bi bakin

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
448
Iyi aksamlar
Evleneceginiz erkegi secerken sizi cok seven sizin cok sevdiginiz ama sinirlendiginde hemen kufreden agza gelmeyen kelimeler kullanan erkegi mi

Yoksa saygili sizi seven ama ilki kadar sizi sevmeyen sizin de sevmediginiz birini mi secersiniz.

Uzun yillar evli kalinca saygisiz biriyle olmaz diye dusunuyorum. Evli ablalarim bi bakar misiniz

hemen küfreden var ya işte onun öfke kontrol sorunu var
tedavi olmaya ikna edersem ilki edemezsem beklerim ikincisi de sevmezsek olmazki
evli değilim ama yorum yapasım geldi de

bence başka birini beklerdim hem çok seveceğim hem de bana saygı duyacak
ikiside sana ilerleyen zamanlarda sorun yaratacak...

O ne dediğini bilmediği anlarda karşılık vermezseniz zamanla o huyu kalmıyor.Biraz kırıcı bi süreç olsada çok sevilince katlanılıyor ve sabır herşeyi çözüyor.Yaşadım ordan biliyorum yani.Ona uymazsan hatta şok olmuş gibi yüzüne bakarsan bi duruyolar sonra zamanla zamanla en son ne zaman kötü bişey dediğini bile hatırlamıyosun.Az önce kıskançlığı aştık başlığı altında bi yorum yazdım,valla inanır mısın bunuda aştık :KK6: oluyor yani.

ben de o erkek satan marketten şunu istiyorum:
178279-500w.jpg
eğer kendinize seçerken bana da bunu alırsanız sevinirim. siz posta kutusuna atın, ben bir ara alırım.

işin şakası, hayatı geçireceğiniz insanı böyle seçmeyin. bu mu şu mu diye o piti piti yapıyorsanız ortada aday yoktur demektir. kendinize yazık edersiniz.
yine de benimki nacizane bir tavsiye elbet.

ben de o erkek satan marketten şunu istiyorum:
Eki Görüntüle 1568754
eğer kendinize seçerken bana da bunu alırsanız sevinirim. siz posta kutusuna atın, ben bir ara alırım.

işin şakası, hayatı geçireceğiniz insanı böyle seçmeyin. bu mu şu mu diye o piti piti yapıyorsanız ortada aday yoktur demektir. kendinize yazık edersiniz.
yine de benimki nacizane bir tavsiye elbet.

Ooo bundan bende alırım bi dal :rolleyes:

Seni çok seven adam ne kadar sinirlense de ağzına aldığı kelimelere dikkat eder, küfür etmekten kaçınır.
Haa çabalıyor ama elinde değilmiş öyle diyorsan da öfke kontrolü sorunu var tedavi olsun derim.

Bu arada evlilikte sevgi çok önemli mutlaka ama saygı daha da önemli.
Saygı duymadığın birine sevgin er geç tükenir çünkü.

Bence hiçbiri.
Evleneceğin erkeği başkalarınin düşüncesine gore seçme kendi kalbini dinle..

Valla kooppek gibi sevsin aramiza anlasmazlik sokmasin birbirimizin istemedigi seyleri dayatarak birbirimize yaptirmaya calismayalim saygi gosterelim. Vallahide billahide birakamam tadina doyamam deeeerkeeeeen bugun nisanlim zatialiyle yasadigim problem geldi ne kadar sevsekte cozemiyoruz cunku dinlemekten cok savunma mekanizmasini kullaniyor. Beni her sartta savunan sahiplenen adami severdim. Kisaca saygiyi...

Iyi aksamlar
Evleneceginiz erkegi secerken sizi cok seven sizin cok sevdiginiz ama sinirlendiginde hemen kufreden agza gelmeyen kelimeler kullanan erkegi mi

Yoksa saygili sizi seven ama ilki kadar sizi sevmeyen sizin de sevmediginiz birini mi secersiniz.

Uzun yillar evli kalinca saygisiz biriyle olmaz diye dusunuyorum. Evli ablalarim bi bakar misiniz
Seven adam sevdiğine küfreder mi ?
sevgi anlayışımız çok değişti maalesef
ikincide belirtmişsin de ilkini seviyor musun ?
ikisini de sevmiyorsan seçim yapma

ikisiyle de olmaz.. net!
ilerde daha iyi seçeneklerin olur.
çok ciddi karar ver. ince ele sık doku.
ex eşimin küfürlerinden bıkmış biri olarak sevgi yetmez asla tek başına.

X