bi beddua ettim tuttu.........

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
kızlar görümcem olacak insan müsveddesi evlendiğimiz günden beri eşime ve bana etmediğini bırakmadı. 4 yıl boyunca sustum en sonunda fena patladım. buna okkalı bir mesaj attım allah belanı versin senin ne biçim insanmışsın ahlaksız terbiyesiz, bana çektirdiklerinin bin katını çek,seninde kızın var,sen nasıl benim canımı yaktın kızınında canı yansın, sende yan çekin ailecek dedim. 5 yaşında kızı var kendi öz yiğenim gibi severim halbuki çocuğun ne günahı var sinirlendim işte ağzımdan kötü kötü sözler çıktı. onu en çok nasıl yaralarım dedim çocuğundan vurdum halbuki çocuğu çok severim günahsız yavrum. 1 ay sonra duyuyorumki çocukcağız rahatsızlanmış kasıklarında kist çıkmış. ameliyata alacaklarmış ama kontrol ederken çocuğun kalbinin delik olduğunu öğrenmişler bir sürü dert tasa işte. çok moralim bozuldu kızdım kendime bi sinirle kalktım çocuğuna beddua ettim. içim içimi yiyor şimdi.:14:

üzülme tatlım olacağı vardır sen bişi demesen bile çıkardı zaten bi şekilde kimsenin hakkı kimsede kalmıyo ..ama beddua etme yinede Allahından bulsun de yeter..

keşke bebişe değil de direk anasına edeymişsin bedduayı :( çocuk için üzüldüm Allah şifa versin olcağı varmış demek ki suçun olduğunu düşünmüyorum o kadar seviyosan bence senin bedduandan dolayı olmamıştır o

KEşke çocuktan yana hiç bir şey söylemeseydınız masum 5 yaşındaki yavrunun günahı ne ki ? çok üzüldüm sizin yerinizde olsaydım bu söylediğim kelimelere karşılık vicdan azabından kıvranırdım :43:

çocuğu aşırı derecede seviyorum. anası bile bilir bunu. haftada 3 kere 4 kere arar konuşur hediyeler yollardım o da beni çok sever. işte sinirlenince onu düşünerek söylemedimkii. ağzımdan patır patır döküldü cümleler. üzüldüm çok üzüldüm vicdan azabıda çekiyorum dua ediyorum onun için iyileşsin bir an önce diye

sen öyle söyledin diye öyle olduğunuu sanmıyorum

ama her durumda ah etmek iyi diil.döner dolaşır seni bulur Allah korusun.

acaba görümcen bu kötülüklerin neden başına geldiğini anlıyormuki.ders çıkarıyormukii.

belkide yanlış yaptığını anlaman için gerekliydi bu üzüntüler.yapılan kötülükler hep çocuklardan çıkar nedense.Keşke anne baba ders alabilse.çocuktan buldular acılarını ama sen rahat ettinmi için soğudumu.hiç sanmıyorum.çünkü görüyorum ne kadar üzülüp vicdan azabı çektiğini.Allah çocuğa şifa versin başka dert vermesin.

kızlar görümcem olacak insan müsveddesi evlendiğimiz günden beri eşime ve bana etmediğini bırakmadı. 4 yıl boyunca sustum en sonunda fena patladım. buna okkalı bir mesaj attım allah belanı versin senin ne biçim insanmışsın ahlaksız terbiyesiz, bana çektirdiklerinin bin katını çek,seninde kızın var,sen nasıl benim canımı yaktın kızınında canı yansın, sende yan çekin ailecek dedim. 5 yaşında kızı var kendi öz yiğenim gibi severim halbuki çocuğun ne günahı var sinirlendim işte ağzımdan kötü kötü sözler çıktı. onu en çok nasıl yaralarım dedim çocuğundan vurdum halbuki çocuğu çok severim günahsız yavrum. 1 ay sonra duyuyorumki çocukcağız rahatsızlanmış kasıklarında kist çıkmış. ameliyata alacaklarmış ama kontrol ederken çocuğun kalbinin delik olduğunu öğrenmişler bir sürü dert tasa işte. çok moralim bozuldu kızdım kendime bi sinirle kalktım çocuğuna beddua ettim. içim içimi yiyor şimdi.:14:

siz beddua ettiniz diye allah o masum yavrucağı cezalandırır mı bilmem ama.
birine kızdığımızda etrafındaki insanlara niye beddu edilir hiç anlamam :19:
küçük kıza üzüldüm allah şifasını versin.

sen öyle söyledin diye öyle olduğunuu sanmıyorum

ama her durumda ah etmek iyi diil.döner dolaşır seni bulur Allah korusun.

acaba görümcen bu kötülüklerin neden başına geldiğini anlıyormuki.ders çıkarıyormukii.

belkide yanlış yaptığını anlaman için gerekliydi bu üzüntüler.yapılan kötülükler hep çocuklardan çıkar nedense.Keşke anne baba ders alabilse.çocuktan buldular acılarını ama sen rahat ettinmi için soğudumu.hiç sanmıyorum.çünkü görüyorum ne kadar üzülüp vicdan azabı çektiğini.Allah çocuğa şifa versin başka dert vermesin.

hiç sanmıyorum ders çıkardığını. hala bizimle uğraşmaya devam ediyor çünkü. içim soğumadı tabikiii daha çok üzüldüm.

her ağızdan çıkan dua kabul olur canım tabi seni o kadar kızdırmış ki sen unları söylemişsin. etme bulma dünyası ama sana çektirdiklerini zaten yüce alalhım bilior. bende görümcem için diyorum bakalım görecez oğlu kzıı var kimlerle karşılaşacak diyorum. beni nasıl en güzel günümde ağlattılarsa mevlam bildiği gibi yapsın onlarıda ağlatsın diyorum. aslında kötü yapıyoruz zaten herkes yaptıkalrının cezasını elbet çeker. bu yüzden ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat etmeliyiz. allah şifasını versin sen bunun için dua etmelisin. görümcende uslanır umarım onun yaptıklarının cezasını evladı çekiyor işte.

o küçücük yavruya çok üzüldüm.
Rabbim şifa versin inşallah...
hayatta ne olursa olsun beddua edilmemesine inanırım.
keşke sizde bu şekilde beddua etmeseydiniz.
madem anlaşamıyorsunuz,görüşmezsiniz olur biter...
tabiki o yavruyu düşünerek söylemezsiniz ama
beddua döner dolaşır bulacağını bulur yine.
aman dikkat edin,uzak durun derim.

Son düzenleme:
o küçücük yavruya çok üzüldüm.
Rabbim şifa versin inşallah...
hayatta ne olursa olsun beddua edilmemesine inanırım.
keşke sizde bu şekilde beddua etmeseydiniz.
madem anlaşamıyorsunuz,görüşmezsiniz olur biter...
tabiki o yavruyu düşünerek söylemezsiniz ama
beddua döner dolaşır bulacağını bulur yine.
aman dikkat edin,uzak durun derim.
AHH songül abla keşke görüşmemekle olsaydı. kadın telefonlarla taciz ediyor.

canım bir sinirle beddua etmişsin o an düşünememişsin ama olam olmuş artık yapacağın birşey yok olacağı varmış. Belki de sen demesen de çıkacaktı bunlar. Ana ne olursa olsun sonra böyle üzülmemek adına beddua edilmesine karşıyım ben. Benim annemde babaannemden bazı fenalıklar görmüş ve kızının yanına başka şehire gittiği bir zaman yien kendi hakkında söylediği çirkin şeyler kulağına gelmiş ve beddua etmiş cenazesi gelmiş babaannemin oradan tabii en çok üzülen yine benim annem olmuş. Daha iki hafta önce bir arkadaşım bendeydi. Kaynanası ve eşinin diğer akrabalarıyla görüşmüyor ama kadıbcağız bir hata yaptı evet ama özür üstüen özürler diledi evine bile ayağına gitmeye razı oldu neyse. Akrabalarından birinin bebeğinin down olma riski vardı ve çıkmamış neyseki amniosentezde bana dedi bende iyi ki çıkmamış dedim bebeğin ne suçu var dedim ama beni onaylamadı olmuş olmasını isterdi gibi ama düğünde oynuyordu dedi ders alamış dedi kaynanası da hasta keşek ölsede kurtulsak yaa dedi ki kaynanasının ona öyle iyilikleri oldu ki.. Bende çok kızdım ve bitirdim arkadaşlığımı. Yanii diyeceğim şu ki bu durumdan zararlı çıkacak yine sen olursun birşey mi dedi birisi canını mı yaktı iftira mı attı Allah'a havale ediyorum de o bilsin de. Gerçekten Allah haksız olanın cezasını verecektir bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum..

bence hemen tövbe et. görümceni de Allaha havale et. beddua döner dolaşır sahibini bulur derler. Allah korusun. Allah hayır dualarını kabul etsin inşallah.

çocuğu aşırı derecede seviyorum. anası bile bilir bunu. haftada 3 kere 4 kere arar konuşur hediyeler yollardım o da beni çok sever. işte sinirlenince onu düşünerek söylemedimkii. ağzımdan patır patır döküldü cümleler. üzüldüm çok üzüldüm vicdan azabıda çekiyorum dua ediyorum onun için iyileşsin bir an önce diye

once beddua ettiniz ve tuttu duasini da edeyim bu da nasil olsa tutar iyilesir diye mi dusunuyorsunuz? Allahim o yavrucaga acil sifalar versin.ben de bi anneyim ve yazdiklarinizi okurken resmen tuylrim diken diken oldu.ve hala ders almamis olanlardan hala bizimle ugrasiyor demissiniz.o kucuck kizin rahatsizligini onlara verilen bi ders olarak mi goruyorsunuz? COK YAZIKKKK!!

Beddua etmenin doğru olmadığını böyle bir olayla tecrübe etmişsinizdir.
Beddua etmektende beddua almaktanda korkarım.
Yaşadığım ,üzüldüğüm,canımın yandığı birçok olaylar olmuştur.
Asla beddua etmemişimdir,
Eğer bir haksızlık durumu olursa Cenabı Allah öyle güzel biliyor ki hiç birşey söylemenize erek yok.
Atalar boşuna söylemeiş '' alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ''...

bir öfke anında söylemişsiniz , olacağı varmış olmuş üzülmeyin ama bir daha umarım daha kontrollü olursunuz , bedduaya karşıyım hele de çocukların karıştırılmasına çok karşıyım ne günahı var minicik yavrunun

Herzaman Allaha dua ederim' Allahım çocuklarımızın acıları ile bizi terbiye etme diye ' anne baba olan bi insanın cocuklar üzerinden ne küfür ne beddua nede öfke kusmasını anlayamıyorum Hata yapmışsınız ..görümceniz de hatalar yapmıştır mutlaka ...şimdide kalbinizi temiz tutarakk dua edinn bence

insanın canı bi kere yanmaya görsün,eğer yüreğinin tam ortasından acıtıysalar,insan ne dediğini bilmiyo
kimse kimsenin ne yaşadığını da bilemez,
ayrıca o çocuğunda kalbi delikmiş dediniz,böyle bir rahatsızlık 1 ayda ortaya çıkacak da değil bunuda düşünün.yani sorumlu tutmayın kendinizi
gün gelir herkez yaptıklarının cezasını çeker...ama anlayana

Back
X