Doğuma Hazırlık Bi bebek daha yapmalımıyım???.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bu kadarcığını okumak bile yeterince şişmiş bir pilates topunu hala şişirmeye çalışıyormuşsunuz da ki gerginliği hissettiriyor:) farkında bir annelik çok büyük gönüllülük.
Evli değilkende istemiyordum, eşiminde istememesi en büyük şansım.
Zaten bu dünyada çocuk yapmayı düşünmek çok bencilce yani ortada annesiz babasız onca çocuk varken. Ama işte o bencillerden biri de benim :D

imkanin gücün varsa yap bence. kiz evlat baska bencede. manevi desteği bile yeter. benimde bir oglum var. en fazla bir rane daha yapabilirim. sezeryan bide benim :KK43: maddi acidan da sıkıntı. erkek olsam 3-4 cocuk isterdim sanirim.
Sezeryanli bitanıdıgım 3.oglunu dogumyaptı yenive 2yıl sonra yeniden istedigini söylüyo aynıfikirdeyim gücünvarsa kendinede güveniyosan bakarım diyosan olmalı bence

bilinçüssümden eminimde bilinçaltımı bilemem, sizinde doğru kararlar vermeniz dileğimle
İnşallah henüz kararsızım hatta heran vazgeçebilirim bile ama Allah dilerse oluyo inan biyerden sonra sen sadece susuyosun organlarını baglatmıs hamilekalan tanıdıklarım bile var

Zaten bu dünyada çocuk yapmayı düşünmek çok bencilce yani ortada annesiz babasız onca çocuk varken. Ama işte o bencillerden biri de benim :KK70:
Bakacaksan doguracan bence arkadaş dünhaberlerde izlefinmi bilmiyorm dogurmuş çöptorbasına koymuş baglamış atmış öylelerine vermesin rabbim onlar bencil sen ben deil

Back
X