bi ben kaldım herhalde 6 yıla yakındr bebek isteyen

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
156
45
Balıkesir
:Saruboceq:bi ben kaldım herhalde diyorum aranızda hala bekleyen off zamn çabuk geçsin herkes adına sevinirken kendim adına üzülüyorum birazda umutluyum ama biraz sabır gerekecek biliyorum bende hamileyim dicekmiyim acabaaaaaaaaaa] nagihan die bi arkadaşım vardı aynı zamandr bekliyorduk sanırım hamiş çokkkkkksevindim doğruysa

:Saruboceq:bi ben kaldım herhalde diyorum aranızda hala bekleyen off zamn çabuk geçsin herkes adına sevinirken kendim adına üzülüyorum birazda umutluyum ama biraz sabır gerekecek biliyorum bende hamileyim dicekmiyim acabaaaaaaaaaa] nagihan die bi arkadaşım vardı aynı zamandr bekliyorduk sanırım hamiş çokkkkkksevindim doğruysa

canım güzel haberlerini yani "ben de hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :CüvCüv: "haberini tez vakitte alırız inşallah...
sabır canım...."tam zamanında gelmişsin bebeğim diyeceksin" bebeğin geldiği zaman...
zamanından önce gelmez o annesi....zamanı da tez vakit olsun :emir_bebek:

bende bende bende ıstıyorum bu gece mubarek gun ınsallah dualarımız kabul olur bıran onc eburda bıgırmak ıstıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dıye

inşşahhhhhhhhhhhhh çok istiyorum rabbimden beni ancak yavrusu olmayanlar anlar şu mubarek gecede herkese duacıymmmm

canim Insallah bu ay o bekledigin ay olur.
benim de uc yila yaklasti.
sebepsiz bizdeki, sizde nedir sorun?
bir kere hamile kaldim olmadi:(( 11. haftada kaybettim.
inan hic olmayacak saniyorken bir bakiyorsun oluyor pat diye, yeterki saglikli olsun. Allah dualarimizi duysun Insallah su mubarek gunde.

Rabbim bu mübarek günde inşallah sesini duysun canım :Saruboceq: :Saruboceq: tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah :Saruboceq:

canim Insallah bu ay o bekledigin ay olur.
benim de uc yila yaklasti.
sebepsiz bizdeki, sizde nedir sorun?
bir kere hamile kaldim olmadi:(( 11. haftada kaybettim.
inan hic olmayacak saniyorken bir bakiyorsun oluyor pat diye, yeterki saglikli olsun. Allah dualarimizi duysun Insallah su mubarek gunde.

canım bizde taki 1 yıla kadr bişi yok biliyorduk 3 aşılama 2 tüpbebek oldum yıprandıö çok stersten enfeksiyon oluşuyodu bende her ay onun dışında çok şüküer herşey normal yumoşlar vss ama bende senin gibi geçen sene boş gebelik geçirdim o bile umut oldu tabi bi yandanda hayal kırıklığı canlı olan her hayvandan besledim oyalanım diye yok yok 1 senedr biişi olmaadı dr eşin tekrar sperm testi versin dedi bizde hareketlilik
yüzde koca bi 0 şok oldum dünyam yıkıldı hemen eşim ii bi dr gitti çift taraflı varikosel çıktı amaliyat oldu çok şükür 20 küsür gün oldu bakalım yani güzelim sabır etmem gerekicek hemde çok bakalım herşey nasıl olcak bende merakla bekliyorumhayırlı kandiller inşşah dualarımız kabul olsun çok istiyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ay ınsallah bu ay ugurlu gelır bu mubarek gun bıze hayırlı haberlerı getırmıstır bu mubarek gunde dualarımızı gerı cevırmez ınsallah yuce mevlam

allah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizim yawrularımıza sağlık sıhhat versin siz meleklerini bekleyenlerede tezzzz zamanda nasip etsin inşallahhhhhhhhh bunu canı gönülden diliorum inanın

Ay ınsallah bu ay ugurlu gelır bu mubarek gun bıze hayırlı haberlerı getırmıstır bu mubarek gunde dualarımızı gerı cevırmez ınsallah yuce mevlam

sağol valla arkadaşım akşam namazdan sonra bol dua ettm herkese çünkü başka kimse anlayamaz sizler kadar duygularımı bişeyi nekadr çok istendiği ve özlemle beklendiğini:(haylar kurmayı acaba diyorum oluncada bukadr çok sevcemmi şimdi yokya ondan mı seviyorum severim dimi kocasını çok seven akşam diyorum eşime hayatıma bi erkek girmesini istiyorum diye tabi oda şaşırdı bende cünyır bi erkek sana benzesin doyasıya sevim dedim kocam biraz yaramaz çocuklar gibi doya doya öptürmez koklatmaz o bana yapar ama ben yapınca hoşlanmaz gibi yaparda:1hug:

bu haberleri okudukça okadar üzülüyorum ki çünkü benimde olmuyordu 2 kere tüp bebek denedik birinde hiç olmadı birinde ise kalbi atmadığı için 8 haftalıkken kaybettim arkasından kitle operasyonu oldum kanserden korkmadım tüp bebekteki test gününden korktuğum kadar.......
umarım allah hepinize bir evlat nasip eder ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin ve rabbime çok dua edin 4444 yapın mevlüt okutun sadaka verin çocuk için okunan duaları okuyun......
rabbim için hiç bir şey zor değil yeterki biz istemesini bilelim

bu haberleri okudukça okadar üzülüyorum ki çünkü benimde olmuyordu 2 kere tüp bebek denedik birinde hiç olmadı birinde ise kalbi atmadığı için 8 haftalıkken kaybettim arkasından kitle operasyonu oldum kanserden korkmadım tüp bebekteki test gününden korktuğum kadar.......
umarım allah hepinize bir evlat nasip eder ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin ve rabbime çok dua edin 4444 yapın mevlüt okutun sadaka verin çocuk için okunan duaları okuyun......
rabbim için hiç bir şey zor değil yeterki biz istemesini bilelim

çok haklısın canım elimden geldiğince yaardım ediyorum ve edicem allah başka dert vermesin bunlar güzel bekleyişler ddimi bende çok şey yaşadım yaşıyorumda ama en önemlisi sağlık inşşlah bebklerimiz gelcek gelselerde bi sevsek doya doya nasıl istiyorum bi bilseniz doyasıya koklamaayyyııııııı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yanlız değilsin canım bende 9 yıldır bekliyorum.rabbim daha fazla bekletmez inşallah hiçbirimizi...

yalnız olmadıgımı bende kk da anladım umudum bı azaldı bı cogaldı ama benımle beraber kayıt olanların hepsı hamile kaldı ve bi ben kaldım diyordum allah en kısa zamanda hepımıze nasıp etsın inşlalah allah dualarımızı kabul etsin hepimizin inşallah ....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok haklısın bende senin gibi düiünüyorum acaba bi benmi kaldım tanıdığım herkes hamiş dediğin gibi duygudan duyguya sürüklendim iyyce hem seviniyor kendi adıma üzülüyorum :(

Back
X