- 17 Ağustos 2016
- 171
- 222
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her birine sağlayabileceğin 4 4lük eğitim masraf imkanın, psikolojilerine değer vererek onların yapacakları yaramazlıklar haylazlıklar karşısında koruyabileceğin çelik gibi sinirlerin, her birinin okul ve dersleriyle ayrı ayrı ilgilenebilecek kapasiten ve daha aklıma gelmeyen süper özelliklerin varsa yap bence hiç durmaKızlar bana akıl verin lütfen.. Yardıma fikire çok ihtiyacım var.. İçimde bi kız bebek isteği hemde nasıl... Ama bilemiyorum 3oğlum var çok şükür sizce yapmalımıyım bi bebek daha yoksa hiç denemeyimmi bile ne diyosunuz kafam karmakarışık
Aynı durumdayız canım. 4. De erkek olursa? Kızın garantisi yok. Olsa süper olur ama ya olmazsa..Kızlar bana akıl verin lütfen.. Yardıma fikire çok ihtiyacım var.. İçimde bi kız bebek isteği hemde nasıl... Ama bilemiyorum 3oğlum var çok şükür sizce yapmalımıyım bi bebek daha yoksa hiç denemeyimmi bile ne diyosunuz kafam karmakarışık
GercektenAynı durumdayız canım. 4. De erkek olursa? Kızın garantisi yok. Olsa süper olur ama ya olmazsa..
Seni bulduguma sevindim seninkiler kac yasındalarAynı durumdayız canım. 4. De erkek olursa? Kızın garantisi yok. Olsa süper olur ama ya olmazsa..
Çok kararsızım bana dua et canımBence tabiki yap, çünkü sen istiyorsun, seni kim durdurabilir![]()
7, 5 ve 9 aylık. Üçüncü de kız istedik. Eşimin ailesinde hep erkek çocuk var kız çok az. Ama olmadı maalesef. .. Muayene zamanı bile değildi başka dra gittim sırf cinsiyetini öğrenmek için.... Dedi oğlan. Hamdolsun çocuklarımı sağlıklı veren Rabbime. Ama kız özlemi dolu içim ...Gercekten
Seni bulduguma sevindim seninkiler kac yasındalar
Bende aynı şekilde 3.de cok heveslenmiştim seningibi öncedengittim gününü beklemedim özele dr erkekdedi tutamadımkendimi basladım aglamaya dr ne dese begenirsin futboltakımı kurarsın7, 5 ve 9 aylık. Üçüncü de kız istedik. Eşimin ailesinde hep erkek çocuk var kız çok az. Ama olmadı maalesef. .. Muayene zamanı bile değildi başka dra gittim sırf cinsiyetini öğrenmek için.... Dedi oğlan. Hamdolsun çocuklarımı sağlıklı veren Rabbime. Ama kız özlemi dolu içim ...
Benim hiç haberimyoktu burdaki topiclerde yazıyoya yumurtlama öncesi kız şansı cokmuş yum.günü erkekşansı sen denedinmi onları okuyunca ümitlendim biraz sanki7, 5 ve 9 aylık. Üçüncü de kız istedik. Eşimin ailesinde hep erkek çocuk var kız çok az. Ama olmadı maalesef. .. Muayene zamanı bile değildi başka dra gittim sırf cinsiyetini öğrenmek için.... Dedi oğlan. Hamdolsun çocuklarımı sağlıklı veren Rabbime. Ama kız özlemi dolu içim ...
Yaaaa kız cok ümitlenmiştim ben napim vazmıgeçiyim ozamanOnu denedim oğluşşşşşş.....
Canım Allah saglıklı hayırlı kucagını doldursun inşallah herkesin gönlündeki saklı duası kabul olur inşallah bende hayaletmesi bile güçken 3çocuk annesi oluvermişim dogduktan sonra öyle çabuk büyüyolarkiBenim ilk bebeğim korunmayıp akabinde ikinciyi yapmayı düşünüyorum, iyi bir gelecek sağlayabileceğimi bilsem 3 de isterim.
Ben annemi kaybettim cenazede benim acımı yaşayan sarılıp ağlayabileceğim tek kişi bile yoktu tek çocuk olunca öyle. Eskiden de 3 çocuk isterdim ama şimdi daha çok istiyorum, umarım olur.Canım Allah saglıklı hayırlı kucagını doldursun inşallah herkesin gönlündeki saklı duası kabul olur inşallah bende hayaletmesi bile güçken 3çocuk annesi oluvermişim dogduktan sonra öyle çabuk büyüyolarki