kızlar görümcem olacak insan müsveddesi evlendiğimiz günden beri eşime ve bana etmediğini bırakmadı. 4 yıl boyunca sustum en sonunda fena patladım. buna okkalı bir mesaj attım allah belanı versin senin ne biçim insanmışsın ahlaksız terbiyesiz, bana çektirdiklerinin bin katını çek,seninde kızın var,sen nasıl benim canımı yaktın kızınında canı yansın, sende yan çekin ailecek dedim. 5 yaşında kızı var kendi öz yiğenim gibi severim halbuki çocuğun ne günahı var sinirlendim işte ağzımdan kötü kötü sözler çıktı. onu en çok nasıl yaralarım dedim çocuğundan vurdum halbuki çocuğu çok severim günahsız yavrum. 1 ay sonra duyuyorumki çocukcağız rahatsızlanmış kasıklarında kist çıkmış. ameliyata alacaklarmış ama kontrol ederken çocuğun kalbinin delik olduğunu öğrenmişler bir sürü dert tasa işte. çok moralim bozuldu kızdım kendime bi sinirle kalktım çocuğuna beddua ettim. içim içimi yiyor şimdi.
sen öyle söyledin diye öyle olduğunuu sanmıyorum
ama her durumda ah etmek iyi diil.döner dolaşır seni bulur Allah korusun.
acaba görümcen bu kötülüklerin neden başına geldiğini anlıyormuki.ders çıkarıyormukii.
belkide yanlış yaptığını anlaman için gerekliydi bu üzüntüler.yapılan kötülükler hep çocuklardan çıkar nedense.Keşke anne baba ders alabilse.çocuktan buldular acılarını ama sen rahat ettinmi için soğudumu.hiç sanmıyorum.çünkü görüyorum ne kadar üzülüp vicdan azabı çektiğini.Allah çocuğa şifa versin başka dert vermesin.
AHH songül abla keşke görüşmemekle olsaydı. kadın telefonlarla taciz ediyor.o küçücük yavruya çok üzüldüm.
Rabbim şifa versin inşallah...
hayatta ne olursa olsun beddua edilmemesine inanırım.
keşke sizde bu şekilde beddua etmeseydiniz.
madem anlaşamıyorsunuz,görüşmezsiniz olur biter...
tabiki o yavruyu düşünerek söylemezsiniz ama
beddua döner dolaşır bulacağını bulur yine.
aman dikkat edin,uzak durun derim.
çocuğu aşırı derecede seviyorum. anası bile bilir bunu. haftada 3 kere 4 kere arar konuşur hediyeler yollardım o da beni çok sever. işte sinirlenince onu düşünerek söylemedimkii. ağzımdan patır patır döküldü cümleler. üzüldüm çok üzüldüm vicdan azabıda çekiyorum dua ediyorum onun için iyileşsin bir an önce diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?