inşalalh canım
Ben 12ci haftada gidicem bi aksilik olmazsa İnşAllah bebişi tam görmeye)

Benim kv doktor o dedi bana iş arkadaşı dogum uzmanı o söylemiş ama ilk başlarda iki tane dedi içmedim dahasında ben sormadım hiçbişey çekindim iki gündür böyle kullanıyorum

Benim kv doktor o dedi bana iş arkadaşı dogum uzmanı o söylemiş ama ilk başlarda iki tane dedi içmedim dahasında ben sormadım hiçbişey çekindim iki gündür böyle kullanıyorum

Kendi kadin doğum doktorunuza danışıp için derim. Gunde 4 adet bana biraz fazla geldi

Bende ilk uc ay kullandim folic asit eczaci gunde iki tane demisdi. Doktoruma soyleyince ikiyi fazla buldu bir yeter dedi. Bence doktoruna danismalisin. 4 cok fazla gibi. Benimde bebegim 16 haftalik ama ultrasona gore 15. Sorun degilmis gec dollenme.

Bende aynı durumdayım canım. 17 Nisan'da doktora gittim ultrason kağıdında 4+5 yazıyordu ama ben sat a göre 6+1 olmalıyım. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Doktordan geldikten sonra çok endişelendim acaba boş gebelik mı falan diye düşündüm. Ama buradaki yazıları okudukça rahatladım biraz. Mayısın başında tekrar gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım. Sen de endiselenme canım ultrasona göre değişkenlik olabilirmiş

Bende aynı durumdayım canım. 17 Nisan'da doktora gittim ultrason kağıdında 4+5 yazıyordu ama ben sat a göre 6+1 olmalıyım. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Doktordan geldikten sonra çok endişelendim acaba boş gebelik mı falan diye düşündüm. Ama buradaki yazıları okudukça rahatladım biraz. Mayısın başında tekrar gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım. Sen de endiselenme canım ultrasona göre değişkenlik olabilirmiş
İnşAllah canım ben bebeyi gördüm görmesine ama geç döllenmeye göre endişe yapıyordum oda normalmiş)İnşAllah saglıkla alırız kucagımıza♡♡

Back
X