Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilini sevsen başka birine ilgi duyacağını sanmıyorum duygularından emin değilsen yol yakınken dön çocukta sana daha fazla bağlanmasın.
sen seviyo musun erkek arkadaşını ? bide bence diğreri içinde kalmış bence ondan sana konuşmak iyi geliyor çok sevsen hayatına başkasını almazdın...karar ver canım...
bence şansını dene o eski sevdiğin çocukla tekrar, baktın olmuyor sevgilinlede anlaşamıyorsun hayatına çeki düzen vermeyi denersin..
Sevgilimle devam ederken onunla da konuşmaya devam edeyim mi diyorsun?
Seviyorum ama dediğim gibi benim ilgi alanlarıma vs değer vermediğini hissediyorum ve bu aramızda aşırı problem oldu kaç defa dile getirdim. Bir problem yaşadığımızda ben problemin ortak olduğundan bahsetsem de bütün yükü bana yıkmaya çalışıyor son tartışmada kaldıramadım bunu artık. Dediğin çok doğru gerçekten içimde kaldı ve üniversiteyi kazandığımda ilk gittiğim zamanları sürekli ağlayarak geçirdim sırf o çocuk yüzünden ama sohbet ederken müthiş mutlu hissediyorum çünkü en ufak konulardaki fikirlerime bile değer veriyor.
evet bunu birşeyleri yoluna sokmak için yapıyorsun sonuçta, o çocuktan seni tatmin edecek bi cevap aldıktan sonra yoluna bakarsın yoksa aklın orada kalacak
Haklısın bunu deneyebilirim, teşekkür ederim.
ANGEL1710;
Belki de o çocukla ilgili kafamda tasarladığım şeyleri bir türlü yaşayamadığım için içimde kaldı işte, ben bu sevgilimde önce de kimi beğensem aklıma direk o çocuk gelirdi hep bi' kıyasa giderdim. Hiçbir şey yaşamadan resmen iz bıraktı adam, iyi mi :)
kafnda çok büyütmüşsün canım onu:)
Belki de öyle :/ bir de onunla konuşurken sevgilime karşı hissettiğim vicdan azabından kurtulsam çok rahatlıcam.
Önce sevgilinden tamamen ayrıl sonra ne yapıyorsan yap.
kusura bakmayında yani bunu bi erkek yapsa herkes asar keser.bence sevgilinizden ayrılmadan diğeriyle konuşmanız çok yanlış.diğerini garantiye alıp sevgilinizi şutlamak hiçte hoş bi tutum değil