Bi boşanma konusuda benden

Bu arada birsey daha ilave etmek istiyorum. Esinizin fikirleri surekli degiskenlik gosteriyormus sanirim. O yuzden bosanmak isteyip istemediginden once bir emin olun lutfen. Gerekirse kendinize de zaman taniyin. Sonunda pisman olmamak icin. Cunku en zoru o karari almak.
Aslinda esiniz de caba gosterse toparlayabilirsiniz. Ancak o bu gayreti gostermek istemiyorsa ve bitirmek istiyorsa yapacak birsey de yok. O yuzden iyice emin olun ve konusun lutfen. Gerekirse birbirinize zaman taniyin.

Çok tşkler hanımlar az çok bilgi sahibi oldum anlaşmalı boşanma yı çıkarmıştım aklımdan ama yıpratıcı oluyo demişsiniz biraz zaman tanıyıp anlaşmalı boşanmaya onay veririm korkudan boşanmaktan vazgeçti ama

Çok tşkler hanımlar az çok bilgi sahibi oldum anlaşmalı boşanma yı çıkarmıştım aklımdan ama yıpratıcı oluyo demişsiniz biraz zaman tanıyıp anlaşmalı boşanmaya onay veririm korkudan boşanmaktan vazgeçti ama

anlaşmada da para istenebilir
hatta öyle daha kolay olur siz hazırlayın anlaşmayı şu kadar nafaka şu kadar tazminat istiyorum
kabul etmezsen mahkeme ye giderim daha fazlasını alırım
sen bilirsin sec birini diyebilirsiniz

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Malesef bende evli ama mutlu olamayanlardanım.birbuçuk yaşında kızım var.3 senelik evliyim.
Ve eşim boşanmak istiyor.ben ise ne istediğimi bilmiyorum.aldatma şiddet yok ama psikolojik şiddet vardı evliliğimde. Eşim sürekli beni aşağılan cümleleri vardı (kendisi espri desede) bigün evet dediğine yarın hayır diyen biri. Yani dengesizdi malesef babasından almış huyunu. Aniden bağıran çağıran saman alevi gibi sönen o arada beni kıran kırdıkdıktan sonra değişik hareketler cıvıklıklar yaparak çocuk gibi kendini affettirmeye çalışan biri. Huysuz geçinmeye gönlü olmayan biri. Çocuk düşse bağıran çağıran beni suçlayan ama gecede rahat rahat uyuyup çocuğu bi kere bile kontrol için kalkmayan biri.
Benim hiç hatam yok diyemem düğünde abisi ve kardeşi ile sıkıntı yaşadık ama baya ciddi ben unutmadım sürekli hatırlattım bıktırdım sanırsam kendimden
Onun yanında ciddi kaldım.
Kısaca çok kırdık birbirimizi boşanma kararı aldı sonunda.
Ama ben bi türlü alamıyorum kararı. Bigün çok iyi oldu diyorum ayrılmak en iyisi ama diğer gün olmaz ayrılamam diyorum ne yapacağımı şaşırdım karar veremiyorum geçer mi bu duygu bunalımım uzun oldu kusura bakmayın cevap için şimdiden tşkler
Madem babasina benziyo kaynananla kinussana

Bir avukata gidin bence. Bir anlaşma hazırlatın eğer boşanmak isterseniz. Şartları siz belirleyin. Şu kadar nafaka, şu kadar da para istiyorum. takılarımın parasını da (eğer takılarınızı aldıysa) istiyorum diye. sonra da ikiniz de imzalayıp mahkemeye veriyorsunuz. bir kaç gün sonra verilen duruşma satinde gidip bir de hakimin önünde boşanmak istiyorum diyorsunuz ve 5 dakikada bitiyor. Anlaşmalı da şartları siz belirlersiniz. Çekişmeli olursa uzun sürer ve şartları hakim belirler. Tanıklar, delil, olmadık şeylerden suçlama... çok yıpratıcı ve zaman alıcı. Çocuğu görme günleri ve velayeti de anlaşmada belirtebilirsiniz. Anlaşmalı da hakim sadece çocuğu görme günleri üzerinde değişiklik yapabilir, diğer şartlar da yapmaz. Bilgin olsun diye yazdım. Sevgiyle kal...

Bu arada birsey daha ilave etmek istiyorum. Esinizin fikirleri surekli degiskenlik gosteriyormus sanirim. O yuzden bosanmak isteyip istemediginden once bir emin olun lutfen. Gerekirse kendinize de zaman taniyin. Sonunda pisman olmamak icin. Cunku en zoru o karari almak.
Aslinda esiniz de caba gosterse toparlayabilirsiniz. Ancak o bu gayreti gostermek istemiyorsa ve bitirmek istiyorsa yapacak birsey de yok. O yuzden iyice emin olun ve konusun lutfen. Gerekirse birbirinize zaman taniyin.

Aslında biz de aynı durumdayız. Boşanma kararı vermek ne kadar zormuş. Çok yalnızım arkadaşlar. Ben ne yapacağım, nasıl karar vereceğim bilmiyorum. Bir yardım da bana eder misiniz?

Aslında biz de aynı durumdayız. Boşanma kararı vermek ne kadar zormuş. Çok yalnızım arkadaşlar. Ben ne yapacağım, nasıl karar vereceğim bilmiyorum. Bir yardım da bana eder misiniz?
Kendi konunuzu açın, bu saatte bu konuyu görmem bile şans işi. Oradan yardım alın. Eski konuları hortlatmak yalnızca konus gıcık olmaya sebep oluyor.

Son gelişmler aslında aynı.yani boşanıyorruz.dava açmadık henüz ama mihrimi tamamlamaya çalışıyo bu yaza çacak galiba davasını

Tabi bu süreçte eşimi boşanmamaya ikna etmeye çalıştım gururum demeden grldi konuştuk msjladık ama bitti dedi başka bi şey demedi. Boşanma sebebleri bile ortada yokken aslında varda az bi gayretle aşılabilecekken küçük kızımız var bizim desemde olmadı Allah tan hayırlısını diliyorum

Koca isyemiyorsa bence bitmiştir o evlilik erkekler bizim gibi değil düz mantıkdır bitmişse bitmiştir :KK66:
Ben de böyle düşünüyorum ama bir günü diğer gününe uymayan biriyse, yokluğunuzda pişman olur da düzelir belki herşey. Siz de düğünde dernekte olan olayları bir daha gündeme getirmeden olumlu yönlere bakarak ilerlersiniz inşallah. Babasız çocuk büyütmek isterseniz para, aile yanınızda olsun çok zor

Gecmis olsun. Bu dengesizligi acaba hayatinda biri oldugu icin mi? onunla arasi bozulinca size gelip onunla arayi yapinca size siddet uygulayanlardan mi?
Sadece sunu biliyorum eger erkek kafasinda bitirmisse bitiyor. Devam etmek istemiyorsa olmuyor. Gecmis olsun.

Eşin boşanmak istiyorsa hiç çaba harcama kendini çek bak bakalım ne olacak.

Çok tşk ederim yorumlarınız için artık kabullendim kendim için üzülmüyorum aslında Allah beni kurtarıyo diyorum sevmediğini sçyşeyen biri ile nasıl yaşanır.
Ama kızıma çok üzülüyorum omu düşününcr mantık aradan çekiliyo.gurur demeden kendimi ikna etmeye çalışırken buluyorum ama o asla kabul etmiyo ilerde kızıma açıklayacakmış.eve asıl takıldığı durum benim evden acelece çıkmam olduğunu söylüyo. O kadar konuşmasına evden gitmem gerekmiş falan filan.kısaca sorumluluğu bana atıyo.bakalım ne olacak bekliyorum sadece iş arıyorum.Allaha şükürler olsun ki ailem arkamda.kızımı çok seviyolar.babası kızını bile gözden çıkarmış.hayat ona güzel. Eş yok kızı yok sorumluluk yok.ve brn kızım babasız fiyr kendimi yiyip bitiriyorum.

Kendim bi çözüm bulmuş olsam sizede yardımcı olmak isterdim.bende çaresizce bekliyorum.Allah yardımcınız olsun diyorum

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Malesef bende evli ama mutlu olamayanlardanım.birbuçuk yaşında kızım var.3 senelik evliyim.
Ve eşim boşanmak istiyor.ben ise ne istediğimi bilmiyorum.aldatma şiddet yok ama psikolojik şiddet vardı evliliğimde. Eşim sürekli beni aşağılan cümleleri vardı (kendisi espri desede) bigün evet dediğine yarın hayır diyen biri. Yani dengesizdi malesef babasından almış huyunu. Aniden bağıran çağıran saman alevi gibi sönen o arada beni kıran kırdıkdıktan sonra değişik hareketler cıvıklıklar yaparak çocuk gibi kendini affettirmeye çalışan biri. Huysuz geçinmeye gönlü olmayan biri. Çocuk düşse bağıran çağıran beni suçlayan ama gecede rahat rahat uyuyup çocuğu bi kere bile kontrol için kalkmayan biri.
Benim hiç hatam yok diyemem düğünde abisi ve kardeşi ile sıkıntı yaşadık ama baya ciddi ben unutmadım sürekli hatırlattım bıktırdım sanırsam kendimden
Ama ben bi türlü alamıyorum kararı. Bigün çok iyi oldu diyorum ayrılmak en iyisi ama diğer gün olmaz ayrılamam diyorum ne yapacağımı şaşırdım karar veremiyorum geçer mi bu duygu bunalımım uzun oldu kusura bakmayın cevap için şimdiden tşkler
Yasadiklarini yasadiklarima benzettim bizd3 suan ayrilma asamasindayiz esimin ailesyle sorunlar yasadik senin gbi ama sen syleyip onu biktrdimmi diyosun yani hala sucu kndinde arysn aslinda uste bu yuzden kaybediyoruz bnde boyleydim ama emin ol ayni sorunlari o senin ailenle yasasa burnundan getrirdi senin..basta olmayan aileler malesef sonradan cok kiymetli oluyorlar bylelerinden uzak drcaksin bikeere ewimize gelmediler dugun bile yapmadilar ogullarina ama simdi ailesine laf ettrmiyolar.insanligi bizde gruyolar ama ozleri o iste ozunden ayrilamiyolar bu adamlar ne koca ne baba olmayi haketmiyolar.seni anliyrm aynilarini yasadim tawsiyem acilen psikologa gt cok iyi gelir kndini toparlarsin..

Slm senin durumda benim ki gibi iki arada bir dere de kalmak bu denilse gerek bende bi gun senin gibi bosanim zaten bana bi gun gostermiyo psikolojik fiziksel ruhsal her yonlusu vardi bu adam da ama eger gercekten sana deger veren biriyse eger affetirmesini biliyosa gonlunu aliyosa bosanma derim duzelir cunku vebimde 3 yasinda bi kizim var ayni senin gibiyim bosanmak istemiyorum ama burdaki arkd anlattim derdimi herkes boyle bi adama nasil katlabiyosun diyorlar.Bosanacam diyen adam 5 aya giriyo halen bisey yok bende anlamadim ins hayirlisi olur hepimiz icin.

Back
X