Boşanma aşamasında aile evine dönmek neden kendini ucube gibi hissettiriyor. Sırf bu yüzden eşime geri donecegim

Burası dahada cehennem oldu evde her gün kavga öyle çıkmazdayım ki mecbur eşime donecegim. Neden insana ailesi yük gibi hissettirir ki bebeğimde bende hic iyi hissetmiyoruz burda kendimizi babası sürekli donmem için ısrar ediyor mecbur kabul edicem. Aile evi neden böyle?
neden boşanmak istedin önce onu bilmemiz lazım fikir istiyorsan

Burası dahada cehennem oldu evde her gün kavga öyle çıkmazdayım ki mecbur eşime donecegim. Neden insana ailesi yük gibi hissettirir ki bebeğimde bende hic iyi hissetmiyoruz burda kendimizi babası sürekli donmem için ısrar ediyor mecbur kabul edicem. Aile evi neden böyle?
Dönsen bile bu çaresizliğini asla belli etme eşine, daha da yorar seni.Ailen sana prenses gibi davranıyor bilsin.Sakın anlatma olumsuzlukları

Onlarda haklı ama

Duzen bozmak mı? Sonuçta ben onların evladı değil miyim uçuk kacik davranışım olmadığı sürece ne gibi düzen bozabilirim ki insan evladını sadece iyi gunundeyken mi kabul eder başka kime sığınabilirdim sonra aile arkada durmadı mı başkasına gidincede kadın suçlu oluyor ama
başkasına mı gidince?

hani çalışıp kendi "düzen"ini kurup, kendi çocuğuna da kendin büyütmek gibi bir seçenek de var ya? niye hiç aklınıza gelmiyorsa?

kusura kalmayın da sizin aklınızda ya babanızın bakması ya kocanızın bakması yok 2si de işe yaramıyorsa "başkasına gitmek" gibi bir dünya varsa o dünyadaki ailenin de kafası "kız everdik, bebeyi de yaptı, kocası kocasının yetmediği yerde kayınbabası uğraşsın, bizden çıktı, bize bulaşmasın" vardır. gayet ailenizle aynı zihin dünyasındasınız demek kimse 1 arpa boyu alamamış...

başkasına mı gidince?

hani çalışıp kendi "düzen"ini kurup, kendi çocuğuna da kendin büyütmek gibi bir seçenek de var ya? niye hiç aklınıza gelmiyorsa?

kusura kalmayın da sizin aklınızda ya babanızın bakması ya kocanızın bakması yok 2si de işe yaramıyorsa "başkasına gitmek" gibi bir dünya varsa o dünyadaki ailenin de kafası "kız everdik, bebeyi de yaptı, kocası kocasının yetmediği yerde kayınbabası uğraşsın, bizden çıktı, bize bulaşmasın" vardır. gayet ailenizle aynı zihin dünyasındasınız demek kimse 1 arpa boyu alamamış...
Aynen bebekle hemen çalışmak kolay siz her şeyi kolay sanıyorsunuz

Ailenizinde bir duzeni var yani sizde onu bozuyosunuz. Burda cok konuda esinden ayrilan aile evine dönüyo bunu anlamiyorum kendine yeni bir düzen kurmalisin simdi diyeceksin maddi gelirim yok uzuluyorum ulkemin kadinlarina neden bu kadar gücsüzler…

Not: ben evlenmeden ailemden ayrildim yanliz yasiyorum
Bazı kadınların ütopyada yasadıgını yasıyorum asgari ücretle ne duzenı ya

Back
X