bi bilene danısmalı diyerek geldik:)

hesap düşmüş silinmiş mesajım ya tekrar yazıyorum.

benimki facebook da kullanmıyor, bildiğim kadarıyla tabi. sadece whatsapp var bir de linkedin profili var. adının bas harfi ne seninkinin :1:

acaba diyorum bi denesek mi sunları bi yerlerden :51:

bence boşverelim bu sefer daha kötü olmak ta var işin ucunda:D

dün uyuya kalmışım cevap yazamadım :26: baş harfi c ama dertli kışa katılıyorum çok daha kötü olmasın :50:

icimden bir ses bu cocuk arayacak diyor, ama yarın ama 1ay sonra.
uzulmeni istemem canım ama sizi flort ettigi kızlar listesine almıs gibi bir tavrı var zaten.
hem konusmaktan keyif alıyor kovalıyor gibi davranıyor hem de olsa da olur olmasa da olur modunda...
bazı erkekler bekar veya degil farketmiyor, kadınlarla boyle diyalog kurmayı seviyorlar, heycanlı geliyor sanırım onlara.
fakat 5 ay boyunca sizi begenmis olsa dahi sevgi olusmasına izin verecek kadar kaptırmamıs kendini.
silersen kotu mu hissedersin bilmiyorum ama boylelerini ayıklayıp temizlik yapmak lazım bence.
seni bir yerde gordugu an hicbir sey olmamıs gibi yanına gelmesi olası ya da gonlunu almak icin ozur dilemeler... fakat iliskiler onun icin sadece bir oyundan ibaret. gecmiste asık oldugu bir kız vardır surekli de ona sövüyordur arkadasları arasında. (yanlıslıkla seviyordur yazmısım. bilincaltı işte) :37:

valla athenenoctua gayet doğru bi tespit olmuş :42::42::42: yılbaşı ve doğum günü nedeniyle duygusal davrandım sanırım bugün biraz daha sağlıklı düşünüyorum.şimdi bana dönüş yapsa bile ona doğum günü muhabbeti yapmam. çünkü ne diyeceğini biliyorum.
beni bir daha arar mı bilmiyorum zaten şu saatten sonra arasada bi anlamı olmayacak cevap vermeyi düşünmüyorum. açıkçası bende kendimi kaptırmadım ona ama onun bu tavrı sadece egomu biraz zedeledi o kadar.

bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyiki varsınız :16::16: konu sahibinden de özür dilerim biraz meşgul ettim konuyu. konu benim olsaydı ilerleyen zamanlarda gelişmeleri yazardım. bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek

hehehhe hepiniz ayrı ayrı çok tatlısınız :52:
bilmem kaç dakikadır bu konuyu okuyorum
demek ki yalnız değilmişim benimde başımdan benzer bir şey geçmişti anlamlandıramamıştım
yapı olarak erkekler sığ düşünüp,
bizim gibi kuruntu yapmıyorlar malesef
Dilerim Rabbim hepinizin gönlüne göre birini nasip eyler =)
bana kalırsa uğraşmaya değmez
ilginizi başka şeylere yönelttiğinizde kendiliğinden geçecektir o merak duygusuda:49:

aynı şey bnmde başıma gelmişti buluştuk herşey guzel hatta buluştugumuz gün yarın için yemege çıkma planı yapmıştı yemege çıkalımmı dedi olabilir demiştim ertesi gün dvd izlermisin diye bi msj gece 22.00 gibi bana gelmesinlerde kime gelsinler sildim heryerden sonra baya bi koştu peşimden ama o zamanda benm için bişey ifade etmiyordu yani bir ay sonra bu adamlar hatırlacagnz saçma bi anı olarak kalıcak :)

1 saat önce telefonum çaldı, kim olduğunu bilmediğim bir numara arıyordu,

gecen konusma söyle:

ben:efendim

m.. : naber?

ben: pardon?:44:

m.: m.. ben m..

ben: efendim..:100:

m: nasılsın

ben: iyiyim?:97:

m:nerdesin?

ben:evde

m.: napıyosun evde?

ben: yatıcam simdi:ssz:

m: tamam ben de yatıcam birazdan.

ben: iyi peki:ssz:

sessizlik...

ben: bi sey diyo musun?:ssz:

m: konusmayalım diyosun öyle mi?:50:

ben: evet öyle diyorum yatıcam cünkü:63:

m:anladım.. engellemişsin ben:59:

ben: evet tabii ki engelledim

m:neden?

ben:yatıyorum ben m..:63:

m:sessizlik.. napıyosun diye aradım.:59:

ben:ogrendin işte gayet iyiyim :79:

m:peki..

ben:iyi geceler:80:

m:derin bir nefes ardından, peki.. tamam.. iyi geceler..:58:

ben: sana da.:51:

aptal herif :47:

1 saat önce telefonum çaldı, kim olduğunu bilmediğim bir numara arıyordu,

gecen konusma söyle:

ben:efendim

m.. : naber?

ben: pardon?:44:

m.: m.. ben m..

ben: efendim..:100:

m: nasılsın

ben: iyiyim?:97:

m:nerdesin?

ben:evde

m.: napıyosun evde?

ben: yatıcam simdi:ssz:

m: tamam ben de yatıcam birazdan.

ben: iyi peki:ssz:

sessizlik...

ben: bi sey diyo musun?:ssz:

m: konusmayalım diyosun öyle mi?:50:

ben: evet öyle diyorum yatıcam cünkü:63:

m:anladım.. engellemişsin ben:59:

ben: evet tabii ki engelledim

m:neden?

ben:yatıyorum ben m..:63:

m:sessizlik.. napıyosun diye aradım.:59:

ben:ogrendin işte gayet iyiyim :79:

m:peki..

ben:iyi geceler:80:

m:derin bir nefes ardından, peki.. tamam.. iyi geceler..:58:

ben: sana da.:51:

aptal herif :47:

bir kere de şaşırtsınlar ya, bir kere!
fabrika çıkışında mı böyle ayarlılar anlamıyorum ki :27:
kim bilir nasıl içi sıkıldı da aradı... dertli veya can sıkıntısı hic farketmez. kaşınıyorlar... :41:

kızlar üşenmeden bütün sayfaları okudum. Benimde bu ıssız adam müsfettelerinden miğdem bulanmaya başladı artık. bitsin nesilleri tükensin şunların yaa
net bir insan bulamayacak mıyız oyunsuz yalansız dolansız .seviyorsan seviyorsundur, kal yanımda yoksa uğraştırma kardeşim vallahi yoruldum ya ilişki yaşamak istemiyorum kimseyi hayatıma almak istemiyorum ben artık bunlar yüzünden
:19:

kızlar üşenmeden bütün sayfaları okudum. Benimde bu ıssız adam müsfettelerinden miğdem bulanmaya başladı artık. bitsin nesilleri tükensin şunların yaa
net bir insan bulamayacak mıyız oyunsuz yalansız dolansız .seviyorsan seviyorsundur, kal yanımda yoksa uğraştırma kardeşim vallahi yoruldum ya ilişki yaşamak istemiyorum kimseyi hayatıma almak istemiyorum ben artık bunlar yüzünden
:19:

herkese denk geliyo bi sekilde boylesi:31: hayir bi de ne cesaret gece 1de ariyosun sen beni. bi de numarasini sildigim icin tsnimadim bile yoksa acmazdim. annem yakinimdaydi fazla konusamadim yoksa cok net bir daha arama dicektim. gerco demis kadar oldum bi daha yuzu tutmaz

bir kere de şaşırtsınlar ya, bir kere!
fabrika çıkışında mı böyle ayarlılar anlamıyorum ki :27:
kim bilir nasıl içi sıkıldı da aradı... dertli veya can sıkıntısı hic farketmez. kaşınıyorlar... :41:

aynen valla reset atsan yine degismez bu tipler :)

icmistir yine nolucak.. ben engelleyeli 20 gun olmus embesil gelmis simdi soruyo. gerci ben tahmin ediyorum az cok neden simdi aradigini da o kismi hakkaten uzun hikaye.. valla sıkıyosa arasin tekrar bu sefer tam veririm agzinin payini burasi dingonun ahiri degil, Allah'in cakma issiz adami:)

aramizda baska bi durum vardi bizim tanisiklikla alakali, sirf onu cozucem diye uzadi zaten bu kadar ama artik merak dahi etmiyirum coluk cocuk muhabbetine dondu çünkü.

telefon bekleyen kizlar,
siz de aranirsaniz, ayni sekilde savurun basinizdan tanisaniz da tanimazdan gelin, egolari yerle bir olup uzasinlar tipis tipis:47:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar 2 haftadır bir cocukla görüşüoruz.Yakın bir arkadasım aracılıgıyla tanısmıstık.Çocuk beni foursquareden ekledi, sonra facebooktan ekledi. Görüştük felan yemek yiyelimmi dedi yemek yedik.Bana benle huzurlu oldugunu söyledi.Çikolata almıs onu verdi basit birsey belki ama zamanın cabuk gecmesinden yakındı.Böyle güzel bi an bitmesin felan dedi bu söylediklerinin sabahı ne aradı ne sordu.Bugün 3. gün sadece az önce fourqUarede bi chek inimi begenmiş.İlginc normalde mesaj atardı, sasırdım acıkcası üzüldümde ,ortada birsey yokken, böyle davranmasına anlam vermedim.Bende arayıp sormuyorum, cünkü bana göre o konusmalardan sonra kendisi yazmalıydı.Şimdi ne yapmalı bilemedim.Size danısıyım dedim.Mesaj atsammı birsey mi oldu ?diye beklesemmi? ama facede hep cevrimiçi ve paylasımda bulunuyor birsey oldugu yok yani simdiden cevaplar için tesekkürler:)

Bence bu kısıyle gorusmeyın benım anladıgım o gunluk boslugunu senle doldurmus ve arkasına bakmamıs
hıc bır ılerısı durum olmaz zaten oyle bır adamdan

herkese denk geliyo bi sekilde boylesi:31: hayir bi de ne cesaret gece 1de ariyosun sen beni. bi de numarasini sildigim icin tsnimadim bile yoksa acmazdim. annem yakinimdaydi fazla konusamadim yoksa cok net bir daha arama dicektim. gerco demis kadar oldum bi daha yuzu tutmaz

Egosu zedelenmiştir beyfendinin:47:
Biz beklemedeyken onlara bir enerji veriyoruz ya, kendilerince diyorlar ki: bu kız cepte nasıl olsa beni kabul istiyor. Ne zaman siliyoruz atıyoruz kafamızdan, o zaman hoopp dönüş ama döndüklerinde eski manzarayla karşılaşamayınca bizi sallamaz görünce hırslanıp bir çaba , tatlı dil, arama sormalar felan . Affettik mi azıcık yüz verdik konuşmaya başladık tekrar uzaklaşma :34: denklem gibiler valla ben çözdümde uğraşamıyorum artık halim kalmadı :37:

Back
X