• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi çareyim

hercaiii_26i

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
10
0
36
İstanbul
arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen bi çare olmuşum size şöyle anlatıyım benim belki yeni ama 3 haftalık ilişkim vardı cumaya kadar herşey mükemmeldi evlenmeyi düşünüyorduk belki çabauk ilerledi ama seviyorduk benim sesimi duymadan yapamazdı işten ara buldukça günde 5 kere arardı ben temmuzda kpss ye gircem ders çalış derdi üstüme düşerdi noldu anlamadım cuma 2dk konuştuk kapttık bidahada beni hiç aramadı bende aramadım dayanamdım ertesi gün aradım açtı bana ben seni arıcam bugün dedi aramadı ertesi gün yine ben aradım ısrarlı şekilde açmadı dün ise hiç aramadım oda aramadı bugün artık dayanamdım nerden baksan 50kere aradım ısrarla ve mesaj attım maksadım rahatsız etmek d egil sadece sebep söyle bende biliyim dedim bu saat oldu geri dönmedi napmalıyım bana yardımcı olunnnnnnnnnn:2:

Bekle bakalim derdi neymis. Gercekten cok cabuk ilerlemis gelismis bi iliskiniz varmis ama yinede boyle birden bire ortaliktan kaybolmasi tuhaf. Ustelik bi aciklama bile yapmiyor. Siz yapacaginizi yapmissin artik birakin ve onun size donmesini bekleyin bi cevapla.

3 haftalık bir ilişki diyorsunuz..siz hemen herşeyi tüketmeye çalışmışsınız ya da olmayacak kadar bağlanmışsınız..tanıyabildiniz mi bu sürede o insanı? neden böyle yaptığı hakkında bile yorumunuz yok demek ki hiç tanımamışsınız..artık aramayın...kendinizi çaresiz durumda göstermeyin karşınızdaki kişiye güçlü durmaya çalışın...

evet çabuk ilerledi ben de anlamadım o evlenmiş boşanmıştı 6 yaşında kızı vardı bense hiç evlenmedim ama bide öyle bi ilişkiden çıkmıştımki artık kendimi kapatmıştım istemiyordum kimseyi bunu tanıdım çok kibar biriydi arkadaşlar tam her bayanın isticegi biri yani yardımcı olan ev işlerinde ne biliyim sanırm bi zçok çabuk ilerlemişiz ama anlamadıgım neden kardeşim istemiyorsan söyle sebebini sonra git 34 yaşında adamsın bana yoksa kendine saygısı olması lazım degilmiiiiiiiii

Bekle bakalim derdi neymis. Gercekten cok cabuk ilerlemis gelismis bi iliskiniz varmis ama yinede boyle birden bire ortaliktan kaybolmasi tuhaf. Ustelik bi aciklama bile yapmiyor. Siz yapacaginizi yapmissin artik birakin ve onun size donmesini bekleyin bi cevapla.

ben sanırım çok çabuk ilerlemişim o evlenmiş boşanmıştı ben 26 o 34 idi kibar biriydi beni kırmaktan korkardı kızını bile kabul etmiştim ama sonu böyl eolmamalıydııııııııı

Sana bir sebep göstermeden kendini çeken adam önce adam olsun da senin gibi bir hanımefendiyi başının tacı yapmayı öğrensin.
Bu kıymet bilmez erkeklere çok kızıyorum yaw! Pofff

Tecrübeli adam nede olsa,kimbilir sana neler yaptı da gönlün kayıverdi.Boşver cnm.Sonra pişman olmaktansa baştan sen ipi KES...

evet çünkü sorunlu bi ilişkiden çıkmıştım ve artık istemiyorum kimseyi kpss kaznıcam kdimde endime yol çiizcem diyordum böyle olucagını nerden biliyim bu girdi haytıma sevdim sonra nasıl oldu bilmiyorum dürüst olarak tanıdım ben onu hani ne biliyim bigün biterse bile bana söyler sandım insan istemiyorsa ,istemiyorum seni der gider anlarım bunu ama bu nedemke kaçmak temin okeyd e oynuyordum gördüm oda ordaydı beni görünce kaçtı msndende silmemiş msn yede girmiyo resmen kaçıyo ne bu anlamadım emin ol mesajlardada belirrtim maksadeım rahatsız lık vermek degil sadece sebep istiyorum dedim okadar keşke ısrarla aramasaydımm küçükmü düştüm ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gercekten saskin kaldim.. 3 haftada nasil böyle bi baglanti olur.. banada ögret bi anda birine bu hizla baglanmayi :)

yanlis anlama ama sen en iyisi hic olmamis farzet. üstüne düsdükce daha da basit gelirsin o kisiye karsi.. mücadele edilmeyen hic biseyin degeri yoktur. birdahaki sefere az yavas ilerlet iliskilerini..

bekle bakalım mutlaka sana dönüp bi açıklama yapacaktır araama mesajda atma sabret ne olacak bakalım hemen kötü düşünme belki seninle ilgisi olmayan bir şey vardır mutlaka açıklama yapacaktır üzülme

gercekten saskin kaldim.. 3 haftada nasil böyle bi baglanti olur.. banada ögret bi anda birine bu hizla baglanmayi :)

yanlis anlama ama sen en iyisi hic olmamis farzet. üstüne düsdükce daha da basit gelirsin o kisiye karsi.. mücadele edilmeyen hic biseyin degeri yoktur. birdahaki sefere az yavas ilerlet iliskilerini..

arkadaş doğru söylüyo yavaş ilerle ki anlamın olsun bu şekilde olmaz cıcım günleri bunlar geçeçek bi gün ve üzülen sen olursun bu kadar bağlanma aklını başına al herşeyin bi yeri ve zamanı vardır kendini ağardan sat

canım benım eger telefonlarını açmıyorsa mazeret uyduruyorsa vardır bunda bır bıt yenığı belki ailesıyle sorunu var yada başka bır sorunu tabıkı bunu sana belırtırdı bence başka bır kız kafasını karıştırdı 3 haftalık zaman tanıma süreci nerdeyse yanı nasıl bu kadar çabuk aşık olabıldın ilk sevgılın falan mı üzerime düşüyordu falan demışsın belkıde senı bu bir çere etmıştır üzüldüm gerçekten mesaj at arama sakın neyse derdın söyle ayrılalım ona göre de

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla sanal bir aşk olmuş..

sanalda başlamış, tel.de devam etmiş vs..

yeni birini bulmuştur diye düşünüyorum..

herkeze çokteşekkür ederim ben dün geceden beri düşünüyorum ben hayatımda yapılması en büyük yanlşı yaptım ona karsı dürüst oldum ailevi sakıntılarımı bile paylaştım bana hep derdiki
seni bana çeken senin dürüstlügün megerse ne yalanmış dün okeyde beni gördü kaçtı masneyede girmiyor resmen benden kaçıyor ya ben ondan çok sey istemedimki sadece sebep söyle rahelkide atsız etmiyim dedim okadar ne biliyim adam dedigin istemiyorsa söyler benceede başka biri var yada belki o hep böyle zora geldimi kaçıyor demkki sizce arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:68:

Onu defterden karala ve bitir.Benim bir arkadaşımda çok eskiden sevdiği adama msj atmıştı"sadece sebebini öğrenmek istiyorum" die.Aylar sonrada başka bir adam arkadaşıma aynı msjı attı.Hayat işte bazen bize yapılanı bizde başkasına yapabiliyoruz demekki.Şimdi arkadaşım bambaşka bir adamla evli..

bazen öyle oluyo zaten sana yapılanı sende intikam alırcasına başkasına yapıyorsun bhayt beni bikez daha yanılttı msnden de beni silmemiş okeyde gördü bikere kaçtıb ende güven problemi var kimseye inanamam ama bun a innamıştım mantıklıydı 34 yaşında kız babasıydı mantıklı anlayışlı sanırım ben bunlardan etkilendim rüyadaydım çabuk uyandım artık tamam bu demiştim olmadı ben ona hep dürüst olmuştum megerse olmamalıymışım o bence zoru görünce kaçanlardan yada başka biri var sence ben küçükmü düştüm ısrarla aramakla içimden bi his diyorki seni arıcak ama bi yanımda kandırma kendini diyor offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
çıldırıcam ya neden ben sebep bildirseydi belki şuhan umursamcaktım bilinmexzlikten nefret ederim buda başıma geldi

ısrarla aramasaydın keşke..adam kesin "birinden yeni kurtuldum,bi tane daha mı sarıyorum başıma ne"demiştir..çoğu erkek sıkıntıya gelemez öyle,dönmediyse bıraksaymışsın o seni ararmış..gerçi anlıyorum duyguların yoğun sabredememişsindir..ama bu beyler çok seviyor kovalanmayı..neyse olan olmuş,niye diye vahlanma sınavına çalışmaya devam et kasrdeşim hiç bi erkek için geleceğini mahfetmeye deymez..bunu mahfetmiş biri olarak söylüyorum,eğer tek yerde takılı kalmasaydım şuan çok güzel imkanlarım olurdu,isterimki kimse bu gaflete düşmesin..üzülün,aşkı tadında yaşayın,ağlayın dövünün ama hedeflerinizden asla vazgeçmeyin..ona sana er geç döner..mazeretini dile getirir..

kadinlarin en buyuk hatasi ozel yada ailevi problemlerini anlatmak..belli bir noktaya gelmedikce asla anlatilmamasi gerekir..bircok kisinin karsisindakinden soguma nedeni..tabiki de bunlar sebepdegil..
sizi sevmemis ve istemiyor.kendinize eziyet etmeyin boyle biri icin asla degmez..

Back
X