Doğuma Hazırlık Bi bebek daha yapmalımıyım???.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yaren6

TEVEKKÜLDEYİM...
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
171
222
18
Kızlar bana akıl verin lütfen.. Yardıma fikire çok ihtiyacım var.. İçimde bi kız bebek isteği hemde nasıl... Ama bilemiyorum 3oğlum var çok şükür sizce yapmalımıyım bi bebek daha yoksa hiç denemeyimmi bile ne diyosunuz kafam karmakarışık

maşallah diyelim

yaşınız kucuk galiba halaa yuregınız olduguna göre ,

benim çok şükür bir kızım var ve her anneın bir kızı olmalı diyorum.ÇOK ŞÜKÜR Allahıma

bakacak gücün varsa yap, yoksa evlat diye yanıp tutuşanları düşünüp Allahın verdiğine şükret

Kızlar bana akıl verin lütfen.. Yardıma fikire çok ihtiyacım var.. İçimde bi kız bebek isteği hemde nasıl... Ama bilemiyorum 3oğlum var çok şükür sizce yapmalımıyım bi bebek daha yoksa hiç denemeyimmi bile ne diyosunuz kafam karmakarışık
Her birine sağlayabileceğin 4 4lük eğitim masraf imkanın, psikolojilerine değer vererek onların yapacakları yaramazlıklar haylazlıklar karşısında koruyabileceğin çelik gibi sinirlerin, her birinin okul ve dersleriyle ayrı ayrı ilgilenebilecek kapasiten ve daha aklıma gelmeyen süper özelliklerin varsa yap bence hiç durma:süslü::süslü:

Ben 2.yaptima pisman oldum zaten kazayla olmustu hersey de cocuk demek deil bu dunyada zaten 3 tane varmis sizin yerinizde olsam yapmazdim kolay deil bebek buyutmek yada bana ole geliyor benimkiler kolikdi.bide kiz olcak die bi garanfinizde yok iyi dusunn bence

Öncelikle cevap verdiginiz için herbirinize teşekkür ederim kızlar çok şükür gelecek saglayacak gücüm var en küçügüm 3.5 yaşında digerleri 10 ve 7. Bakmakla ilgili şüphem yok

Aynı durumdayız canım. 4. De erkek olursa? Kızın garantisi yok. Olsa süper olur ama ya olmazsa..

Şimdi için hiçbi sıkıntım yok cocuklarım hertürlü uyumludur söz dinler. Realist bi insanım ben ilerisi için istiyorum bi kız evlat illaki yaslanıcaz ve nolacagımız bellideil yaradan düşürmesin ama erkekevlat tabikibakar ama kızgibi de seni anlamaz enkötüsünü söyleyim olaki yatalak kaldın altını oglun alamaz

Gercekten

Seni bulduguma sevindim seninkiler kac yasındalar
7, 5 ve 9 aylık. Üçüncü de kız istedik. Eşimin ailesinde hep erkek çocuk var kız çok az. Ama olmadı maalesef. .. Muayene zamanı bile değildi başka dra gittim sırf cinsiyetini öğrenmek için.... Dedi oğlan. Hamdolsun çocuklarımı sağlıklı veren Rabbime. Ama kız özlemi dolu içim ...

7, 5 ve 9 aylık. Üçüncü de kız istedik. Eşimin ailesinde hep erkek çocuk var kız çok az. Ama olmadı maalesef. .. Muayene zamanı bile değildi başka dra gittim sırf cinsiyetini öğrenmek için.... Dedi oğlan. Hamdolsun çocuklarımı sağlıklı veren Rabbime. Ama kız özlemi dolu içim ...
Bende aynı şekilde 3.de cok heveslenmiştim seningibi öncedengittim gününü beklemedim özele dr erkekdedi tutamadımkendimi basladım aglamaya dr ne dese begenirsin futboltakımı kurarsın

Benim hiç haberimyoktu burdaki topiclerde yazıyoya yumurtlama öncesi kız şansı cokmuş yum.günü erkekşansı sen denedinmi onları okuyunca ümitlendim biraz sanki

Benim ilk bebeğim korunmayıp akabinde ikinciyi yapmayı düşünüyorum, iyi bir gelecek sağlayabileceğimi bilsem 3 de isterim.

Benim ilk bebeğim korunmayıp akabinde ikinciyi yapmayı düşünüyorum, iyi bir gelecek sağlayabileceğimi bilsem 3 de isterim.
Canım Allah saglıklı hayırlı kucagını doldursun inşallah herkesin gönlündeki saklı duası kabul olur inşallah bende hayaletmesi bile güçken 3çocuk annesi oluvermişim dogduktan sonra öyle çabuk büyüyolarki

Canım Allah saglıklı hayırlı kucagını doldursun inşallah herkesin gönlündeki saklı duası kabul olur inşallah bende hayaletmesi bile güçken 3çocuk annesi oluvermişim dogduktan sonra öyle çabuk büyüyolarki
Ben annemi kaybettim cenazede benim acımı yaşayan sarılıp ağlayabileceğim tek kişi bile yoktu tek çocuk olunca öyle. Eskiden de 3 çocuk isterdim ama şimdi daha çok istiyorum, umarım olur.

Back
X