- 23 Ağustos 2012
- 51.408
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.379
- 898
İstemesem sanirim elinide tutmam,tutamam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyyyy $u toplumda ya$amasaydik kesinlikle almadan once deneme suru$u yap derdim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemesem sanirim elinide tutmam,tutamam
Haklisiniz..bana yaklasimi hosuma gittigi icin sanirim zaten onu birakmami engelliyor..
Gecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde..sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...
Gecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde.sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Boyle bir benzerlik nasıl olur aynı bende o durumda evlendim onbir sene oldu ama cok zor unutamadiysan once hayatindan tamamen sil unut oyle evlenme
Kizlar ben dinsiz biri degilim ama herseyin dinin siyasetin ne bilim herseyin uclarindan pek hoslanmam...gorustugum kisi suyu ayakta icmek,yemek yerken bacak bacak ustune atmak,tabakta kirinti birakmak vs..bu tarz seylere onem verip takiyor..sol elle yemek yenmezmis mesela.. ama bu bi kulturdurde ne bilim tamam normalde yesin rahat ama bi ortamda catal bicak kullanmakta olsun ama..ben baskalarinin yaninda erkek arkadasima yakin olamam pek..bikac keredir ona anlatmama ragmen biri geldimi degisiyorsun diyo bana.anlatiyorum ben utangacim rahat olamiyorum biri varken diyorum anlamiyo...alistimda ona..ama hep bi sikayet modunda adam..dert ettigi seylerde bunun gibileri...sen yap istedigini ama bana dayatmasindaki amac ne anlayamiyorum??kafam karisik bu aralar..simdi bunlara karisan yatin kiyafetime basliycak diye korkmaya basladim
Çok benzer duyguları yaşadım hatta buna benzer bir konu bile açtım...
Ben boşanmış biriyim dolayısıyla daha temkinli davranıyorum...Benzer durumu yaşadım dedim, peki ne yaptım? En mantıklısının onu göndermek olduğunu gördüm çünkü ben hiç birşey hissedemiyordum, gönderdim desem de gün aşırı bana şans ver diye kendini hatırlatır..Ama çok düşündüm birçok kadının bildiği birşey varki evlenince çoğu erkek o eski ilgisini alakası kaybediyor, tabiri caizse karşınıza Öküz dediğimiz o herifler çıkıyor, dolayısıyla birşey hissetmediğin o adamla evlenip adam öküz yüzünü gösterdiğinde tiksineceğine aşık olduğun adamla evlenir onun öküzlüğne katlanırsın daha iyi...
Ama tabi büyük konuşmamak ta lazım ben şuanda yüzünü görmek istemediğim adama bir gün aşık olmayacağım anlamına gelmez elbette..
O adama ciddi anlamda birşey hissetmiyorsan ve asla olmayacağını düşünüyorsan mutlaka bu duruma bir son ver onada yazık yoksa...
Kizlar ben dinsiz biri degilim ama herseyin dinin siyasetin ne bilim herseyin uclarindan pek hoslanmam...gorustugum kisi suyu ayakta icmek,yemek yerken bacak bacak ustune atmak,tabakta kirinti birakmak vs..bu tarz seylere onem verip takiyor..sol elle yemek yenmezmis mesela.. ama bu bi kulturdurde ne bilim tamam normalde yesin rahat ama bi ortamda catal bicak kullanmakta olsun ama..ben baskalarinin yaninda erkek arkadasima yakin olamam pek..bikac keredir ona anlatmama ragmen biri geldimi degisiyorsun diyo bana.anlatiyorum ben utangacim rahat olamiyorum biri varken diyorum anlamiyo...alistimda ona..ama hep bi sikayet modunda adam..dert ettigi seylerde bunun gibileri...sen yap istedigini ama bana dayatmasindaki amac ne anlayamiyorum??kafam karisik bu aralar..simdi bunlara karisan yatin kiyafetime basliycak diye korkmaya basladim
Gecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde.sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Boyle bir benzerlik nasıl olur aynı bende o durumda evlendim onbir sene oldu ama cok zor unutamadiysan once hayatindan tamamen sil unut oyle evlenme
Unutmak zorundayim..siz ayni seyleri yasayan biri olarak sonradan sevdiniz mi peki??mutlu musunuz??
canıım benım haklısın ama bunlar uc seyler degıl kı... suyu ayakta ıcmemek peyg. bı sunnetı zaten uc yudumda ve oturarak ıcmek kı zaten ayakta ıcmek zararlı saglıga... yarın bırgun evlenırsenız o senın esın olacak elbettekı kıyafetıne karısır yanı ama sen onun gonlunu hos etmeyı bılırsın zaten bu kapıyı sana hepp acık bırakıyommus anladıgm kadarıyla... yanı mesele bu degıl anladım senı evet ama bunlar bahane olmamalı senı sewen senı mutlu etmek ısteyen bı erkegı tekrar bulabılecek mısın ?? sen ona alısmıssın ayrılırsan hayatında kocaman boısluk olusacak emın ol... :))
Haklisiniz ama bunlari sorun etmesi canimi slkti..sanki baska anlasmamiz gereken konular yokmus gibi bunlari bana sorun etmesi tuhaf geldi..bende kendimce ibadetlerimi yapan biriyim zaten cocukta degilim bunlarin sorun olmamasi lazim..ama haklisiniz sanirim onun gibi seveninide zor bulurum..tskederim :))
Gecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde..sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...
seni istediği kadar sevsin değer versinGecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde..sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...
Bende asla tipim değil dediğim hatta Allah yazdıysa bozsun dediğim biriyle bi bakmışım aşık olup nişanlandım sonra ayrıldık ayrılalı 2 ay oldu ama hala aklımda ama geri dönüş mümkün değil şimdi ise başka kısmetler çıkıyor gitmelimiyim ne yapmalıyım kızlar bilmiyorum resmini gördüm pek elektrik alamadım kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım yaşta geçiyo 😔
30:30
Bende esimle ayni bu durumdaydim
kirk yil dusunsem aklima gelmezdk hatta pnunla evlenecegim
tipini tarzini begenuyordum fakat ona karso hirdeyler hissetmuyordum
fakat 7 ay sonunda bir baktim ki sevmisim hatta asik olmusum
simdi 9 yili gecti evlendigimiz ve hic keske dedirtmedi.....
seni istediği kadar sevsin değer versin
insan sevmedıkten, istemedıkten sonra cennet bıle cehennem gelır ınsanasonucta onunla aynı yatagı sen paylaşacaksın. sevmeyınce tahammulunde olmaz ve evlılıgın uzun surmez.