Bi baksanız.

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Kizlar simdi size son 7aydir yasadiklarimdan bahsedicem ve bugun geldiğim noktadan..
Canım cok sıkkın umarim konudan konuya atlamam beni anlarsiniz..
Simdi daha once odun sevgilim gibi tatli dertli konular actim...
Ama gel gelelim cok bunalimdayim..
Erkek arkadasim 4 yildir hayatimda
Uniye gelmeden tanimistim onu ve sief onun icin geldim okudugum memlekete..
Babam subat ayinda erkek arkadasimi ogrendi.
Abim askere gitmeden soylemis benim haberim olmadan ve benim babamin
bilmesini istemedigim butun detaylariyla..
Kac yildir birlikte oldugumuzdan tutun, ailesiyle tanistigima kadar..
Duydugumda cok sinirkendim ama niyetim kotu degildi dedi sadece artik bilmesinde bi skinca yok diye dusundum dedi..
Neyse babam bunu duydugundan beri
Benimle hic konusmuyor..bana gelip bagirip cagirmadi ama hep arkamdan acelesi neydi okula gider gitmez kendine birini bulmus yaziklar olsun gibi seyler..tabi bunlar benim kulagima surekli geliyor..
.
Bu yaz eve dondugumde babamla yine konusmadik hci ben denedim ama yuzume bile bakmiyor..

Son düzenleme:
Bence gitme. Ne işin var?
Bekle. Özür dilesin. Haksiz olan o. Sen değilsin. .
Haklisiniz ama ooff bilemiyorum..
Cok mu gurursuzum :(
Aylardir o gunu bekledim hediye mi gunler oncesinden hazirladim..arar diye dusunuyorum ama ya aramassa sanirim o zaman ben bunca yildir bosa kurek cekmis olucam :(

Üff valla ne denir ki yaa ben bile babanada sevgilinede gıcık kaptım..
Anne babaların ''evladım o benim'' cümlesi adı altında hiç bir karıştırmadık özel eşya bırakmamalarına uyuz oluyorum..

Yaa :( Bu her şeye burnunu sokan anne-babalar yok mu? Diyelim ki sevgilinizle yaşadığınız daha özel, cinsel içerikli şeyler olsaydı? Sizi öldürmeyeceğine göre, kendini mi öldürecekti? Ben olsam okumam yani, bilmemek iyidir bazen.

Neyse, erkek arkadaşınız hatalı ne yazık ki. Babanıza söylenmemeli, daha olmamış bir evlilikle ilgili şimdiden bırbır etmemeliydi. Ama bence yıldönümünüze kadar o arayıp gönlünüzü alacaktır.

Gitme konusunda bırak o arayı yumşatsın..
Yüzüne bakmaz aramazken gitmek olmaz.
Bu arada baya 23ünde yazmışsın 2 gün var yanii..
Elini çabuk tutsun beyfendi bi zahmet.

Yaa :KK43: Bu her şeye burnunu sokan anne-babalar yok mu? Diyelim ki sevgilinizle yaşadığınız daha özel, cinsel içerikli şeyler olsaydı? Sizi öldürmeyeceğine göre, kendini mi öldürecekti? Ben olsam okumam yani, bilmemek iyidir bazen.

Neyse, erkek arkadaşınız hatalı ne yazık ki. Babanıza söylenmemeli, daha olmamış bir evlilikle ilgili şimdiden bırbır etmemeliydi. Ama bence yıldönümünüze kadar o arayıp gönlünüzü alacaktır.
Evet neden okudu diye dusunmekten cildiriyorum..gururumu cok cok incitti..
Umarim arar :(

Kizlar simdi size son 7aydir yasadiklarimdan bahsedicem ve bugun geldiğim noktadan..
Duydugumda cok sinirkendim ama niyetim kotu degildi dedi sadece artik bilmesinde bi skinca yok diye dusundum dedi..
Benimle hic konusmuyor..bana gelip bagirip cagirmadi ama hep arkamdan acelesi neydi okula gider gitmez kendine birini bulmus yaziklar olsun gibi seyler..tabi bunlar benim kulagima surekli geliyor..
Bu arada sevgilim vanli meslegide dis hekimligi..
Bizde karaeenizli bi aileyiz ve kultur farkinin olmasida babam acisindan isleri zorlastiriyor..
Bu yaz eve dondugumde babamla yine konusmadik hci ben denedim ama yuzume bile bakmiyor..
Ve asil olay yazin patlak veriyor :KK43:
Hala dusundukce icim aciyor..
Bebim sevgilimle nasip olur evleniriz diye cocuklarimiz olursa onlara okuturum diye tuttugum kucuk bi defter vardi..onu yazin yanima almistim cantamin gizli fermuarli bi bolmesi vardi orda sakliyodum..
Babam ben isteyken cantami sabah aceleden ulu orta birakmisim bulup karistirmis...
Ve defteri bulmus..kizlar cok utaniyorum cunku sevgilimin dahi bilmedigi seyler yaziyordu..:KK43:
Ona nasil asik oldugum uzun uzun gozlerinden bahsediyor mesela gittigimizz yerler yaziyor..
Sarki sozleri ..
Arada guya cocuklarim okuyomus ggibi onlarla konusuyorum babaniz soyle yapti fln diye :KK43: vede hitap sekillerim erkegim sevgilim vs.
Ama kesinlikle cinsel icerikli hic bisey yoktu..
Hepsini okumus babam ve annemi arayip senin kizinin yediig haltlari ogrendim fln diye bagirmis durmus..
Annem beni aradi durumu soylediginde resmen delirdim..
Bu zanana kadar babama sesini milimyukseltmeyen ben odasina dalip bagirdim cagirdim kavga ettik..
Utuyu firlattti bana diz kemigime geldi haftalarca acisini ccektim.ve en onemlisi yasadigim utanc..
Inanin sevgilim okurken bile utanicagim en saf halimi okumus..
Onu hic affedemiyorum ve ustune abimlere halama anlatiyormus yazdiklarimi coookk utaniyorum ..:KK43:

Cok uzatmak istemiyorum durum bu
Ama asil danismak istedigim evvelsi gece erkek arkadasimla konusurken moralim bozujtu yasadiklarim geldi aklima oda sorunca usteleyince konu acildi..ben destek beklerken birden oda bu nasil bisey baban niye boyle yapiyor diye sinirlenmeye basladi cok bunaldim skldm artik bende dedi..
Ben tamam bende seni anliyorum ama ne yapiyim dedikce simdiden mutsuzlukla basladi aileler girince bu surec evlendikten sonrada bu sekilde bizi mutsuz edicek baban fln dedi..
Baslarim boyle evlilige dedi ki bana herzaman destekti babamla yasadiklarimi bildigi halde hep baban icin kotu bisey soyleme o senin baban derdi inanin cok kirildim..
Ve konusmanin ortasinda ben uyuycam konusmak istemiyorum diyip kestirop atto daha da gerildim..
Bende dolmuslukla yeter kimse mutsuz olmasin madem bu kadar sorun sende cekemiyosun artik sorunlari ayrilalim dedim.. oda senin askin bu kadar iste yine bana sirtini donuyosun dedi...
Hic bisey yazmadim iki gunsur oda yazmiyor..
Kizlar 23 u yildonumumuz ve bana ucak bileti almisti yasadigi sehire gidicektim gidis donua bileti aldigim hediye hersey hazir ben napicam artik cok bunaldim dusunmekten :KK43:...

Aklima ne gelirse yazdim cok uzun okdu hakkinizi helal edin yazim yanlislari icin kusura bakmayin telden yaziyorum ve de yorumlarinizi bekliyorum sizce napiyim eger hic bisey yazmassa yinede gidiyim mi :KK43:
Kötü. Olmuş ama bence git ayrilsaniz bile bu yüzyüze olmalı böyle olmaz..

ben destek beklerken birden oda bu nasil bisey baban niye boyle yapiyor diye sinirlenmeye basladi cok bunaldim skldm artik bende dedi..
Ben tamam bende seni anliyorum ama ne yapiyim dedikce simdiden mutsuzlukla basladi aileler girince bu surec evlendikten sonrada bu sekilde bizi mutsuz edicek baban fln dedi..
Baslarim boyle evlilige dedi ki bana herzaman destekti babamla yasadiklarimi bildigi halde hep baban icin kotu bisey soyleme o senin baban derdi inanin cok kirildim..

Babanız neden öyle yapıyor söyleyeyim...

Onun dünyasında sizin duygu durumunuzun bir karşılığı yok, olsa olsa "kızlar aptaldır, erkekler de onları kolayca kandırır"...

Doğal olarak olanları farklı değerlendiremez, bugün çantanızı yarın odanızı karıştırır.

Çünkü otoritesini sarsılmış hissediyor ve sizin aranızda geçenleri hayal edip kafasında kurdukça adeta deliriyor.

Bu çerçevede babanızı anlayabildim, o kafa yapısı bu şekilde düşünür...

Ama erkek arkadaşınızı anlayamadım.

Daha evlenmeden "ne biçim evlilik" diyor, evlendikten sonra önüne arkasına küfür ekler bu lafın...

Babanızı şimdiden mimlemiş, adam bundan sonra melek olsa "senin baban şöyle, böyle, öyle" bitmez dırdırı...

Burada anahtar aileyle sorunları sevgiliyle paylaşmamak çünkü aleyhinize delil olarak kullanılır bir gün...

Aynı şekilde sevgiliyle sorunlar da -çok büyük değilse- aileyle paylaşılmamalı...

İleride siz çözseniz anlattığınız kişiler unutmaz, büyür de büyür, önünüze tekrar tekrar getirilir...

Azıcık sesiniz yükselse "Sen kendi babanla anlaşamıyordun" derler adama...

Bundan sonra ne yapmanız gerektiğine gelirsek...

Dizine ütü atılan, bağırılıp çağrılan sizsiniz, erkek arkadaşınıza ne oluyor da yangına körükle gidiyor?

Ve kriz yönetimi bu kadar zayıf bir adamdan nasıl koca olur da o sizin babanızın babalığını beğenmiyor?

Bunları düşünüp sessizce bekleyin, aramadan sormadan...

Bakalım hatasını anlayacak mı...

bir kere kendinize ait o kadar özel sayılabilecek şeyleri çantanızda taşımanız hata olmuş, talihsizlik olmuş yani. babanız değil başkası da okuyabilirdi.

sevgilim böyle bir durumda bana bu şekilde davransa sevgisinden şüphelenirdim. üzüldüm.

Onun dünyasında sizin duygu durumunuzun bir karşılığı yok, olsa olsa "kızlar aptaldır, erkekler de onları kolayca kandırır"...

Doğal olarak olanları farklı değerlendiremez, bugün çantanızı yarın odanızı karıştırır.

Çünkü otoritesini sarsılmış hissediyor ve sizin aranızda geçenleri hayal edip kafasında kurdukça adeta deliriyor.

Daha evlenmeden "ne biçim evlilik" diyor, evlendikten sonra önüne arkasına küfür ekler bu lafın...

Babanızı şimdiden mimlemiş, adam bundan sonra melek olsa "senin baban şöyle, böyle, öyle" bitmez dırdırı...

Burada anahtar aileyle sorunları sevgiliyle paylaşmamak çünkü aleyhinize delil olarak kullanılır bir gün...

Aynı şekilde sevgiliyle sorunlar da -çok büyük değilse- aileyle paylaşılmamalı...

İleride siz çözseniz anlattığınız kişiler unutmaz, büyür de büyür, önünüze tekrar tekrar getirilir...

Dizine ütü atılan, bağırılıp çağrılan sizsiniz, erkek arkadaşınıza ne oluyor da yangına körükle gidiyor?

Ve kriz yönetimi bu kadar zayıf bir adamdan nasıl koca olur da o sizin babanızın babalığını beğenmiyor?

Cok guzel yazmissiniz..tesekkur ederim.
Erkek arkadasim bu zamana kadar boyle bi cikis hic yapmadi ben her duygu olarak dustugumde kaldirdi beni..hep iyi geldi bana..
Neden boyle yapiyor bende anlayamiyorum..
Kendisi 27 yasinda 6 yas buyuk benden..
Ve evliligi en basindan beri cok istiyor..
Yillardir okulumun bitmeaini bekliyor..
Bu senede son senem ve bu seferde babam yuzunden ertelenicek yada evlenemiycez korkusu yasiyor..

Bende dedigijiz gibi kosemde bekliyorum..
Olacaklari..umarim anlar hatasini..

• Beğen
Reactions: mbz
bir kere kendinize ait o kadar özel sayılabilecek şeyleri çantanızda taşımanız hata olmuş, talihsizlik olmuş yani. babanız değil başkası da okuyabilirdi.

sevgilim böyle bir durumda bana bu şekilde davransa sevgisinden şüphelenirdim. üzüldüm.
Siz bi an sevgisinden suphe ederim diyince bende uzuldum bi an sanki..
Hic suphe etmemistim cunku..

Canım sen ilişkini sahiplenmeyen hiç bir şey yapmamışsın ki sana trip atıyor .
Senin baban sorun da onunkiler kaymak içinde bal mı sanki? Hah !.
Sahiplenme sırası onda bu ilişkiyi, keşke hiç anlatmasaymışsın.
Kıt bu erkekler kıt !

Bu arada sevgilim vanli meslegide dis hekimligi..
Bizde karaeenizli bi aileyiz ve kultur farkinin olmasida babam acisindan isleri zorlastiriyor..
Ve asil olay yazin patlak veriyor :KK43:
Hala dusundukce icim aciyor..
Bebim sevgilimle nasip olur evleniriz diye cocuklarimiz olursa onlara okuturum diye tuttugum kucuk bi defter vardi..onu yazin yanima almistim cantamin gizli fermuarli bi bolmesi vardi orda sakliyodum..
Babam ben isteyken cantami sabah aceleden ulu orta birakmisim bulup karistirmis...
Ve defteri bulmus..kizlar cok utaniyorum cunku sevgilimin dahi bilmedigi seyler yaziyordu..:KK43:
Ona nasil asik oldugum uzun uzun gozlerinden bahsediyor mesela gittigimizz yerler yaziyor..
Sarki sozleri ..
Arada guya cocuklarim okuyomus ggibi onlarla konusuyorum babaniz soyle yapti fln diye :KK43: vede hitap sekillerim erkegim sevgilim vs.
Ama kesinlikle cinsel icerikli hic bisey yoktu..
Hepsini okumus babam ve annemi arayip senin kizinin yediig haltlari ogrendim fln diye bagirmis durmus..
Annem beni aradi durumu soylediginde resmen delirdim..
Bu zanana kadar babama sesini milimyukseltmeyen ben odasina dalip bagirdim cagirdim kavga ettik..
Utuyu firlattti bana diz kemigime geldi haftalarca acisini ccektim.ve en onemlisi yasadigim utanc..
Inanin sevgilim okurken bile utanicagim en saf halimi okumus..
Onu hic affedemiyorum ve ustune abimlere halama anlatiyormus yazdiklarimi coookk utaniyorum ..:KK43:

Cok uzatmak istemiyorum durum bu
Ama asil danismak istedigim evvelsi gece erkek arkadasimla konusurken moralim bozujtu yasadiklarim geldi aklima oda sorunca usteleyince konu acildi..ben destek beklerken birden oda bu nasil bisey baban niye boyle yapiyor diye sinirlenmeye basladi cok bunaldim skldm artik bende dedi..
Ve konusmanin ortasinda ben uyuycam konusmak istemiyorum diyip kestirop atto daha da gerildim..
Bende dolmuslukla yeter kimse mutsuz olmasin madem bu kadar sorun sende cekemiyosun artik sorunlari ayrilalim dedim.. oda senin askin bu kadar iste yine bana sirtini donuyosun dedi...
Hic bisey yazmadim iki gunsur oda yazmiyor..
Kizlar 23 u yildonumumuz ve bana ucak bileti almisti yasadigi sehire gidicektim gidis donua bileti aldigim hediye hersey hazir ben napicam artik cok bunaldim dusunmekten :KK43:...

Aklima ne gelirse yazdim cok uzun okdu hakkinizi helal edin yazim yanlislari icin kusura bakmayin telden yaziyorum ve de yorumlarinizi bekliyorum sizce napiyim eger hic bisey yazmassa yinede gidiyim mi :KK43:

Babanin yaptigi tabikide yanlis. Etrafa birde okuduklarini anlatmasi.. Iyice abartmis..

Ama yapcak birsey yok. Ne olursa olsun baban sonucta. Unutup yumusamasini bekleyeceksin..

Benden sana tavsiye: Aile icinde ne sorunu yasarsan yasa, ister annenle ister babanla, bu aile icinde kalsin. Erkek arkadasina anlatma bu tür sorunlari. Günü gelir is ciddiye bindiginde "senin baban söyle yaptiydi" der söylenir hatta belkide tavir alir. O yüzden bazi seyleri anlatmamak en iyisi..

Erkek arkadasina gelince. Evet destek olacagina köstek olmus. Bosver arama hatasini o anlasin ve özür dilesin..

Yorumlarinizi cok begeniyorum. Gercekten cok dogru tespitler yapiyorsunuz.
Ama hanimefendinin babasini bende anlayamiyorum. Tepkisini cok abartmis. Mesela gidip halasina amcasina bunlari anlatmasi cok ama cok yanlis. Insan kendi evladini ne olursa olsun kotulememeli.
Konu sahibi burda acikladigi seyleri babasina da aciklamis mi acaba? Keske yangina korukle gidip babasina kizmaktansa, gunlukle ilgili seyleri aciklayip, cantasini karistirmasini da dogru bulmadigini soyleseydi.
Bence bir an once babanizla iliskiniz daha kotuye gitmeden bir sekilde konusup sorunlarinizi halledin.

Babanin yaptigi tabikide yanlis. Etrafa birde okuduklarini anlatmasi.. Iyice abartmis..

Ama yapcak birsey yok. Ne olursa olsun baban sonucta. Unutup yumusamasini bekleyeceksin..

Benden sana tavsiye: Aile icinde ne sorunu yasarsan yasa, ister annenle ister babanla, bu aile icinde kalsin. Erkek arkadasina anlatma bu tür sorunlari. Günü gelir is ciddiye bindiginde "senin baban söyle yaptiydi" der söylenir hatta belkide tavir alir. O yüzden bazi seyleri anlatmamak en iyisi..

Erkek arkadasina gelince. Evet destek olacagina köstek olmus. Bosver arama hatasini o anlasin ve özür dilesin..
Canım sen ilişkini sahiplenmeyen hiç bir şey yapmamışsın ki sana trip atıyor .
Senin baban sorun da onunkiler kaymak içinde bal mı sanki? Hah !.
Sahiplenme sırası onda bu ilişkiyi, keşke hiç anlatmasaymışsın.
Kıt bu erkekler kıt !
Haklisiniz anlatmamak en dogrusuymus..
Ama kimseyle paylasamiyodum..
Bundan sonra tovbee..

Cok guzel yazmissiniz..tesekkur ederim.
Erkek arkadasim bu zamana kadar boyle bi cikis hic yapmadi ben her duygu olarak dustugumde kaldirdi beni..hep iyi geldi bana..
Neden boyle yapiyor bende anlayamiyorum..

Yaşınız çok genç, neden öyle yapıyor anlatayım...

Erkek arkadaşınızın sürekli destek olup şimdi çıkış yapması sizi çok şaşırtmıştır.

Çünkü bu, sizin bir erkeğin tahammül mekanizmasındaki işleyişini ilk fark edişiniz...

Her erkek sorunlar karşısında dirayetli olmaya çalışır, bir müddet başarır da ama muhakkak bir gün patlar.

Bizim gibi vicdan devreye girmez karşı tarafın hatası olmayan durumları tolere ederken...

Ondan sonra yüzgöz olma evresi başlar ilişkinin, her zaman yanınızda olduğunu söyleyen adam artık daha vurdumduymazdır...

İşte bu evreyi en az hasarla atlatmak için hatasını anlamasını beklemeniz lazım...

Ki ellerinde çiçekler kapınızda sırılsıklam olsa bile kötü haber, bundan sonraki tartışmalarınızın her alevlenişinde biraz daha yükselecek.

Çünkü daha evlenmeden "ne biçim evlilik bu" diyen adam artık evlenme ihtimalini kafasında daha ince bir teraziyle tartmaya başlamıştır...

Back
X