Bi bakip bilgi verirmisiniz lutfen kizlar....

Faipasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
129
13
118
Herkese hayirli gunler,
Benim bi sorum olcak ben yurt disinda yasiyorum ve ins persembe gunu yola cikicaz istanbul icin kan tahliliyle gebelik testi yaptircam ama sonuclarini alamiyacagim icin ve bi hafta gecmesi lazim yani yaptiramiyacam.Sorum su bu tahlili tr de yaptirabilirmiyim ve fiyati ne kadar acaba?
Biraz uzun oldu ozur dilerim simdiden okuyup cvp yazan kardeslerime tesekkur ederim...

tabiki yaptırabilirsiniz.
sabah aç karınla gidin kan vermeye 2 saat sonra sonucu veriyorlar.
bazende sonucu öğleden sonra veriyorlar.
ama fiyatını bilmiyorum,bence çok pahalı değildir.

tabiki yaptırabilirsiniz.
sabah aç karınla gidin kan vermeye 2 saat sonra sonucu veriyorlar.
bazende sonucu öğleden sonra veriyorlar.
ama fiyatını bilmiyorum,bence çok pahalı değildir.
Sagol cnm allah razi olsun nereye laboratuarami yoksa hastaneleremi gidicem fiyatida bilen olur ins olan olcak sonuctada hani bilgim olsun istedim;)

Sagol cnm allah razi olsun nereye laboratuarami yoksa hastaneleremi gidicem fiyatida bilen olur ins olan olcak sonuctada hani bilgim olsun istedim;)

hastanelere gideceksin canım,yanında bir tanıdıkla gidersen o yardımcı olur.
eğer tek gideceksen,girişte danışmalar oluyor onlara söylersin.
kan tahlili vericem dersin,onlar seni labaratuvara yönlendirirler.
bizim sosyal güvencemiz olduğu için ücretsiz yaptırıyoruz,
sende devlet hastanelerine git belki sanada ücretsiz yaparlar bilemiyorum.
ama eminimki pahalı değildir merak etme.

Bır ozel hastanede kan tahlılını 150 tl ye falan yapıyolar. 2 saatte de sonucun cıkmıs olur :)

normal bir hastaneye gidip test yaptırabilirsin kadın doğuma da gidebilirsin ben kan ve gebelik testi için öle yaptm hastaneye gittim toplan 48 tl ödedim ve halada kendi doktorum

O kadar pahalı birşey değil kan testi yaptırmak. Özellikle sadece gebeliğe bakıldığı zaman daha da ucuz. Bende özel hastaneye gidiyorum üstelik ücretli bakılıyorum. Gebelik için test yapmıştı 15 lira. Ama hormon için test yaptığında 70 liraydı.

Devlet hastanesinde de muayene ücretleri 15 lira.

hangi ülkesin bilmiyorum ama orada sigortadan tatile gittigin icin bir kagit aliyorsun,

almancasi urlaubschein bunu türkiyede sgkda actiriyorsun

türkiyedeki saglik giderlerin ücretsiz olur..

yurt disinda bircok ülkede bu sigorta anlasması var..bu sekilde ücret söz konusu degil..

sukeyna canim neden fransada yaptirmiyorsunki sabah git yaptir ayni gun 5 de ara sonucu soyluyorlar hem parada odemezsin:34::34:

Zaman ayirip cevap yazan kardeslerim hepinize tesekkur ederim...
Ins bi sekilde hallederim
Paris bacim burda yaptiririmda bi hafta sonra olmasi lazim iliskiden persembe gunu cikmazsak yola bi ihtimal hafta ya sali olur ve oyle olursa tabiiki burda yaptirip oyle giderim bakalim herseyin hayirlisi olsun ins
Ya ama cumartesi oldu tereddutte kaldim yarin yaptirsam olurmu net sonuc alabilirmiyim???

özel hastanelerde kolayca yaptırabilirsin. hastanenin fiyatlandırmasına bağlı oalrak değişir ama en fazla 50 lira ödersin diye tahmin ediytorum. ortalama 25-30 liradır genelde.

canım hastaneden hastaneye değişiyor ama ben 30 tl ye yaptırdım farklı iki hastanede de.....hadi taş çatlasın 50 tl ama fazla söylerlerse kazığın önde gideni var demektir:)

Back
X