- 19 Mart 2012
- 1.571
- 253
- 163
hesap düşmüş silinmiş mesajım ya tekrar yazıyorum.
benimki facebook da kullanmıyor, bildiğim kadarıyla tabi. sadece whatsapp var bir de linkedin profili var. adının bas harfi ne seninkinin
acaba diyorum bi denesek mi sunları bi yerlerden![]()
bence boşverelim bu sefer daha kötü olmak ta var işin ucunda![]()
dün uyuya kalmışım cevap yazamadım :26: baş harfi c ama dertli kışa katılıyorum çok daha kötü olmasın

icimden bir ses bu cocuk arayacak diyor, ama yarın ama 1ay sonra.
uzulmeni istemem canım ama sizi flort ettigi kızlar listesine almıs gibi bir tavrı var zaten.
hem konusmaktan keyif alıyor kovalıyor gibi davranıyor hem de olsa da olur olmasa da olur modunda...
bazı erkekler bekar veya degil farketmiyor, kadınlarla boyle diyalog kurmayı seviyorlar, heycanlı geliyor sanırım onlara.
fakat 5 ay boyunca sizi begenmis olsa dahi sevgi olusmasına izin verecek kadar kaptırmamıs kendini.
silersen kotu mu hissedersin bilmiyorum ama boylelerini ayıklayıp temizlik yapmak lazım bence.
seni bir yerde gordugu an hicbir sey olmamıs gibi yanına gelmesi olası ya da gonlunu almak icin ozur dilemeler... fakat iliskiler onun icin sadece bir oyundan ibaret. gecmiste asık oldugu bir kız vardır surekli de ona sövüyordur arkadasları arasında. (yanlıslıkla seviyordur yazmısım. bilincaltı işte)![]()
valla athenenoctua gayet doğru bi tespit olmuş

beni bir daha arar mı bilmiyorum zaten şu saatten sonra arasada bi anlamı olmayacak cevap vermeyi düşünmüyorum. açıkçası bende kendimi kaptırmadım ona ama onun bu tavrı sadece egomu biraz zedeledi o kadar.
bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyiki varsınız