Arkadaslar sac sorunum bi turlu pesimi birakmiyor zaten yillardir halledemedigim bi kepek sorunu var. bunun yaninda dun aksam sac derimde kabuklar cikti ayrica dokulme problemide yasiyorum doktora git diyeceksiniz ama bayramdan once gidemem bunu eczaneden veya aktardan nasil halledebilirim su kabuklari nasil halledicem. hayir sac bakimimi d aihmal etmiyorum ama niye bu kadar sorunlu bi sacim var anlayamiyorum. lutfen yardimci olun
Doktora gitmeyi beklemeniz yanlış şeyler uygulamanızdan daha doğru olur. Bağlayabilirsiniz bir süre saçlarınızı. Ne olduğunu bilmeden öneride bulunmak doğru olmaz. Inşaallah basit bir şeydir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kepek sorunu icin Head&Shoulders deneyebilirsin. Gercekten sac derisine cok iyi geliyor. Madem zaten doktora hemen gidemiyorsun, sampuanini degistirmeyi deneyebilirsin.
Bahsettiniz sey egzama bende sac bakimimi eksik etmem ama ayni kepek ve beyaz kabuk sorunu bende de var stresten kaynaklaniyomus.
Cildiye uzmanina bi gorun derim bana losyon verdi bakalim suan onu uyguluyorum arada sirada kefir sabunu ile yikiyorum sacimi insallah gecer
En guzel cozum doktora gidene kadar clear sampuan kullanmak. Ayni sorun bendede vardi stres sikintidan oluyor. cildiyeye gittim omur boyu gecmez dedi losyon verdi kullanmadim. Annem clear sampuan aldi denemem için cok iyi geldi hepsi gitti 2.yikamada.
Benimde böyle bi sorunum var haftada 2 kez sirke sürüyorum saç diplerime hiç bi problem kalmadı kuaförün önerisi hemde kimyasal bişey değil dene bence faydasını görürsün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar sac sorunum bi turlu pesimi birakmiyor zaten yillardir halledemedigim bi kepek sorunu var. bunun yaninda dun aksam sac derimde kabuklar cikti ayrica dokulme problemide yasiyorum doktora git diyeceksiniz ama bayramdan once gidemem bunu eczaneden veya aktardan nasil halledebilirim su kabuklari nasil halledicem. hayir sac bakimimi d aihmal etmiyorum ama niye bu kadar sorunlu bi sacim var anlayamiyorum. lutfen yardimci olun
Sedef olabilir gibi geldi bana. Çabuk yayılan, tedavisi çok zor bir hastalıktır. Saç dökülmesine odaklanmışsınız ama asıl sorun kabuklar ve kepek. Neden bayramdan sonraya kadar bekliyorsunuz? Sağlık geciktirmeye gelmez.
kabuklar kaşıntıyla başladıysa saç egzaması denen bir şey duymuştum stres kaynaklı olabiliyormuş.kabuklardan saç derisi hava almayacağı için dökülme zaten kaçınılmaz tabi başka sebepleride olabilir dökülmenin bunun yanında.eczane de fiyatı kepek şampuanlarına göre bayağı yüksek olan saç derisini rahatlatan arındırıcı şampuanlar var ama dr a görünmeniz gerek. dr tavsiyesi olmadan sizin durumunuzda kullanılır mı eczaneye sorarsınız. eğer istanbul da yaşıyorsanız size Zeytinburnunda ki ermeni hastanesinin cildiye dr larını tavsiye edebilirim.