• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakmışsın eski eşin rus bir kadina asık olmuş nasıl hissedersin

Sinsi_poncik

ve benim devrim başladı.....
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
295
236
18
Eski eşim ile boşanalı 3 yıl oldu ama çocuk için görüşmemiz devam etti seviyeli bir şekilde hep sizin için çalışıyorum dedi durdu kendisi mevki sahibi bir adam
Bosanirken ciddi haksızlığa uğradım bir günde ne olduğumu anlamadan bitti evliliğim. Ama hep seviyeli olduk birbirimize boşandıktan sonra asla kendimi kullandirtmadim gururlu ve onurlu bir kadınim ona göre davrandım hep. en son çocuğu görmek için geldiğinde bana çok yoğun ilgi gösterdi ben çok oralı olmadım. Sonra bulundugu şehirden daha iyi bir iş için antalyaya yerleşti. 1 aydır tanımadığım bir insan gibi 3 yıldır ayrıyız ama hiç böyle yabancı olmamıştı çocuğuna ve bana karşı herşeyi lafta kalmaya başladı. Ve birgün sosyal ağdan öğrendim ki rus bir sevgilisi var ve sanırım asık istemeyerek de olsa ki neden böyle hissettim bilmiyorum ama bi kötü oldum sanırım endişe bu benim ki . Çocuğunu unutur mu ne olur şuan kızımın geleceği ile ilgili endişe içine düştüm. Sadece eğlence değil gibi ama evlense bile çok düşkün olduğu kızını unutur mu çok acayip hisler içindeyim artık.

Çocuğunu unutmaz ama kendinizle ilgili de beklentileriniz var gibi. Onu kaybetmekten korkuyorsunuz gibi geldi. Boşandıktan sonra herkes kendi hayatının yolunda gitmek zorunda ama çocuğu ihmal edeceğini sanmıyorum.

Çocuğunu unutmaz ama kendinizle ilgili de beklentileriniz var gibi. Onu kaybetmekten korkuyorsunuz gibi geldi. Boşandıktan sonra herkes kendi hayatının yolunda gitmek zorunda ama çocuğu ihmal edeceğini sanmıyorum.
Ya bilmiyorum beklenti olmasada sanki eninde sonunda onun icin biz diyordum ama şimdi umrunda değiliz

Niye rus oldugunu vurguladin simdi...?
Adam aşik mi aşik
Gecmis olsun...
Çünkü rus. Ve çocuğumla alakali endişelerim iyice arttı. Hiçbir bilgi sahibi olmadığım bir ırk ondan. Türk olsa iki hareketinden tavrından ne mal olduğunu anlarsın ama şimdi evlense çocuğumu yanına gönderirken bile daha tedirgin olucam

Çünkü rus. Ve çocuğumla alakali endişelerim iyice arttı. Hiçbir bilgi sahibi olmadığım bir ırk ondan. Türk olsa iki hareketinden tavrından ne mal olduğunu anlarsın ama şimdi evlense çocuğumu yanına gönderirken bile daha tedirgin olucam
Haklisin ama sadece ediselenmekle kalirsin
Adama evlenemezsin diyemezsin ki..hem dur hemen evlendirdin...

Haklisin ama sadece ediselenmekle kalirsin
Adama evlenemezsin diyemezsin ki..hem dur hemen evlendirdin...
Tabiki karışamam. Hiçbir vasfım yokki çocuğunun annesi olmak dışında. Ben direk en kötüsünü düşündüğüm için evlilik dedim inş hayırlısı ne ise o olur nediyim ki üzülüyorum işte kendi kendime başka birşey ne yaparım nede elimden gelir.

Tabiki karışamam. Hiçbir vasfım yokki çocuğunun annesi olmak dışında. Ben direk en kötüsünü düşündüğüm için evlilik dedim inş hayırlısı ne ise o olur nediyim ki üzülüyorum işte kendi kendime başka birşey ne yaparım nede elimden gelir.
Evlilik olursa esin de tartacaktir illaki karsindakini...sıkma canını

Back
X