- 26 Kasım 2015
- 281
- 298
- 18
- Konu Sahibi Futuristictales
-
Ya sorma ben sadece okuyucuydum ama dertleri degil. Hamilelik ile ilgili tecrubeleri okuyordum bir tek kendime yakin vakkalari incelemek icin arastirmalar yaparken.Buraya üye olduktan sonra psikolojim bozuldu. Ya millet birbiriyle sataşmak için mi evleniyor? Her iki konunun birinde bi tartışma bi dilemma var eşler arası ve ciddi ciddi acınacak durumlar. "Aman kızım evde kaldın kalacan" diye dert yakınan annelerimizi üye etmek lazım buraya. Oyh içime öküz oturuyo her girdiğimde. Sadece paylaşmak istedim Allah sağlıklı ilişkiler nasip etsin cümlemize öpüyorum hepinizi yanaktan
Al bendende okadar. Üyeydim ama hiç uğramazdım hamile kalınca gebelik bölümüne yazmaya başladım sonra düşük oldu oraya yazdım derken kendimi bir derdim varda buldumYa sorma ben sadece okuyucuydum ama dertleri degil. Hamilelik ile ilgili tecrubeleri okuyordum bir tek kendime yakin vakkalari incelemek icin arastirmalar yaparken.
Okadar deneyim aldim buradan kendimde deneyim yasayinca faydalanmalari icin uye oldum. Anlattim olayimi ama kendimi 1 derdim var konularinda buldum. Dahada cikamadim.
Bazen kendi esimede ofkelendim buradaki yorumlar yuzunden. Bazende esimi basimin ustunde tasimam gerektigini dusundum. Ozellikle kv icin dusundum. Megersem benim.kv bir melekmis. :) bunu bile dusundum. Kafam allak pullak. Pskikolojim bozuldu :)
Tamamen katiliyorum sana.
Bazende kendime kizar oldum. Suna bak. Baskalarina akil veriyoruz soyle yap boyle yap. Kendi basimiza geldimi bi halt yapamiyoruz. Demeki baskasina sunu bununyap demek kolaymis. Insanin kendi basina geldimi olmuyormus. Diye dusunup neden baskasina verdiğin akli kendin uygulamiyorsun diye kendi kendimede kizar oldum. :)))
Yani bende bilmiyorum neler oldum. :)
Derdim varki burdayım canım ama benimki eşle ilgili değil eşler arasında nekadar sıkıntılar olduğunu burda farkettim bunuda dile getirdim rahatsız olduysan yorumunu kendine saklaIyide burasi bir derdim var bolumu. Kalkip mutlu olanlar yazacak degil ya. Git instagram filan takip et biraz pembisli, masalli evlilikler var orada mesela. Buradaki konulara bakip butun evlilikler kotu diyecek kafaya girmek pek saglikli degil.
Hayir olsun noldu, sanki sevgilin uyeligini ogrenmisti. Niye ayrildiniz sorması ayiptir?Ben evlenmekten vazgeçtim mesela.
Sevgiliyi de boşadımolmasaydı sonumuz böyle diyorken burdaki konuları okudukça hayırlısı dedim.
Psikolojim bozulmadı aksine bana katkı sağladı diyebilirim.
Bende annemi üye yapma çabalarındayım, o "ay yok ben türlü türlü dert okursam etkilenirim moralim bozulur" diyor. :) Herkesin bakışı farklı işte. :)
Hayir olsun noldu, sanki sevgilin uyeligini ogrenmisti. Niye ayrildiniz sorması ayiptir?
Derdim varki burdayım canım ama benimki eşle ilgili değil eşler arasında nekadar sıkıntılar olduğunu burda farkettim bunuda dile getirdim rahatsız olduysan yorumunu kendine sakla
Derdim varki burdayım canım ama benimki eşle ilgili değil eşler arasında nekadar sıkıntılar olduğunu burda farkettim bunuda dile getirdim rahatsız olduysan yorumunu kendine sakla
Bir derdim var candır!Al bendende okadar. Üyeydim ama hiç uğramazdım hamile kalınca gebelik bölümüne yazmaya başladım sonra düşük oldu oraya yazdım derken kendimi bir derdim varda buldum
Bdv yerine sitenin başka bölümlerine girseniz yaBuraya üye olduktan sonra psikolojim bozuldu. Ya millet birbiriyle sataşmak için mi evleniyor? Her iki konunun birinde bi tartışma bi dilemma var eşler arası ve ciddi ciddi acınacak durumlar. "Aman kızım evde kaldın kalacan" diye dert yakınan annelerimizi üye etmek lazım buraya. Oyh içime öküz oturuyo her girdiğimde. Sadece paylaşmak istedim Allah sağlıklı ilişkiler nasip etsin cümlemize öpüyorum hepinizi yanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?